تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اشکال در کانکت شدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض اشکال در کانکت شدن

سلام من یه مشکلی پیدا کردم اون اینکه وقتی به نت وصل میشم توویندوز بعد از یه مدتی میگه نت وصل نیست ومرورگر وصل نمشه درحالی که اگه برنامه ایی در حال دانلود باشه دانلود میشه ولی هیچ صفحه ایی باز نمیشه حتی با وای فای تو گوشی ام نت دارم ولی تو کامپیوتر نیست یا باید چند بار مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ریست کنم ممنون میشم کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه مشکلی پیدا کردم اون اینکه وقتی به نت وصل میشم توویندوز بعد از یه مدتی میگه نت وصل نیست ومرورگر وصل نمشه درحالی که اگه برنامه ایی در حال دانلود باشه دانلود میشه ولی هیچ صفحه ایی باز نمیشه حتی با وای فای تو گوشی ام نت دارم ولی تو کامپیوتر نیست یا باید چند بار مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ریست کنم ممنون میشم کمک کنید

سلام
    کامپیوترت هم مثه خودت تنبل و عجیبه
    تو سه سال گذشته که عضو بودی فقط 13 تا پست داشتی
    من اگر سه سال پیش عضو بودم الان ادمین شده بودم
    شوخی کردم به دل نگیری
    متاسفانه اکثر کسائیکه مشکلشون رو میگن توضیحات کاملی نمیدن
    مشکل شما به خیلی چیزها میتونه برگرده
    مرورگر هیچ وقت نمیگه شما به نت وصل نیستید
    وقتی که مرورگر نتونی تو یه بازه زمانی خاص اطلاعات لازم برای نمایش یک صفحه رو از سرور مورد نظر بگیره اون صفحه معروف میاد
    مشکل رو تو مودمتون جستجو نکنید
    احتمال اول مرورگره
    بهتره سعی کنید مرورگر دیگه ای رو امتحان کنید یا اینکه همین مرورگر رو دوباره نصب کنید تا شاید مشکلی اگر داره حل شه
    گاهی استفاده از تنظیمات ------ باعث این مشکل میشه که البته با توجه به اینکه شما بعد چند بار سعی ظارها مشکلت حل میشه نمیتونه از این باشه
    احتمال دوم هم اینه که یک چیزی داره از پهنای باند شما استفاده میکنه که تو رقابت همیشه مرورگر رو میبره و از دانلود شکست میخوره
    اون چیز میتونه یک ویروس یا یک برنامه مفید باشه
    بهرحال چون توضیحاتتون کافی نیست نمیشه قضاوت کرد

من جای شما باشم یک مرورگر دیگه نصب میکنم. دقت میکنم چیزهای اضافی مثل موتور ask یا حتی google نصب نداشته باشم و اگر با این مسائل حل نشد سریعا ایمیجی که از ویندوزم در حالتی که همه چیز درست بوده گرفتم رو اجرا میکنم تا دوباره همه چیز خوب بشه ( توضیح اینکه شما بعد از اینکه ویندوز نسب کردید بهتره یه پک امنیتی نصب کنید بعد ویندوز و پک رو آپ کنید. بعد سخت افزار رو بشناسونید. بعد مرورگرتون رو بروز کنید و احیانا برنامه های ضروری ای مثله فلش پلیر و ... را نصب کنید آخر سر هم یه برنامه که میتونه از ویندوز ایمیج ( بک آپ ) بگیره رو نصب کنید و برای روز مبادا بک آپ بگیرید. بهمین سادگی دیگه هیچوقت مشکلی نخواهید داشت
    ( تو رو خدا پست هام رو تائید کنید. اینقد نوشتم و هنوز تائید نشده که افسردگی گرفتم )

3. این کاربر از oumadam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز در مورد اول شرمنده حق با شماست کوتاهی از من هست ولی من در حدی هستم که بتونم از تجربه شما دوستان اتقاده کنم
    2.درموردسوال مروزگر دیگ هایی هم نصب کردم باز همان طور هست یعنی مودم وصل هست وچراغ هم روشن ولی مرورگر ها ودانلود انجام نمیشه و لی با گوشی هماچنان از طیق وای فای میشه وب نوردی کرد الان چند روز هم هست وقتی وصل یشم چند دقیقه بعد دوباره قطع میشه که مجبورم سیستم رو ریست کنم ودوباره وصل سیستم بیاد بالا که این بار دیگه مشکلی پیش نمیاد

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

dns ها رو چک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گزینه Dial On Demand روی مودم را چک کنید اگر فعال بود غیرفعال کنید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •