تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: مشکل چک دیسک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض مشکل چک دیسک

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
    من یک مشکل داشتم که خیلی خوشحال می شم کمکم کنید و منو از نگرانی در بیارید
    حدود 2 سال هست یک سیستم جدید خریدم...امروز سیستمم رو برای چک کردن و تعویض ویندوزش پیش فردی که مونتاژش کرده بردم سیستمم رو چک کرد و گفت از لحاظ سخت افزاری و رم و cpu و هارد مشکلی نیست و ویندوزم رو عوض کرد و دوباره ویندوز 7 جدید نصب کرد و گفت وقتی آوردم خونه بذارم ویندوز آپدیت بشه تا دیگه مشکلی نداشته باشم منم چند ساعت پیش نرم افزارهای لازمم رو نصب کردم و ویندوز رو برای آپدیت زدم چک بشه و خودم با اینترنت کار می کردم در حین چک محبور شدم سیستم رو یکبار ریست کنم ولی وقتی ویندوز بالا اومد شروع به چک دیسک درایو C که درایو ویندوزم هست کرد و بعد چک دیسک کامل شد سیستم رو ریستارت کرد و ویندوز بالا آومد من قبلا در ویندوز 7 اصلا با همچین مشکلی روبرو نشده بودم تو سایتای مختلف جستجو کردم بعضیاشون نوشته بودن که ایراد می تونه از هارد باشه ... منم خیلی نگران شدم الان آپدیت ویندوزم هم تموم شده و حین بوت سیستم حس می کنم کمی کند هست نمی دونم مشکلی سخت افزاری پیش اومده یا این ایراد چک دیسک به خاطر این بوده سیستم در حال چک کردن آپدیت ویندوز هست؟ و یک مشکل عادیه ... این مشکل فقط همون یکبار پیش اومد آنتی ویروسم آپدیت هستش و نرم افزار های همیشگی نصبه
    خیلی ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
    با نهایت تشکر
    Last edited by jiji_g_saba; 12-03-2012 at 05:55.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

مشکل خاصی نیست دوست من

3. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای مورد اولی مشکلی نداره برای یکی دومی هم که همون کند شدن سیستم بعد از ارتقا به سرویس پک 1 مایکروسافت راحلی گذاشته داخل سایتش بطور مثال دیفرگ هارد پیشنهاد داده یا که فیکس کردن رجیستری

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

مشکل خاصی نیست دوست من
    ----------------
    سلام
    خیلی ممنون از پاسختون

---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

برای مورد اولی مشکلی نداره برای یکی دومی هم که همون کند شدن سیستم بعد از ارتقا به سرویس پک 1 مایکروسافت راحلی گذاشته داخل سایتش بطور مثال دیفرگ هارد پیشنهاد داده یا که فیکس کردن رجیستری

------------
    سلام از پاسخ و راهنماییتون خیلی ممنونمممم
    بعد از این مشکل دیروز یکبار دیسک رو دفرگ کرده بودم شکر خدا که هنوز این مشکل پیش نیومده امیدوارم دیگه پیش نیاد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید با سلام مجدد یک سوال کوچولوی دیگه داشتم که خیلــــــــی ممنون میشم دوباره راهنماییم کنید
    بالا آمدن ویندوز 7 من حدود 45 الی 50 ثانیه طول می کشه یعنی از بدو روشن کردن کامپیوتر تا بالا آمدن و ظاهر شدن کامل دسکتاپم اینقر طول می کشه... که همونطور که گفتم حس می کنم کمی زیاده شایدم من کمی حساس شدم
    45 الی 50 ثانیه برای بالا آمدن ویندوز خیلی زیاد محسوب میشه؟
    رم من 2 گیگ هستش
    با نهایت تشکر

8. این کاربر از jiji_g_saba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید با سلام مجدد یک سوال کوچولوی دیگه داشتم که خیلــــــــی ممنون میشم دوباره راهنماییم کنید
    بالا آمدن ویندوز 7 من حدود 45 الی 50 ثانیه طول می کشه یعنی از بدو روشن کردن کامپیوتر تا بالا آمدن و ظاهر شدن کامل دسکتاپم اینقر طول می کشه... که همونطور که گفتم حس می کنم کمی زیاده شایدم من کمی حساس شدم
    45 الی 50 ثانیه برای بالا آمدن ویندوز خیلی زیاد محسوب میشه؟
    رم من 2 گیگ هستش
    با نهایت تشکر
    برای این یکی مشکلتون ازطریق مراحل پایین برین

مرحله اول

به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System ازرجیستری برین بعدش تو پنجره سمت راست کلیک راست گزینه new رو انتخاب کنید از زیرمنوش گزینه DWORD (32 bit ) Value روانتخاب کنید بعدشم اسمش به DelayedDesktopSwitchTimeout تغییر بدین بعدش روش دبل کلیک کنید تو کادر سفید طبق عکس قبلی که گذاشته بودم عدد 5 وارد کنیدطبق شکل پایین

مرحله دوم

روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه Personalize انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه به قسمت Desktop Background برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه Solid Colors انتخاب کنید یک بک گراند خودتونم انتخاب کنید سیوکنید بیاین بیرون

مرحله سوم

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدم داخل صفحه ای که باز میشه گزینه Desktop Window Manager Session Manager انتخاب کنید روش دبل کلیک کنید از زیرمنوش گزینه Disabled انتخاب کنید تایید اوکی کنید طبق شکل سوم .

10. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرحله سوم

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدم داخل صفحه ای که باز میشه گزینه Desktop Window Manager Session Manager انتخاب کنید روش دبل کلیک کنید از زیرمنوش گزینه Disabled انتخاب کنید تایید اوکی کنید طبق شکل سوم .
    مهدی جان ، با انجام این کار قابلیت Aero غیر فعال میشه نه ؟ فکر نمیکنم این کار تاثیری تو سرعت بوت داشته باشه ، سوای اینکه حیف نیست قابلیت Aero حذف بشه ؟؟ خوشگلی 7 به همین قابلیت جذابش هست .

12. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه واسه چی غیرفعال بشه سعید جان فقط تم ویندوز تغییرمیکنه به نوعی سبکتر میشه یک عکسم ازاینکار خودم تست کردم گذاشتم که روی سرعت سیستم تاثیر داشته اینم خود سایت مایکروسافت اشاره کرده.

14. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

برای این یکی مشکلتون ازطریق مراحل پایین برین

مرحله اول

به این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System ازرجیستری برین بعدش تو پنجره سمت راست کلیک راست گزینه new رو انتخاب کنید از زیرمنوش گزینه DWORD (32 bit ) Value روانتخاب کنید بعدشم اسمش به DelayedDesktopSwitchTimeout تغییر بدین بعدش روش دبل کلیک کنید تو کادر سفید طبق عکس قبلی که گذاشته بودم عدد 5 وارد کنیدطبق شکل پایین

مرحله دوم

روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه Personalize انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه به قسمت Desktop Background برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه Solid Colors انتخاب کنید یک بک گراند خودتونم انتخاب کنید سیوکنید بیاین بیرون

مرحله سوم

---------------------
    خیلی خیلیییییی ممنون از پاسخ و راهنماییتون
    راستی من این دکمه تشکر رو پیدا نمی کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما چون تازه واردی هنوز امکان تشکر برات فعال نشده ( بیچاره ما تازه واردها)

من برخلاف نظر دوستان فکر نمیکنم اون بحث چک کردن حتما هم بدون اشکال باشه. امیدوارم دیگه سیستمتون رو بیرون نبرید و همیشه خودتون مسائلش رو حل و فصل کنید. همین نقل و انتقال میتونه به سیستمتون ضرر بزنه. خصوصا هارد که قوتی گرمه و تکون بخوره احتمال خرابیش بالاست
    ضمنا کندی سیستموتون اگر بفرض درست حدس زده باشید بعیده از هارد باشه. هر چند که باید بگم ممکنه و اگر اینطور باشه شما در خطر بد سکتور شدن هستید. بنظرمن دوستان خیلی با موضع راحت کنار اومدن.
    من کسی رو میشناسم که هارد 500گیگش تو چند ماه کلا نابود شد!!! دقت کن که بد سکتور یه مرض مسریه و اگر درمان نشه همه سکتورها خراب میشن
    بازم نظر دوستان دیگه قطعا کارشناسانه تره ولی اگر دوستان صلاح میدونن یه برنامه چک کردن هارد بهشون معرفی کنید تا از این نظر خیال ایشون و ماهم راحت بشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •