سلام من نياز به كمك دارم درمورد آپلود كردن (بانك اطلاعاتيم كه Sql server 2005 و سايتي كه نوشتم asp.net) در واقع ميخوام يك منبعي باشه يا شخصي كه واسم جا بندازه هاست ويندوز چيه و من بايد واسه يادگيري اين مباحث به كجا مراجعه كنم
سلام من نياز به كمك دارم درمورد آپلود كردن (بانك اطلاعاتيم كه Sql server 2005 و سايتي كه نوشتم asp.net) در واقع ميخوام يك منبعي باشه يا شخصي كه واسم جا بندازه هاست ويندوز چيه و من بايد واسه يادگيري اين مباحث به كجا مراجعه كنم
سلام
اگر منظورتان آپلود پروژه تان است.
شما باید در زمان خرید فضا از شرکت هاستینگ دقت کنید که نسخه مناسب و مورد نیاز ASP.Net و SQL Server ای که نیاز دارید را پشتیبانی کنند.
بعد از خرید شرکت به شما یک کنترل پنل برای سایتتان میدهد که با User و Pass میتوانید پاره ای تنظیمات و پیکربندی ها را در آن انجام دهید.
شاید User و Pass ای هم برای ارتباط FTP به شما بدهند که ندهند هم مهم نیست و میتوانید از طریق همان کنترل پنل یک کاربر FTP جدید بسازید.
بعد میتوانید با کمک خود MyComputer یا نرم افزارهایی مثل FileZilla و به کمک پروتکل FTP به فضای اجاره شده خودتان متصل شوید و فایلهای پروژه تان را آپلود کنید.
ولی برای دیتابیس مسیر کمی طولانی تری خواهید داشت که در تاپیک زیر بیشتر تشریح شده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)