با سلام من دانشجوی مهندسی نفتم در ضمن به بازی و کارهای مولتی مدیا خیلی علاقه دارم می خواستم یه لپ تاپ خوب تا دو و ششصد معرفی کنید اگه تا سه تومنم بود مشکلی نداره
با سلام من دانشجوی مهندسی نفتم در ضمن به بازی و کارهای مولتی مدیا خیلی علاقه دارم می خواستم یه لپ تاپ خوب تا دو و ششصد معرفی کنید اگه تا سه تومنم بود مشکلی نداره
سلام دوسته من
منم مهندسی نفت هستم..کدوم گرایشی ؟ کدوم دانشگاه ؟؟؟
.
.
ببین رفیق توصیه من ب شما :
sony-f236hg
هستش که قیمتی حدود 2600 تا 2800 داره
مقاوم ایده آل پر قدرت سه بعدی و کاملا مناسب برای کارهای مهندسی و شیک هستش
لپ تاپ های سری گیم هم هستن ولی بدرد یه مهندس نمیخورن و وزن بالایی برای جابجایی دارن
گرایش حفاری دانشگاه ازاد گچساران من یه لپ تاپ ٥١١۰ دل دارم می خوام یه لپ تاپ قوی داشته باشم مارک سونیم فقط پول مارکشو می خوره اصلا کانفیکت مدلاش در حد پولی که می گیره نیست
اگه با لپتاپ گیمینگ مشکلی نداری msi GT683 یا Asus G53SX بگیر! البته تا 1 ماه پیش میدونم زیر 3 بودن! الانو نمیدونم!![]()
.
.
عجب بابا منم دارم دانشگاه گچساران درس میخونم گرایش بهره برداری هستم
رفیق از این حرفا زیاد شنیدم ولی شما گوشتو بدهکار این حرفا نکن
همه کسایی که این چرندیاتو میگن یه لپ تاپ بزار جلوش بگو مزایا و ایراداتشو بگو هیچی حالیشون نیست مثلا میگن هاردش کمه
در صورتی که یکی از مزایای لپ تاپ خوب پایین بودن میزان هارده که شما اطلاعات کم روش بریزی که در صورت گم شد شما حجم کمتری رو از دست بدی و در عوض گرایش پیدا کنید به خرید هارد های جانبی
رفیق من اگه دارم بهت سونی رو بهت پیشنهاد میدم میدونم که ارزششو داره پس وقتی اومدی اینجا و ما داریم بهت مشاوره میدیم این مشاوره نتیجه چند سال کار کردن تو این زمینه هستش
لپ تاپ خودت از سری inspire نمی تونه خوبپ جوابگو باشه چون تا یه پردازش سطح بالا انجام بدی بدلیل ضعیف جنس سیلیکون و همینطور لوله های انتقال حرارت نمیتونه باز دهی خوبی داشته باشه
ولی تو سونی این دقیقا برعکسه و بر خلاف برند های و مدل ها و شرکت های دیگه افزایش دا تو سونی زیاد محسوس نیست و همین باعث میشه در پردازش های بالا دما کمتر بالا بره و در نتیجه ضریب حجم پردازنده به میزان کمتری کاهش پیدا کنه که این خیلی مهمه برای یک لپ تاپ
--------------------------------
نکته ی دیگه ای که شایان ذکره رفیق من خودم بچه گچسارانم از این حرفا بدلیل پایین بودن سطح اطلاعات زیاد شندیم
ولی شما اگه کارت ضروری نیست و به اون صورت که باید و شاید به لپ تاپ نیازی نداری توصیه من اینه شما فعلا از خرید لپ تاپ دست نگه دارید تا تابستان 91 که اون موقع تکنولوژی پردازنده ivy bridg هم وارد بازار میشه و همینطور ممکنه تکنولوژی 500 ppi هم بیاد که در اونصورت کیفیت های صفحه نمایش به بالای hd یا همون ultra hd خواهد رسید
.
.
ببین دوسته گرامی کانفیگی که من بهت معرفی کردم پردازنده 2760QM داره که این پردازنده با چند نوع پرازنده غول سری XM که QM رو میزان تو جیبش داره برابری میکنه اسنادشم موجوده...
مقاله منم در همین راستا تو همین فروم میتونی بخونی
در ضمن امکان 3D ACTIVE روی این سری هستش....اینو یادت باه و با 3D PASSIVE سایر برند ها اشتباه نگیرش
با تشکر
دوسته عزیز ممنون از پیشنهاداتتون ولی فک نمیکنم ایشون سری گیم بدردشون بخوره چون ایشون فردا میخوان اینو اینور و اونور کنن و ت دانشگاه ببرن که همونطور که تو پست های قبلی گفتم به دلیل وزن بالا و همینطور ظاهر نا متعارفش نیتونه مناسب یه دانشجو باشه
دوست عزیز از این مدل ها می توانی انتخاب کنی
HP DV6-6091 core i7 8DDR3 750HDD 15.6 ATI HD 6770 2gb
samsung RF511-s05 core i7 6 DDR3 750 HDD 15.5
asus n53 SV core i7 6 DDR# 640 HDD
خب سونی یه چیزایی هم داره که بقیه ندارن!مثل صفحه نمایش عالی(البته نه تو همه مدلها) و کیفیتش هم که خوبه.ولی به نظر من هم نسبت به کانفیگ قیمت اکثر مدلهاش از بقیه زیادی بالاتره.اگه اختلافش کمتر بود و یه کم گرونتر بود می ارزید
Dell XPS l502
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببین،پایین ترین قیمت ،بالاترین کارایی( با توجه به فیمت)
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)