دوستان من میخوام هم ویندوز 32 بیتی داشته باشم و هم 64 بیتی
اما الان که میخوام 64 بیتی روی یه درایو دیگه به جز c نصب کنم نمیشه
گزینه format غیر فعاله و مینویسه که نمیشه install کرد
کمک کنید دوستان
دوستان من میخوام هم ویندوز 32 بیتی داشته باشم و هم 64 بیتی
اما الان که میخوام 64 بیتی روی یه درایو دیگه به جز c نصب کنم نمیشه
گزینه format غیر فعاله و مینویسه که نمیشه install کرد
کمک کنید دوستان
ازطریق بوت بالا میاین میخواین ویندوز نصب کنید یا که از خود ویندوز اگر از طریق بوت بالا میاین به اینصورته این روش برین شما پارتیشن اون درایو تبدیل به primary کنید بعدش اقدام به نصب کنید ببنید به همون صورته یا که dvd رو بزارین بصورت اتوران بالا بیاین از داخل خود ویندوز اقدام به نصب کنید ببنید جواب میده یا که نه برای تغییر پارتیشن هم از برنامه MiniTool Partition Wizard استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه minitool رو نصب کردم اما نمیدونم چه جوری میشه درایو مورد نظر رو به primary تغییر داد
چه جوری میشه این کار رو کرد؟
شما نگفتین دوست عزیز که ویندوز از طریق بوت اومدین نصب کنید یا که از خود ویندوز اگر از بوت اومدین به این مشکل خوردین از طریق خود ویندوزم اینکار انجام بدین به اینصورت که dvd رو داخل دستگاه قراربدین بعدشم طبق آموزشی که داخل لینک اول گذاشتم پیش برین برای نصب ویندوز دردرایو d برای برنامه پارتیشن بندی هم وقتی اجراش کردین طبق شکل پایین پیش برین برای primary کردن درایو d ازآخرم روی دکمه apply کلیک کنید طبق شکل.
من از طریق خود ویندوز میخوام نصب کنم نمیشه
اون گزینه خاموشه برای من
Last edited by series1; 14-03-2012 at 16:59.
روی اون هاردی که میخواین ویندوز نصب کنید کلیه درایوهای اون هارد بصورت Dynamic تبدیل شدهبرای همین ویندوز نصب نمیشه شما با همون برنامه پارتیشن بندی طبق شکل اول هارد خودتون انتخاب کنید بعدشم گزینه مورد نظر انتخاب کنید تا تبدیل به Basic بشه درایوهای اون هارد یا که از برنامه Dynamic Disk Converter استفاده کنید که لینک اینم پایین گذاشتم آموزش این برنامه رو هم بصورت شکل پایین قرار دادم یک کاره دیگه هم میتونید بکنید که ویندوز روی اون یکی هاردی که الان ویندوز نصبه ویندوز نصب کنید .
ازتون بسیار سپاسگزارم که خیلی راهنمایی کردید
دیشب ویندوز 64 بیتی رو نصب کردم
سلام سی پی یو من E5700که 64 بیپ هست ویندوزی که الان روش نصبه 32 بیته ایا مشکلی داره یا نه؟
jafarian جان من یه ویندوز اکسپی داشتم +4 تا درایو دیگه.....الان اومدم 7 نصب کردم تو یه درایو دیگه ....الان فقط سون میاد بالا با یه درایو دیگه.
حالا چه جوری درایو هارو برگردونم؟
موقع نصب ویندوز دیدم درایو اکس پی primary نیست!!!
امکانش هست برگردم به خالت قبلی؟یعنی ویندوز اکس پی داشته باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)