سلام
خیلی از شما احتمالا با سایت dpreview.com آشنایی دارید. این سایت یکی از معتبر ترین و کامل ترین سایت ها درباره دوربین های دیجیتال هست ولی شاید ندونید این سایت بخش مسابقه هم داره
اگه نمی دونستید پیشنهاد می کنم همین الآن به این سایت سر بزنید لیست مسابقه های فعال رو در حال حاظر می تونید سمت راست صفحه ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا همیشه می تونید 10 تا 30 مسابقه فعال با موضوعات مختلف پیدا کنید
موضوع ها معمولا خیلی متنوع هستند :
شادی
عدد 9 !
یخ و برف
طلوع یا غروب خرشید
بهترین عکس 2011 شما
و...
هر مسابقه ممکنه قوانین خاص خودش رو داشته باشه. مثلا لازم باشه همه عکس ها بعد از تاریخ اعلام مسابقه گرفته شده باشند که اینطوری خیلی جالب تر میشه
به نظر من یکی از بهترین فواید این مسابقات اینه که شما مدتی راجع به موضوع خاصی فکر می کنید و وقتی نتیجه عکس های بقیه کاربرا رو از سراسر دنیا می بینید متوجه میشید چه موضوع هایی وجود داشته که به فکر شما نرسیده ... این تجربه به راحتی به دست نمیاد
برای هر مسابقه چهار زمان تعریف میشه :
1.زمان اعلام مسابقه : از این زمان می تونید به دنبال عکس مناسب باشید
2.زمان ثبت عکس ها : از این لحظه می تونید عکس های خودتون رو ارسال کنید. ( ممکنه تعداد عکس های مجاز محدود باشند ! )
3.آغاز زمان رای گیری : از این زمان عکس ها به ترتیب تصادفی به کاربرای سایت نشون داده میشه و همه می تونن رای بدن یا کامنت بزارن
4.اعلام نتایج
این مسابقه ها رو کاربرا تعریف می کنند که البته این کاربرا اول باید به تایید مدیران سایت برسند
بقیه جزییات و امکانات رو می تونید خودتون داخل خود سایت ببینید
به نظر من بهتره همین الآن ثبت نام کنید و در مسابقات شرکت کنید و اگه مسابقه ای طراحی کردید اینجا به بقیه معرفی کنید
توصیه می کنم حتی اگه نمی خواید در این رقابت ها شرکت کنید نتایج مسابقات رو ببینید چون بسیار آموزنده هستند . علاوه بر این می تونید با آپلود کردن عکس های خودتون اونا رو به بقیه عکاس های سراسر دنیا نشون بدید
فقط به این آدرس برید و ثبت نام کنید :
بعد می تونید اینجا توی یکی از مسابقات شرکت کنید یا به عکس های کاربرا امتیاز بدید یا برترین عکس ها رو در مسابقات تموم شده ببینید :
اگه سوال یا مشکلی براتون پیش اومد همینجا بپرسید
موفق باشید![]()