سلام نمیدونم امروز چی شده هم یوزر و بسورد های ذخیره ام نمی مونه هم هم خود به خود اینجوری میشه
مرورگرم فایر فاکس اخرین ورزن
سلام نمیدونم امروز چی شده هم یوزر و بسورد های ذخیره ام نمی مونه هم هم خود به خود اینجوری میشه
مرورگرم فایر فاکس اخرین ورزن
سلام
من IE دارم و این مشکل گاهی برام پیش میاد. یعنی این سایت بسیار محبوب خود به خود باز میشه
البته نکته ایکه وجود داره اینه که ظارها هروقت شما به سایتی میری که لینکی به یه سایت مسدود شده داره یا احیانا عکسی یا فایل فلشی داره که باید از یه سایت مسدود شده بارگذاری شه این سایت باز میشه. پس زیاد نگران نباش . این مساله فقط برای شما نیست
در مورد سیو نشدن پسووردت هم نمیدونم علت چیه و باید بیشتر توضیح بدید. ممکنه این مساله رو خودتون غیر فعال کرده باشید یا تنظیمات کوکی رو دستکاری کرده باشید
بدون دونستن اینها نمیشه نظری داد
سلام.
مشکل خودتون رو در تاپیک اختصاصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردید؟شاید به ویروس ارتباطی نداشته باشه![]()
از وقتی Malwarebytes Anti-Malwareنصب کردم هی یه چیزی رو بلاک میکنه مشکل از چیه
میتونیدتصویری از برنامه ای که بلاک میشه بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکل رو دارم
چند بار هم سوال کردم که کسی جواب نداد
ببینم احیانا شما از تورنت برای دانلود استفاده نمیکنید؟
Last edited by devasations3000; 20-03-2012 at 17:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)