سلام دوستان
دوست من تموم CD های سخت افزارهای لپتاپش رو گم کرده... الان هم ویندوزش رو عوض کرده و نمیدونیم چه کنیم؟
کسی راه حلی داره؟
سلام دوستان
دوست من تموم CD های سخت افزارهای لپتاپش رو گم کرده... الان هم ویندوزش رو عوض کرده و نمیدونیم چه کنیم؟
کسی راه حلی داره؟
سلام. همونور که گفتم یک راه که مشخصه تهیۀ سی دی دایورها از بازاره.
یک راه هم اینه که از اینترنت و سایت شرکت مربوطه درایورها را براساس نوع دقیق مدلت و ویندوزت دانلود کنی.
اگر خودتون میتونید سرچش کنید...وگرنه مدل دقیق لپتاپت و ورژن ویندوز رو بگید تا لینکهای دانلود رو براتون بزارم.
شما می تونید از نرم افزار driver genius استفاده کنید خیلی هم باهاله و اخرین نسخه از درایور سخت افزار رو پیدامیکنه و کافیه دانلودش کنید
دوست عزیزم اگه این لطف رو در حقم بکنید یک دنیا ممنون میشم.
VAIO CW14 - Windows 7 ,64bit
خواهش میکنم.
دوست عزیز ازسری CW 14 پنج مدل موجوده..با نگاه به پشت لپتاپ یا کارتونش ببینید کدوم برای شماست(باقی حروف رو نگاه کنید) و به لینک مربوطهاش که گذاشتم برید و درایورها رو دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی هم که در زمینه لپ تاپ پیشنهاد استفاده از نرم افزارهای مثل درایور جنیوس و ... را برای جستجوی قطعات میدهند ، حرفشون درسته ولی لپتاپ با پی سی (که قطعاتش به دلخواه انتخاب شده) فرق مهمی داره: درایور اصلی کل قطعات بکار رفته در هر مدل در سایت شرکت سازنده به تفکیک موجوده و نیازه به سرچ نیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)