سلام دوستان....
میخواستم بدونم بهترین برنامه برای ساخت و ریسایز یه فایل png به صورتی که قسمتی از عکس ترنسپرنت هست و بعد از ریسایز هم ترنسپرنت بمونه چیه ؟
ممنونم...
سلام دوستان....
میخواستم بدونم بهترین برنامه برای ساخت و ریسایز یه فایل png به صورتی که قسمتی از عکس ترنسپرنت هست و بعد از ریسایز هم ترنسپرنت بمونه چیه ؟
ممنونم...
سلام
خب با فتوشاپ به راحتی میشه این کار رو کرد
اول از منوی فایل و گزینه اوپن فایلتون رو باز کنید
بعد باید برید توی دستور زیر و عکستون رو resize کنید
Image>Image size
موفق باشید
بعد مثلا اگه بخوام یه قسمتی از عکس رو cut کنم یا رنگش رو عوض کنم که باز ترنسپرنت بمونه باز هم همین فوتو شاپ خوبه ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد الان بهترین و خوبترین نسخه ش کدومه ؟ بعد خودش رو نصب کنم کافیه یا چیز میز دیگه هم همراش میهواد نصب کنم ؟
این خوبه دانلود کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر...
Last edited by Rhodes; 18-03-2012 at 14:32.
333 امین پست من در پی سی ورلد:
بله شما هر کاری با تصاویر پیکسلی داشتین فتوشاپ بهترین برنامه ست
بله اگه خواستید کات کنید اون قسمت مورد نظر رو انتخاب و delete رو بزنید
اگه خواستید رنگ عوض کنید اون قسمت رو انتخاب می کنید ولی راه های زیاد پیش روتون هست
مثلا استفاده از سطل رنگ
استفاده از براش
و استفاده از دستور پایین:
Image>Adjustment>Hue/Saturation
و.........
موفق باشید
Last edited by Mohammad Yek110; 18-03-2012 at 14:33.
معمولا بهترین نسخه ی هر نرم افزار جدید ترین نسخه اونه.بعد الان بهترین و خوبترین نسخه ش کدومه ؟ بعد خودش رو نصب کنم کافیه یا چیز میز دیگه هم همراش میهواد نصب کنم ؟
این خوبه دانلود کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر...
فتوشاپ جدید ترین نسخه اش CS5 هست
نه چیزی نمیخواد.البته توی custom setup میتونید اختیاری نرم افزار های همراهشو نصب یا عزلکنید
این آدرس هم دادید خلاف قوانینه.از سایتای ایرانی آدرس ندید.پی سی ورلد معمولان سان سو ر می کنه این آدرسا رو
اگه هم تازه کار هستید یه سری به این آدرس بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخیش ....
دستت درد نکنه....
آره تازه کارم.در حد صفر .....
ممنون که لطف کردی و جواب دادی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)