تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید LED سایز 32 اینچ برای استفاده بجای مانیتور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض راهنمایی برای خرید LED سایز 32 اینچ برای استفاده بجای مانیتور

سلام...
    من میخوام یه تلویزیون 32 اینچ LED بگیرم برا تو اتاقم.میخوام علاوه بر تلویزیون به عنوام مانیتور هم ازش استفاده کنم. تا 700 یا 800 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم حالا یه کم بالا پایین هم مهم نیست.بیشترین استفاده من فیلم دیدن و وبگردی است و یه مقدار کمم بازی.
    میخواستم ببینم چه مدلی بخرم؟واینکه قبل عید بخرم بهتره یا بعد از عید؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اصلا پیشنهاد نمیشه این کار
    کاربرد مانیتور با تلویزیون خیلی خیلی متفاوت هست و شکل استفاده ازش

3. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اصلا پیشنهاد نمیشه این کار
    کاربرد مانیتور با تلویزیون خیلی خیلی متفاوت هست و شکل استفاده ازش
    سلام دوست عزیز
    من هم می خواستم مثل این دوستمون مانیتور صفحه بزرگ بگیرم که با جستجو این تاپیک را پیدا کردم
    میشه لطفا دلیل اینکه مانیتور نباید صفحه بزرگ باشه را بفرمایید
    با تشکر از شما

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من هم می خواستم مثل این دوستمون مانیتور صفحه بزرگ بگیرم که با جستجو این تاپیک را پیدا کردم
    میشه لطفا دلیل اینکه مانیتور نباید صفحه بزرگ باشه را بفرمایید
    با تشکر از شما
    مانیتورهای صفحه بزرگ رزولیشن بیشتری دارن که در نتیجه برای پردازش تصاویر فشار بیشتری رو سیستم میارن معمولا این فشار رو تو بازی ها به طور چشمگیری قابل مشاهده هستن به همین خاطر مانیتور نباید صفحه بزرگ باشه
    البته اگه یه کارت گرافیک عالی داشته باشید زیاد به مشکل بر نمیخورید
    البته دوستمون میخواستن از تلویزیون جای مانیتور استفاده کنن که دلایل نهی این کار فرق میکنه ممکنه به دلیل سرعت پاسخ دهی پایین رزولیشن کم و در عین حال صفحه بزرگ داشتن که موجب میشه تصویر از نزدیک بی کیفیت باشه و.. باشه البته اینا دلایلی که من فکر میکنم وجود داشته باشه و شاید اشتباه باشه بهتر بیشتر تحقیق کنید

6. 2 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر خیلی خوبیه. من خودم هم دارم از یه تلویزیون سری 6 سامسونگ 22 اینچ استفاده میکنم و تصاویر خیلی عالی دریافت میکنم. کاملا این کار خوراک مالتیمدیا و بازی کردنه. از دیدن فیلمهای اچ دی روی این HDTV واقعا لذت میبرم. بازی هم زیاد میکنم و واقعا لذت میده.

8. 2 کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مانیتورهای صفحه بزرگ رزولیشن بیشتری دارن که در نتیجه برای پردازش تصاویر فشار بیشتری رو سیستم میارن معمولا این فشار رو تو بازی ها به طور چشمگیری قابل مشاهده هستن به همین خاطر مانیتور نباید صفحه بزرگ باشه
    البته اگه یه کارت گرافیک عالی داشته باشید زیاد به مشکل بر نمیخورید
    البته دوستمون میخواستن از تلویزیون جای مانیتور استفاده کنن که دلایل نهی این کار فرق میکنه ممکنه به دلیل سرعت پاسخ دهی پایین رزولیشن کم و در عین حال صفحه بزرگ داشتن که موجب میشه تصویر از نزدیک بی کیفیت باشه و.. باشه البته اینا دلایلی که من فکر میکنم وجود داشته باشه و شاید اشتباه باشه بهتر بیشتر تحقیق کنید
    نه. اشتباه میکنید. رزولوشن توی تلویزیون (led یا lcd) اصلا پایین نیست. رزولوشن این تلویزیون ها برای اتصال به کامپیوتر اکثرا 768*1360 یا 768*1366 هستن که خب خیلی خوب هستن و اکثر مانیتورها هم (99%) همین رزولوشن رو میدن. البته من خودم با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم و میتونم رزولوشن های اچ دی مثل 720 و 1080 هم داشته باشم اما از این رزولوشن ها استفاده نمیکنم چون فونتهای ویندوز رو جالب نشون نمیده و در نتیجه از رزولوشن dvi / rgb استفاده میکنم (768*1360)
    Last edited by The Auditor; 03-04-2012 at 16:40.

10. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فکر خیلی خوبیه. من خودم هم دارم از یه تلویزیون سری 6 سامسونگ 22 اینچ استفاده میکنم و تصاویر خیلی عالی دریافت میکنم. کاملا این کار خوراک مالتیمدیا و بازی کردنه. از دیدن فیلمهای اچ دی روی این HDTV واقعا لذت میبرم. بازی هم زیاد میکنم و واقعا لذت میده.
    دوست عزیز شما از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنی؟
    قیمتش الان چجوریاس؟ من خودم چند وقتیه تو فکر اینم که از یه tv خوب به جای مانیتورم (samsung p20500) استفاده کنم.چون من از --- استفاده میکنم و کیفیت تصویر مانیتور موقع تماشای کانالا هم hd و هم sd در حد tv نیست حالا میخوام ببینم آیا استفاده از این tv به جای مانیتور تاثیرش در بالا بردن کیفیت تصویر محسوسه ؟ واینکه برای استفاده عادی ، تایپ ، و وبگردی چطوره وهمچنین برای بازی زمان پاسخگوییش مناسبه؟ به نظر میرسه با توجه به سایز 22" و و رزولشن full-hd که داره مشکل کشیدگی تصویر نداشته باشه.
    ممنون میشم پاسخ بدید.

12. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه. اشتباه میکنید. رزولوشن توی تلویزیون (led یا lcd) اصلا پایین نیست. رزولوشن این تلویزیون ها برای اتصال به کامپیوتر اکثرا 768*1360 یا 768*1366 هستن که خب خیلی خوب هستن و اکثر مانیتورها هم (99%) همین رزولوشن رو میدن. البته من خودم با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم و میتونم رزولوشن های اچ دی مثل 720 و 1080 هم داشته باشم اما از این رزولوشن ها استفاده نمیکنم چون فونتهای ویندوز رو جالب نشون نمیده و در نتیجه از رزولوشن dvi / rgb استفاده میکنم (768*1360)
    حرف شما درست اما در كل دلايل ديگه اي هم داره مثلا آيا قيمت مانيتور و تلويزيون يكي هستش؟ مسلما قيمت تلويزيون خيلي بيشتره ضمن اينكه هنوز مسئله سرعت پاسخدهي پابرجاست

داره خودمونی میشه mehdy.sms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

فاصله تلویزیون تا چشم رو اگه رعایت کنید مشکلی نیست ولی در صورتی که تلویریون رو همون جای مانیتور قرار بدید ، به چشمتون صدمه می زنید. می تونید یه مانیتور 27 اینچ سه بعدی سامسونگ بگیرید. قیمتش 830 تومن هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنی؟
    قیمتش الان چجوریاس؟ من خودم چند وقتیه تو فکر اینم که از یه tv خوب به جای مانیتورم (samsung p20500) استفاده کنم.چون من از --- استفاده میکنم و کیفیت تصویر مانیتور موقع تماشای کانالا هم hd و هم sd در حد tv نیست حالا میخوام ببینم آیا استفاده از این tv به جای مانیتور تاثیرش در بالا بردن کیفیت تصویر محسوسه ؟ واینکه برای استفاده عادی ، تایپ ، و وبگردی چطوره وهمچنین برای بازی زمان پاسخگوییش مناسبه؟ به نظر میرسه با توجه به سایز 22" و و رزولشن full-hd که داره مشکل کشیدگی تصویر نداشته باشه.
    ممنون میشم پاسخ بدید.
    نه مدل مال من فرق داره. به هرحال، خدمتتون عرض کنم کیفیت تلویزیون خیلی بالاتر از مانیتوره. من هم کارت --- دارم و شما هم دقیقا به هدف زدید. اصلا تلویزیون خوراکش همینه. وقتی کانالهای hd و sd رو نگاه میکنم کیف میکنم خداوکیلی. خیلی حال میده. شفاااااف و زنده. من با مانیتور هم تست کردم دیدن کانالها رو. به جرأت میگم اصلا مانیتور نمیتونه کیفیت یه hdtv رو بده. واقعا hdtv خوراکه این چیزاست. من بازی هم زیاد میکنم و واقعا تصاویر جذاب و زیبایی میگیرم. شدیدا توصیه میکنم اگه با تأمین بودجه مشکلی ندارید هرچه زودتر برید دنبال خرید تلویزیون و در نتیجه مانیتور رو بذارید سر کوچه. تلویزیون برای همه کار مناسبه، همه کار. تایپ.. وبگردی و...... زمان پاسخگوییش هم عالیه. ببینید، همیشه یه چیزو توی ذهنتون داشته باشید. اعداد و ارقامی که ذکر میکنن و میگن فلان تلویزیون پاسخگوییش 2 است و فلانی 8، اینا همش تبلیغه. من خیلی بازی میکنم، بازیهایی که سرعت بالایی دارن مثل فوتبال که یهو توپو شوت میکنی و دوربین یهو عقب جلو میره.. اصلا تصویر جا نمیمونه. مثلا، تلویزیونی که من دارم سرعت پاسخگوییش 8 است و بعضیها توی تاپیکا میگفتن اگه بازی کنید مثلا فوتبال تصویر جا میمونه و این حرفا. اما بخدا قسم اصلا همچین چیزی نیست. من دوتا تلویزیون دارم، یکی 40 اینچ (توی پذیرایی گذاشتم) و یکی 22 اینچ (به عنوان مانیتور استفاده میکنم). 40 اینچه سرعت پاسخگوییش 2 است و 22 اینچه سرعتش 8. با جفتشونم تست کردم. اصلا و ابدا هیچ فرقی با هم ندارن. اتفاقا یکی از بازیهایی که من زیاد بازی میکنم همین فوتباله. اصلا اصلا اصلا تصویر جا نمیمونه. خیالت تخت جمشید.
    اصلا بحث جا موندن تصویر واسه ال سی دی های قدیمی و اولیه بود که سرعتشون دو رقمی بود، مثلا 16. اما الان دیگه همشون اعداشون تک رقمیه و در نتیجه سرعت بالایی دارن. پس هرگز نگران سرعت پاسخگویی نباشید.
    Last edited by The Auditor; 06-04-2012 at 22:02.

16. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •