سلام
من چند روز پیش چند فایل از ویندوزم تو فلش ریختم که امروز وقتی باز کردم فلش رو به شکل زیر در اومد
چیکار میشه کرد؟
وقتی باز میکنم هم اروری به شکل زیر میده
ارور مربوطه :
![]()
سلام
من چند روز پیش چند فایل از ویندوزم تو فلش ریختم که امروز وقتی باز کردم فلش رو به شکل زیر در اومد
چیکار میشه کرد؟
وقتی باز میکنم هم اروری به شکل زیر میده
ارور مربوطه :
![]()
سلام
مدل فلشتون چیه؟
احتمالا مشکل از فلش مموریتونه
این مشکل شما مربوط به تروجان میشه دو تا روش پایین میتونید تست کنید
روش اول
فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید هرچی پیغام که داد تایید سیستم ریستارت کنید بالا که اومد ببینید به همون صورته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش دوم
به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\inifile\shell\ open\command از رجیستری برین تو پنجره سمت راست اگر گزینه1 %SystemRoot\%system32\Notepad.exe % به Default تغییر بدین بعدشم رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید این موارد داخل لینک پایین اشاره کرده
Last edited by jafarian; 12-03-2012 at 23:04.
مدل فلش : سونی
متاسفانه مشکل حل نشد
در سیستم دیگه امتحان کنید ببینید فایل ها در سیستم شما این طوری نمایش داده میشه یا این که فایل ها تغییر داده شده...
روی سیستم دیگه هم این مشکل وجود داره
بیشتر بر میگرده به ویروسی شدن فلش و سیستمتون
اگه اطلاعاتت واست مهم نیست فلش رو فرمت کن
و سیستمت رو با یه آنتی ویروس به روز اسکن کن
همینطور که اشاره شده این مشکل مربوط به ویروسه شما باید این مسیر از رجیستری برین HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\inifile\shell\ open\command طبق شکل پایین که گذاشتم تو پنجره سمت راست روی گزینه مورد نظر دبل کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه تو کادر vaule data این گزینه پایین
SystemRoot\%system32\Notepad.exe %1 % وارد اینتر کنید بعدشم رجیستری رو ببنیدین سیستم ریستارت کنید یا از فایل رجیستری که گذاشتم استفاده کنید واسه این فرمانی که گفتم کپی کنید از سایت پایین بردارین کپی کنید بهتره.
متاسفانه حل نمیشه
وارد کردن فرمان مورد نظر هم لازم نبود
خودش اونجا وجود داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)