سلام
در بین کارت گرافیک لبتاب ها کدوم قدرتی برابر یا بیشتر از مدلهای غیر لب تابی GTX 280 و 4890 ATI دارند؟
البته dx11
اصلا اگه بگین هر کارت گرافیک لپ تابی قدرتش تقریبا برابر کدوم کارت غیر لپتاپی عالی میشه
سلام
در بین کارت گرافیک لبتاب ها کدوم قدرتی برابر یا بیشتر از مدلهای غیر لب تابی GTX 280 و 4890 ATI دارند؟
البته dx11
اصلا اگه بگین هر کارت گرافیک لپ تابی قدرتش تقریبا برابر کدوم کارت غیر لپتاپی عالی میشه
دوسته عزیز اینکه گرافیکای موبایلیتی رو با گرافیکای PC مقایسه کنی کلا اشتباه هستش
شما متونی برای مشاهده BENCHMARCK ها به وبسایت ک
NOTEBOOKCHECK.NET مراجعه کنید
منظورم این هست که کدوم کارت گرافیک می تونه مثلا بازی COD6 رو در حد ati 4890 روی پی سی اجرا کنه؟
خیلی مهمه برام
چون الان بین یک لپتاب معمولی و ارتقا سیستم و یک لپتاپ توپ گیر کردم !!
می خوام بدونم کلا در مقایسه با کارت گرافیک پیسی کارت های لپتاپ چه قدرتی دارن
چيزي كه تو ايران بتوني پيدا كني GTX 570m هست كه روي MSI پيدا ميشه
سیستمت چیه ؟؟؟
ببین اگه تا 500 600 یا 800 میتونی خرج کنی میتونی برای همون سیستم خونگیت یه کارت سری 7000 ati بگیری که خیلی مناسب هستش و واقعا بهتر از گرافیکای موبایلیتی هستش و فریم ریت خیلی بهتری ارائه میدن
امکاناتی چون XDR و قدرت اور کردن و ... از جمله مزایای یه کارت خونگی هستش ولی یه گرافیک موبایلیتی فریم ریت زیر 100 اونم در حالت عادی ارائه میده و قدرت اور نداره و اصلا ابل مقایسه با لپ تاپ نیست
بهر حال اگه سیستمت lga 1155 یا 1366 هستش لپ تاپ لازم نیست و ترجیحا همون سیستم رو ارتقا بده
اگه هدف فقط COD6 هست که اصلا سنگین نیست حتی با GT555m هم با بالاترین گرافیک خیلی راحت اجرا میکنه!
ولی اگه میخوای همه بازی ها رو با بالاترین گرافیک تو لپ تاپ بازی کنی GTX560-70 یا 6990 جواب میده!!
چه خبره 6990
بابا من دارم با 4870*2 با بهترین کیفیت اجراش میکنم
در ضمن سری 7000 کارایی بهتری نصبت به سری 6000 دارن
من منظورم گرافیک لپ تاپ بودا!!
پس باید بعدش یه M به معنای موبایلیتی میذاشتین
گرافیک های خوبی هستن ولی بازم اون پرفرمنس pc رو نداره ولی در کل در نوع لپ تاپ خوبه و میتونه بیشتر بازی هارو حتی روی ultra اجرا کنه
من با گرافیک gt425m بتلفیلد 3 رو روی حالت متوسط و 30 فریم اجرا کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)