سلام من خدمات کامپیوتری دارم جدیدین یه اتفاقاتی داره می افته انم اینه که یه ویروس جدید اومده به بازار کارش هم اینه که بعد از این که رم رو زدی به سیستم و در اوردی خود به خود رم رو فرمت میکنه
کسی از این ویروس و انتی ویروسش اطلاعی داره؟
سلام من خدمات کامپیوتری دارم جدیدین یه اتفاقاتی داره می افته انم اینه که یه ویروس جدید اومده به بازار کارش هم اینه که بعد از این که رم رو زدی به سیستم و در اوردی خود به خود رم رو فرمت میکنه
کسی از این ویروس و انتی ویروسش اطلاعی داره؟
یعنی بعد از این که رم موبایل یا دوربین رو به سیستم میزنه خود به خود کل اطلاعاتش رو پاک میکنه
سلام.
احتمال داره گرفتار مخرب Autorun شده باشید.
اگر این اتفاق همیشه تکرار میشه معلومه که ویروس روی سیستم جا خوش کرده!
مطالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید و دنبال کنید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
بعید بنظر میاد یه ویورس تا این ح قدرتمند بشه که بتونه فلش مموری شما رو فرمت کنه ولی اون میتونه فایل های شما رو سوپر هیدن کنه بگونه ایکه فکر کنید هیچ فایلی وجود نداره
پس دقت کنید که فولدر های خالیتونم پاک نکنید
آنتی ویروس ها دو نوعند. بعضی عمومی و بعضی خاص یک ویورس خاص
از اونجا که مشخص نیست دقیقا که ویورس شما چیه پس نمیشه گفت باید از فلان آنتی ویورس خاص استفاده کنید ولی هرکدوم از آنتی ویروس های قدرتمندی که وجود داره رو نصب و آپدیت کنید میتونم این ویروس را نابود کنن. با توجه به اینکه الان آلوده هستید فکر میکنم کسپر و آنتی میلور رو با هم داشته باشید بتونن مشکلتون رو کامل حل کنند
یک نرم افزار 24 بایتی!!!! براتون میذارم. اینو بگیرید و اجراء کنید. کارش اینه که هرچی فایل مخفی دارید رو تبدیل به فایل عادی میکنه. یعنی سوپر هیدن رو هم نمایش میده
لینک فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کمکتون کنه
عزیز من اینقدر ها هم خنگ نیستم اون ویروسی که شما میگین ویروس اتوران هست که میاد فایل های سوپر هیدن میکنه و هر کاری هم میکنی نشون نمیده
اما این فرمت میکنه یعنی اگر ظرفیت رم 8 گیگ باشه و 2 گیگیش پر باشه کل اطلاعات رو پاک میکنه
جالبش اینه که بار اول میزنی به سیستم میتونی همه اطلاعات رو ببینی اما وقتی رم رو در میاری و دوباره میگذاری سر جاش میبینی که هیچ اطلاعاتی نیست توش
کسی تا حالا با این نوع ویروس کار کرده من انتش رو میخوام
چقد عصبانی!!!!
کسی نفرمود خنگید
البته اینج بچه های واردتر از من زیادن ولی اگر نظر من را بخواهید میگم محاله ویورسی تا این حد روی سیستم سوار بشه که سر خود یک فلش مموری را فرمت کنه. اصولا فرمت یک عمل فیزیکه نه نرم افزاری. یعنی نوع چینش سکتورها رو نظم میده. برای اینکه اینکار انجام بشه باید دستور مستقیم از ادمین یا شخصی که اختیارات مشابه ادمین داره صادر بشه. این مثل این میمونه که بگید من ویروسی دارم که خود به خود سیستم رو خاموش میکنه. اگر چنین ویروسی قابل ایجاد بود که کلاه ها پس معرکس
البته اینو بگم که بدافزارهایی هستن که اگر اجراشون کنی بله سیستم رو هم بی اجازت خاموش میکنن ولی اونها این اجازه رو غیر مستقیم از شما میگیرن چون شما خودتون اجراشون کردید ولی بنظر من هیچ بد افزاری وجود نداره که بدون اینکه شما اجراش کنید خودش اجرا شه و سیستم رو خاموش کنه یا فلش رو فرمت کنه
ممکنه ایراد از پورت USB شما باشه که بخاطر نوسانات برق باعث پریدن اطلاعات میشه. اگر هم با یک فلش همیشه امتحان کردید ممکنه ایراد از اون باشه. حتما دیدید که بعضی دستفروش ها فلش مموری ها رو به قیمت خیلی ارزون میفروشن. اینها یه بار که رووشن اطلاعات بریزی دیگه خراب میشن و اصلا قابل استفاده نیستن. در واقع فلش های معیوبند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)