تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل با بعضی از فایلها در ویندوز 7

داره خودمونی میشه Ramin987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

14 مشکل با بعضی از فایلها در ویندوز 7

سلام خدمت دوستان و استادان!
    دوستان عزیز من اخیرا 2 فیلم رو دان کردم که الان میرم از اون مسیرشون انتقال بدم به یه جای دیگه نمیشه!
    یعنی میخوام از پوشه ای به پوشه ای دیگر منتقل بدم که اینکارو نمیکنه! (Cut & Paste )
    و اینکه این فیلمهام حتی نمیتونم Rename شون کنم!
    حتی Delete هم نمیشن از روی هاردم!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    با برنامه XYplorer هم امتحان کردم نشد! فقط هم با این 2 فایلم مشکل دارم!

یه سوال دیگه
    اینکه چرا بعضی فایلهارو اکسپلورر ویندوز مشکل میدونه و نمیتونه بازش کنه؟
    یعنی به محض اینکه وارد پوشه اون فایلهام میشه اکسپلورر ویندوز خودشو ریستارت میکنه! و اصلا نمیتونم وارد پوشه بشم! یعنی به محض ورودم به اون پوشه خاص اکسپلورر خودشو ریست میکنه! اما با برنامه XYplorer این مشکل رو ندارم!
    میشه راهنمایی کنید؟

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال زیاد به این دلیله که حالت thumb nail ویندوزت فعاله. بهترین راه اینه که نرم افزار Shark007 codec for windows 7 رو نصب کنی و فرمت فیلمتو پیدا کنی مثلا MKV یا AVi و حالت thumbnail رو غیر فعال کنی اینطوری دیگه میتونی بری تو پوشه و اکسپلورت ری استارت نمیشه. اما اینکه چرا نمیذاره اسمشو عوض کنی یا جاشو عوض کنی .

میتونی از نرم افزار Unlocker استفاده کنی . به احتمال زیاد یکی از پروسه های داخلی ویندوز فایلو یه جورایی قفل کردن. اول این برنامه را دانلود کن و نصب کن و بعدش رو فیلمها کلیک راست کن و گزینه Unlocker انتخاب کن. و تمام پروسه هایی که اونو لاک کردن از منوی کرکره ای سمت راست پایین صفحه غیر فعال کن. اینطوری فیلمهات آزاد میشن.

امیدوارم مشکلت برطرف شه چون مدتها مشکل خودم بود.

3. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز به احتمال زیاد به این دلیله که حالت thumb nail ویندوزت فعاله. بهترین راه اینه که نرم افزار Shark007 codec for windows 7 رو نصب کنی و فرمت فیلمتو پیدا کنی مثلا MKV یا AVi و حالت thumbnail رو غیر فعال کنی اینطوری دیگه میتونی بری تو پوشه و اکسپلورت ری استارت نمیشه. اما اینکه چرا نمیذاره اسمشو عوض کنی یا جاشو عوض کنی .

میتونی از نرم افزار Unlocker استفاده کنی . به احتمال زیاد یکی از پروسه های داخلی ویندوز فایلو یه جورایی قفل کردن. اول این برنامه را دانلود کن و نصب کن و بعدش رو فیلمها کلیک راست کن و گزینه Unlocker انتخاب کن. و تمام پروسه هایی که اونو لاک کردن از منوی کرکره ای سمت راست پایین صفحه غیر فعال کن. اینطوری فیلمهات آزاد میشن.

امیدوارم مشکلت برطرف شه چون مدتها مشکل خودم بود.
    دادا از راهنماییت ممنون فعلا این برنامه Unlocker رو دان و نصب کردم و با یکی دو تا ترفند مشکلمو حل کردم دستت درد نکنه
    اما هنوز اونی که اکسپلورر رو ریست میکنه و مشکل اصلیم همونه رو امتحان نکردم بعدا جوابشو میگم...
    ولی فعلا بابت معرفی این برنامه Unlocker سپاسگزارم ازت
    میشه بپرسم کار اصلی این برنامه چیه؟
    البته یه چیزی! اینکه این برنامه فقط مشکل Rename کردن فایلهامو رفع کرد! و همچنان قصه پاک نشدن این فایلهام پا برجاست و پاک نمیشه!
    Last edited by Ramin987; 12-03-2012 at 22:04.

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه Unlocker یک برنامه کابردیه که خیلی جاها به درد میخوره. گاهی پیش میاد که ویندوز یا یکی دو تا از پروسه هاش یه فایل یا فولدر خاصو لاک میکنن. اگه دقت کرده باشی تو این جور شرایط مینویسه که این فولدر توسط یه برنامه دیگه در حال استفاده است و نمیشه اون پاک کرد یا جابجا کرد. در شرایط عادی فقط باید سیستمو ری استارت کنی تا بتونی اون فایلو تعییر بدی. تازه گاهی با ری استارت هم درست نمیشه. این برنامه اینجا به درد میخوره. برای پاک کردن هم گزینه Delete رو انتخاب کن . اینجوری برنامه پیعام میده The object deleted. و یه رفرش کنی میبینی که پاک شده. یه برنامه ساده و کاربردی مثل Win rar که اگه رو سیستم نصب شه بد نیست. مثلا اگه بخوای فلش یا هارد اکسترنالتو safe remove کنی گاهی میبینی که یه پیعام خطا میده که نمیشه !!! اینجا است که راحت با یکی دو تا کلیک دسترسی برنامه های پنهان ویندوزو از هارد یا فلش قطع میکنی و براحتی و با کمترین ریسک سوختن یا از دست رفتن داده هات میتونی فلش و هاردتو جدا کنی.

راستی فرمت فایلهای ویدویی ات چیه؟؟

8. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برنامه Unlocker یک برنامه کابردیه که خیلی جاها به درد میخوره. گاهی پیش میاد که ویندوز یا یکی دو تا از پروسه هاش یه فایل یا فولدر خاصو لاک میکنن. اگه دقت کرده باشی تو این جور شرایط مینویسه که این فولدر توسط یه برنامه دیگه در حال استفاده است و نمیشه اون پاک کرد یا جابجا کرد. در شرایط عادی فقط باید سیستمو ری استارت کنی تا بتونی اون فایلو تعییر بدی. تازه گاهی با ری استارت هم درست نمیشه. این برنامه اینجا به درد میخوره. برای پاک کردن هم گزینه Delete رو انتخاب کن . اینجوری برنامه پیعام میده The object deleted. و یه رفرش کنی میبینی که پاک شده. یه برنامه ساده و کاربردی مثل Win rar که اگه رو سیستم نصب شه بد نیست. مثلا اگه بخوای فلش یا هارد اکسترنالتو safe remove کنی گاهی میبینی که یه پیعام خطا میده که نمیشه !!! اینجا است که راحت با یکی دو تا کلیک دسترسی برنامه های پنهان ویندوزو از هارد یا فلش قطع میکنی و براحتی و با کمترین ریسک سوختن یا از دست رفتن داده هات میتونی فلش و هاردتو جدا کنی.

راستی فرمت فایلهای ویدویی ات چیه؟؟
    آره دادا راست میگی با همین برنامه یاد گرفتم فایلهامو پاک کنم ممنون ازت
    فایلهام Mkv هستش

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز با این جمله شما:
    " مشکل شما با کدک فایلهای تصویری شما اول اگرکدکی روی سیستم دارین پاک کنید بعدشم کدک klite که لینکش پایین هست نصب کنید بعدشم توی سرچ منوی استارت دستور Codec Tweak Tool تایپ کنید و سپس در اون گزینه Thumbnail Settings برروی Select None بزارین سیستم ریستارت کنید به احتمال زیاد رفع مشکل بشه "

مشکل ریست شدن اکسپلورر ویندوزم حل شد و واقعا ازت سپاسگزارم
    و کلا مشکلم هم حل شد از همه عزیزان و دوستان سپاسگزارم

داره خودمونی میشه mahdi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به یک مشکل تو همین مایه ها برخوردم
    یک فیلم mkv دانلود کردم که تو اسمش علامت غیر مجاز : وجود داره و فکر کنم به همین خاطره که نه پخش میشه نه اسمش عوض میشه
    با unlocker و luckhunter هم امتحان کردم ولی تغییری حاصل نشد
    من که قید فیلمو زدم ولی لامصب به هیچ عنوان پاک نمیشه
    کسی نظری نداره چجوری حذفش کنم؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

منم به یک مشکل تو همین مایه ها برخوردم
    یک فیلم mkv دانلود کردم که تو اسمش علامت غیر مجاز : وجود داره و فکر کنم به همین خاطره که نه پخش میشه نه اسمش عوض میشه
    با unlocker و luckhunter هم امتحان کردم ولی تغییری حاصل نشد
    من که قید فیلمو زدم ولی لامصب به هیچ عنوان پاک نمیشه
    کسی نظری نداره چجوری حذفش کنم؟
    روش اول

برنامه DelinvFile از لینک اول دانلود کنید به وسیله این برنامه اقدام به پاک کردن فایل خودتون کنید ببینید پاک میشه

روش دوم

برنامه Meteorite از لینک دوم دانلود کنید بعدشم اجراش کنید فایل mkv خودتون با موس به داخل این برنامه دراگ کنید وقتی کارش تموم شد یعنی خطش کامل پرشد به مسیر فایل خودتون برین اقدام به پاک کردن فایل کنید ببینید دلیت میشه

روش سوم

برنامه WinOwnership از لینک سوم دانلود کنید بعدشم اجراش کنید تو محیط برنامه دبل کلیک کنید تو پنجره ای که باز میشه مسیر فایل mkv خودتون بدین بعدشم طبق شکل پایین روی گزینه apply کلیک کنید بعدم چک کنید ببنید فایل مورد نظر پاک میشه

روش چهارم

به اینصورته که مسیر کامل فایل mkv خودتون برای من اینجا بزارین بطور مثال C:\Users\hello\Downloads\movie.mkv تابگم بعدش چکار کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش اول

برنامه DelinvFile از لینک اول دانلود کنید به وسیله این برنامه اقدام به پاک کردن فایل خودتون کنید ببینید پاک میشه

روش دوم

برنامه Meteorite از لینک دوم دانلود کنید بعدشم اجراش کنید فایل mkv خودتون با موس به داخل این برنامه دراگ کنید وقتی کارش تموم شد یعنی خطش کامل پرشد به مسیر فایل خودتون برین اقدام به پاک کردن فایل کنید ببینید دلیت میشه

روش سوم

برنامه WinOwnership از لینک سوم دانلود کنید بعدشم اجراش کنید تو محیط برنامه دبل کلیک کنید تو پنجره ای که باز میشه مسیر فایل mkv خودتون بدین بعدشم طبق شکل پایین روی گزینه apply کلیک کنید بعدم چک کنید ببنید فایل مورد نظر پاک میشه

روش چهارم

به اینصورته که مسیر کامل فایل mkv خودتون برای من اینجا بزارین بطور مثال C:\Users\hello\Downloads\movie.mkv تابگم بعدش چکار کنید.

روش اول فایل رو پیدا نکرد !
    روش دوم بعد از درگ کردن هیچ کاری نمیکنه
    لینک سوم ویروسی بود

J:\New 3\The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1_2011-720p.MKV

اینم آدرسش ، فولدر رینیم میشه ولی پاک نمیشه .

فایل هست
    ولی نیست !!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •