تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخواست فیلم های دمو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض درخواست فیلم های دمو

سلام

من دنبال فیلم های دموی می گردم که بتونیم تفاوت هرتز پنل های پلاسما رو با ال سی دی نشون بدم و توی ان دمو ها این تفاوت بطور واضح مشخص باشه مثلا تصاویر سریع یا تصاویری که حرکت دوربین افقی یا عمودی کاملا توی همیچن صحنه هایی لرزش ها کاملا مشهوده .
    می خواستم خواهش کنم هر کسی دمو های خاصی داره این جا لینک دانلود بزار تا من و سایر بچه ها بتونند استفاده کنند حالا از دمو های خاص پلاسما گرفته تا دمو های کوتاه انواع فیلم های 3D یا هر دموی خاص دیگری که برای بیان یه تفاوت در TV ها ساخته شده خودم خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

سلام

من دنبال فیلم های دموی می گردم که بتونیم تفاوت هرتز پنل های پلاسما رو با ال سی دی نشون بدم و توی ان دمو ها این تفاوت بطور واضح مشخص باشه مثلا تصاویر سریع یا تصاویری که حرکت دوربین افقی یا عمودی کاملا توی همیچن صحنه هایی لرزش ها کاملا مشهوده .
    می خواستم خواهش کنم هر کسی دمو های خاصی داره این جا لینک دانلود بزار تا من و سایر بچه ها بتونند استفاده کنند حالا از دمو های خاص پلاسما گرفته تا دمو های کوتاه انواع فیلم های 3D یا هر دموی خاص دیگری که برای بیان یه تفاوت در TV ها ساخته شده خودم خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.

حالشو ببر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه baran77777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

تمام دموهای سایتی که دوستمون معرفی کردند رو من دارم اگه برای خرید خواستی پیغام بده

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تمام دموهای سایتی که دوستمون معرفی کردند رو من دارم اگه برای خرید خواستی پیغام بده
    مرسی حالشو بردم

دوست عزیز من از این جور سایتها زیاد دیدم اتفاقا چیزی هم که دادی تو لینک های برگزیده خودم هست مشکل این که با این محدودیت دانلود من نمی تونم تک تک این ها رو دانلود کنم ببینم کدوم به درد چیزی که من می خوام می خوره اینها همه دموی HD اما مثلا من چیزی مثل دموی پاناسونیک رو می خوام که مثلا یه ردیف شیشه با سرعت رد میشه توی پلاسما چون 600 هرتز نوشته ها خوانده میشه اما تو LED نه

کلا منظورم این جور دمو ها بود که بتونه قابلیت خاصی از تی وی رو به طور فاحشی نشون بده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

مرسی حالشو بردم

دوست عزیز من از این جور سایتها زیاد دیدم اتفاقا چیزی هم که دادی تو لینک های برگزیده خودم هست مشکل این که با این محدودیت دانلود من نمی تونم تک تک این ها رو دانلود کنم ببینم کدوم به درد چیزی که من می خوام می خوره اینها همه دموی HD اما مثلا من چیزی مثل دموی پاناسونیک رو می خوام که مثلا یه ردیف شیشه با سرعت رد میشه توی پلاسما چون 600 هرتز نوشته ها خوانده میشه اما تو LED نه

کلا منظورم این جور دمو ها بود که بتونه قابلیت خاصی از تی وی رو به طور فاحشی نشون بده

من LED 400 هرتز دارم . چندتا از دمو هارو دانلود کردم . همزمان روی LG LW9500 و Sony EX520 تست کردم

سونی سوسک شد

6. این کاربر از x_enrique_1818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پیغام دادم اما خبری نشد از قیمت ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

پیغام دادم اما خبری نشد از قیمت ؟

حدود 22 تا دی وی میشه . هر دی وی دی 1200 به علاوه هزینه پست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •