تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: دو سوال سخت افزاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض دو سوال سخت افزاری

سلام دوستان.
    یه مشکلی واسم پیش اومده اینکه وقتی با سیستم کار میکنم مثلا بعد یه ساعت رسیت میشه . دمای cpu هم بالا نیست به اون صورت . یه هسته 40 و هسته دیگه روی 32/33 هست .
    مشکل از کجاست دوستان ؟
    .........
    من از مادربورد gigabyte مدل EP41-UD3L استفاده میکنم . گرافیکم در حال حاضر 256 هست . میخوام ارتقا بدم به 1 گیگ یا 2 گیگ. آیا 2 گیگ هم ساپورت میکنه ؟
    در کل چه گرافیکی پیشنهاد میکنید با چه باسی ؟

........
    آخرین سوال هم این که چند وقتیه به سخت افزار سیستمم مشکوک شدم .مثلا همین رسیت شدن سیستم . یا گاهی اوقات ویندوز بالا نمیاد .
    آیا نرم افزاری هست که بتونم باهاش قطعات سیستمم رو تست کنم و از سالم بودنش اطمینان داشته باشم ؟
    مثلا میخوام ببینم قطع ای نیم سوز نشده باشه .

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    051

1

سلام دوستان.
    یه مشکلی واسم پیش اومده اینکه وقتی با سیستم کار میکنم مثلا بعد یه ساعت رسیت میشه . دمای cpu هم بالا نیست به اون صورت . یه هسته 40 و هسته دیگه روی 32/33 هست .
    مشکل از کجاست دوستان ؟
    .........
    من از مادربورد gigabyte مدل EP41-UD3L استفاده میکنم . گرافیکم در حال حاضر 256 هست . میخوام ارتقا بدم به 1 گیگ یا 2 گیگ. آیا 2 گیگ هم ساپورت میکنه ؟
    در کل چه گرافیکی پیشنهاد میکنید با چه باسی ؟

........
    آخرین سوال هم این که چند وقتیه به سخت افزار سیستمم مشکوک شدم .مثلا همین رسیت شدن سیستم . یا گاهی اوقات ویندوز بالا نمیاد .
    آیا نرم افزاری هست که بتونم باهاش قطعات سیستمم رو تست کنم و از سالم بودنش اطمینان داشته باشم ؟
    مثلا میخوام ببینم قطع ای نیم سوز نشده باشه .

ممنون
    سلام
    واسه سواله یک: فک کنم ویندوزت 7 باشه, چون وین7 که اکتیو نباشه یا کرکش خراب باشه هر چند ساعت ریستارت میشه

سوال 2:واسه ساپورت کردنش به دفترچه مادربوردت مراجعه کن,سعی کن هرچی گرفتی gigabyte باشه ک با مادربوردت مچ باشه

سوال 3:من تا ب حال اینجور نرم افزاری ندیدم,اگه خراب یا نیم سوز باشه ویندوز خودش اخطار میده

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم

3. این کاربر از rexar051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام
    واسه سواله یک: فک کنم ویندوزت 7 باشه, چون وین7 که اکتیو نباشه یا کرکش خراب باشه هر چند ساعت ریستارت میشه

سوال 2:واسه ساپورت کردنش به دفترچه مادربوردت مراجعه کن,سعی کن هرچی گرفتی gigabyte باشه ک با مادربوردت مچ باشه

سوال 3:من تا ب حال اینجور نرم افزاری ندیدم,اگه خراب یا نیم سوز باشه ویندوز خودش اخطار میده

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
    ممنون . آره ویندوزم 7 هست . امروز کرکش کردم . امید وارم دیگه این مشکل پیش نیاد .
    بازم ممنون از جوابت .

5. این کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •