سلام خسته نباشید
تا 1 میلون بیشتر نه چی میشه خرید ؟
فقط اسم ایسر نیارید لطفا !( مشکل شخصی باش دارم حرفیه ؟؟؟!! )
ایسوز مدل خوب هست ؟
لنو و چی ؟ (lenovo IBM )![]()
سلام خسته نباشید
تا 1 میلون بیشتر نه چی میشه خرید ؟
فقط اسم ایسر نیارید لطفا !( مشکل شخصی باش دارم حرفیه ؟؟؟!! )
ایسوز مدل خوب هست ؟
لنو و چی ؟ (lenovo IBM )![]()
Last edited by iilliya; 15-03-2012 at 22:46.
salam
Lenovo B570 , G570
Asus X54 HY
چرا ایسر پیشنهاد ندیم ؟
اول ممنون
دوم کلا قبولش ندارم یعنی بمیرم برام بهتره جا این که ایسر دستم بگیرم !جدیداشو خبر ندارم اما تا 1 کی 2 سال یش که جا به جا بودن کلیداش دیوانم میکرد بعدم کلا باهاش کیف نمی کنم !
سوم هم ممکنه بخوام هم باهاش بازی کنم هم برنامه های مثل کد روش نصب کنم تو این رنج قییمت چیز بهتری هم میتونم گیر بیارم با کمی بالا پاین؟
کمترین قیمت یه core i5 با گرافیک جیفورس چند بید؟
Last edited by iilliya; 15-03-2012 at 22:21.
به چه دلیلی میگین اسمی ار ایسر نیاریم؟؟؟فقط اسم ایسر نیارید لطفا !![]()
والا ما جز خوبی چیزی ازش ندیدیم، محصولاتش هم کیفیت قابل قبولی دارن و هم با توجه به کیفیت، قیمتاش خیلی خوبه!
مدلای ایسوس خیلی خوبن، شکی نیست، ولی به نظر من تنها؛ خرید محصولات لنوو و ایسر تویه ایران به صرفه ست!
من مدلای Lenovo B570 و 5750 و 5755 ایسر (البته با کانفینگ های پایین) رو پیشنهاد میدم!!!![]()
بهتره بری بازار و مدل های جدید ایسر رو ببینی . چون ایسر تو رنج قیمت یک میلیون بهترینه .دوم کلا قبولش ندارم یعنی بمیرم برام بهتره جا این که ایسر دستم بگیرم !جدیداشو خبر ندارم اما تا 1 کی 2 سال یش که جا به جا بودن کلیداش دیوانم میکرد بعدم کلا باهاش کیف نمی کنم !
اون مورد کیبور هم بخاطر عربی بودنش هست که الان هم بیشتر برند ها همین جورین .
تو این رنج قیمتی چیز بهتری نمیتونی بخری .سوم هم ممکنه بخوام هم باهاش بازی کنم هم برنامه های مثل کد روش نصب کنم تو این رنج قییمت چیز بهتری هم میتونم گیر بیارم با کمی بالا پاین؟
کمترین قیمت یه core i5 با گرافیک جیفورس چند بید؟
البته برند های دیگه هم هست ( چون گفتی ایسوس و لنوو میخوایی من اونارو پیشنهاد دادم )
مثلا از سامسونگ مدل 300E5Z مدل خوبیه و وزن سبکی هم داره و کیفیت و گارانتی خوبی هم داره .
بودجه بین 1070 تا 1150 میتونی core i5 / GT 520 بخری .
بود جه بین 1150 تا 1250 میتونی Core i5 / GT 540 بخری . که به مراتب 540 خیلی قوی تر از 520 هست .
و برای شما که از نرم افزار های مهندسی استفاده می کنی اینها رو پیشنهاد می کنم
hp pb 4530
acer 5750
samsung R439
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)