تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید گوشی در رنج قیمت 400 تا 450

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

2 درخواست راهنمایی برای خرید گوشی در رنج قیمت 400 تا 450

سلام دوستان
    همگی خسته نباشین

راستش من هم میخوام گوشیمو عوض کنم و یه گوشی آندرویدی بگیرم که تاچش هم خازنی باشه

من درحال حاضر ویواز دارم که همه چیش خوبه بود،اما زمانی که رم گوشی به فنا رفت هر چی نرم افزار داشتم پرید، این شد که گوشی هم از حالت ه*ک خارج شده و نمیتونم نرم افزارهایی که میخوام رو نصب کنم، ضمن اینکه تاچش مقاومتیه و اشک آدم رو درمیاره!
    رفتم این گوشی رو قیمت کردم که نوش 350 تومنه اما گوشی من رو که در حد آک بنده در حدود 200 تومن برمیدارن که البته حقم دارن!
    من میتونم نهایتا 400 تا 450 تومن خرج کنم.
    میخواستم بنده رو هم در این باب راهنمایی بفرمایید.

مهمترین چیزهایی که میخوام :
    1- رنج قیمت 400 الی 450
    2- آندروید باشه (آندروید بودن باعث ساپورت نرم افزاری بهتر میشه)
    3- تاچش هم خازنی باشه (معلومه که چرا!)
    4- دوربین حداقل 5 (چون با ویواز کار کردم که دارای دوربین 8 با فیلمبرداری HD هستش نمیتونم پایین تر از 5 رو قبول کنم!)
    5- از نظر فنی و سخت افزاری قابل قبول باشه (بهتر از ویواز!)
    ....

خودم که یه سری تحقیقات انجام دادم و به xperia mini رسیدم در حالی که قبلا میخواستم HTC wildfire s بگیرم اما طی یه سری تحقیقات دیگه نظرم نسبت بهش عوض شد.

یه مساله دیگه هم هست، اونم اینکه نمیدونم گوشی رو الان بخرم یا بعد از عید یا چقدر باید صبر کنم؟! واقعا توی این مورد گیج شدم، در این مورد هم اگر نظری داشتین لطفا راهنمایی بفرمایین

بی نهایت ممنون

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

گوشی لایو والکمن گزینه خیلی خوبیه دوربین 5 - فیلم برداری 720p دوتا اسپیکر استریو اندروید 2.3 و قابلیت اپدیت به ورژن 4 اندروید سی پی یو جی پی یو قوی تر نسبت به ویلدفایر

3. 4 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

خیلی ممنون
    اما امکانش هست این گوشی رو با اکسپریا مینی مقایسه کنید؟
    مزیت های این گوشی نسبت به اکسپریا چیه؟
    آیا تنها گزینه مناسب همین گوشی هست که معرفی کردین؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

خیلی ممنون
    اما امکانش هست این گوشی رو با اکسپریا مینی مقایسه کنید؟
    مزیت های این گوشی نسبت به اکسپریا چیه؟
    آیا تنها گزینه مناسب همین گوشی هست که معرفی کردین؟
    خواهش میکنم
    گوشی های 2011 سونی اریکسون از نظر سخت افزار همه شبیه به هم هستن یعنی همین سی پی یو و رم تو بقیه گوشیها مشترک هست
    این گوشی تنها فرقی که بامینی داره صفحه نمایش این گوشی 0.2 اینچ بزرگتره و دوتا اسپکیر داره همین فرق خاصی باهم ندارن فقط در ظاهر هست

تو لینک زیر میتونید مقایسه دقیق رو مشاهده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا گزینه مناسب همینه چون قیمت گوشیها رفته بالا و نوسان هم دارن گزینه ی دیگه ای نمی مونه ولی اگه اگه بتونید اکسپریا نئو وی هم با این قیمت پیدا کنید خوبه ولی تنها فرقش با این دوتا مدل در اندازه صفحه نمایش 3.7 اینچی هست و کابل اچ دی ام ای هم بهش میخوره همین فرق بینشون هست نئو وی هم دوربین 5 داره
    یه گزینه دیگه هم قبل از این گرونی ها بود اکسپریا ری دوربین 8 صفحه نمایش 3.3 اینچی و سی پی یو و جی پی یو مشابه همینا ولی دلار هم چیز رو گرون کرد که به این دوتا گزینه اخر با توجه به بودجه شما نمیشه زیاد فکر کرد

6. 4 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

بله، باز هم ممنون
    فکر میکنم اکسپریا مینی پرو گزینه خوبی باشه، مزیت مینی نصبت به واکمن داشتن صفحه نمایش ال ای دی (براویا) هستش
    اما مینی دارای عمر باتری کمتری نسبت به واکمن هستش و اسپیکرهای استریوی واکمن رو نداره ضمن اینکه کوچیکتره!
    شخصا نظرم روی اکسپریا مینی پرو هستش اما این گوشی هم که شما معرفی کردین من رو دو دل کرده
    بهتره اول برم با یکی دو تا فروشنده صحبت کنم ببینم وضعیت بازار به کجا ختم میشه و اصلا این گوشی ها قیمتشون توی بازار چیه!

دوستان دیگه هم اگر نظری داشتن لطفا راهنمایی کنن

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    همگی خسته نباشین

راستش من هم میخوام گوشیمو عوض کنم و یه گوشی آندرویدی بگیرم که تاچش هم خازنی باشه

من درحال حاضر ویواز دارم که همه چیش خوبه بود،اما زمانی که رم گوشی به فنا رفت هر چی نرم افزار داشتم پرید، این شد که گوشی هم از حالت ه*ک خارج شده و نمیتونم نرم افزارهایی که میخوام رو نصب کنم، ضمن اینکه تاچش مقاومتیه و اشک آدم رو درمیاره!
    رفتم این گوشی رو قیمت کردم که نوش 350 تومنه اما گوشی من رو که در حد آک بنده در حدود 200 تومن برمیدارن که البته حقم دارن!
    من میتونم نهایتا 400 تا 450 تومن خرج کنم.
    میخواستم بنده رو هم در این باب راهنمایی بفرمایید.

مهمترین چیزهایی که میخوام :
    1- رنج قیمت 400 الی 450
    2- آندروید باشه (آندروید بودن باعث ساپورت نرم افزاری بهتر میشه)
    3- تاچش هم خازنی باشه (معلومه که چرا!)
    4- دوربین حداقل 5 (چون با ویواز کار کردم که دارای دوربین 8 با فیلمبرداری HD هستش نمیتونم پایین تر از 5 رو قبول کنم!)
    5- از نظر فنی و سخت افزاری قابل قبول باشه (بهتر از ویواز!)
    ....

خودم که یه سری تحقیقات انجام دادم و به xperia mini رسیدم در حالی که قبلا میخواستم HTC wildfire s بگیرم اما طی یه سری تحقیقات دیگه نظرم نسبت بهش عوض شد.

یه مساله دیگه هم هست، اونم اینکه نمیدونم گوشی رو الان بخرم یا بعد از عید یا چقدر باید صبر کنم؟! واقعا توی این مورد گیج شدم، در این مورد هم اگر نظری داشتین لطفا راهنمایی بفرمایین

بی نهایت ممنون
    دوست عزیز من گوشیه خودم رو پیشنهاد میدم (LG OPTIMUS BLACK P970) که خیلی گوشیه خوبیه.
    پردازنده 1 گیگاهرتز
    پردازنده گرافیکی پاور وی ار
    دوربین 5 و فیلمبرداری 720p با سرعت 30 فریم در ثانیه
    اندروید (2.2) قابل ارتقاع به 2.3.7
    اصلی ترین مزیت صفحه نمایش بسیار با کیفیت (فناوری nova) و اندازه ای بزرگ نسبت به رقبا (4 اینچ)
    طراحی بسیار زیبا و باریک و سبک (هر سلیقه ای داشته باشید از طراحی زیبای این گوشی خوشتون میاد)
    قیمتش هم حدود 470 هزار تومنه.

9. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اگه اهل موسیقی و فیلم هستی لایو بگیر صداش که عالیه صفحش هم 0.2 بزرگتره.

11. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

اندروید (2.2) قابل ارتقاع به 2.3.7
    الان اکثر گوشی ها جینجر برد دارن و دارن میرن به سمت بستنی حصیری اما نسخه فرویو یکم به نظرت قدیمی نشده؟
    اصلی ترین مزیت صفحه نمایش بسیار با کیفیت (فناوری nova) و اندازه ای بزرگ نسبت به رقبا (4 اینچ)
    خیلی خوبه
    طراحی بسیار زیبا و باریک و سبک (هر سلیقه ای داشته باشید از طراحی زیبای این گوشی خوشتون میاد)
    عالی
    مرسی از پیشنهادتون، از ظاهرش خوشم اومد، خوشگله، حتما بهش فکر میکنم

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

اگه اهل موسیقی و فیلم هستی لایو بگیر صداش که عالیه صفحش هم 0.2 بزرگتره.
    بله اهل موسیقی که هستم و از دست این ویواز با این اسپیکرهای ضعیفش کم اذیت نشدم
    مرسی از راهنماییتون

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان اکثر گوشی ها جینجر برد دارن و دارن میرن به سمت بستنی حصیری اما نسخه فرویو یکم به نظرت قدیمی نشده؟
    خیلی خوبه
    عالی
    مرسی از پیشنهادتون، از ظاهرش خوشم اومد، خوشگله، حتما بهش فکر میکنم
    درسته دوست عزیز اما ارتقاع به 2.3 خیلی راحته و می تونید با هزینه ی خیلی کم به 2.3 ارتقاع بدید و یا تو خود فروم اپدیدت کنید خیالتون راحت.
    در ضمن من سیستمم رو ارتقاع ندادم ولی هیچ مشکلی هم ندارم و در حال حاضر بیش از 85 درصد برنامه های اصلی اندروید از 2.2 به پایین هستند.
    در مورد پ.خ تون هم باید بگم که انصافا من تا حالا به هیچ مشکلی بر نخوردم و بازی های سنگین و HD همچون اسفالت 6 / SIMS / جی تی ریسینگ و خیلی بازی های دیگه ای رو روش ریختم و هیچ مشکلی نداره و انصافا به روانی اجرا میکنه.
    شاید در بعضی جاها از لحاظ سرعت از رقبا کم بیاره اما حتما باید به طراحی این گوشی و همچنین صفحه ی 4 اینچی این گوشی هم فکر کنید.

در کل من فکر میکنم این گوشی خیلی سر تر از رقباش هست

14. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

من هم به خاطر ظاهرش و به خاطر اینکه صفحه قوی داره و بعلاوه اینکه صفحش بزرگتره و سخت افزارش شبیه سخت افزار اریکسون مینی و واکمن هستش دوسش دارم، واقعا ارزش داره که با 20-30 تومن بیشتر بتونی یه گوشی خوب و خوشگل بگیری
    از نظر صدا و فیلمبرداری چی؟ خوبه؟ راضی کنندس؟
    برم بازار قیمت کنم ببینم چی میشه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •