وزير نيرو خبر داد:
قيمت خريد برق توليدي از انرژيهاي نو بازنگري ميشود
وزير نيرو با اشاره به دستور ويژه رييسجمهور براي تسهيل استفاده از انرژيهاي تجديدپذير، از بازنگري در قيمت فروش برق توليد شده از انرژي هاي نو خبر داد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، مجيد نامجو استفاده از منابع انرژيهاي نو و تجديدپذير براي توليد برق و انرژي را ضرورتي انكارناپذير دانست و با اشاره به ظرفيت هاي بالاي موجود در کشور براي استفاده از انرژي هاي نو، تصريح كرد: باتوجه به اينكه موانع قانوني بر سر سرمايهگذاري دولت در اين زمينه وجود دارد، ضرورت دارد سرمايهگذاري توسط بخش خصوصي به ويژه در بخش انرژي خورشيدي و بادي صورت گيرد.
اين عضو كابينه دولت با اذعان به اينكه بخش خصوصي به دليل برخي از مسايل، تمايل چنداني براي سرمايهگذاري در اين زمينه ندارد، افزود: با استفاده از فناوري و كمك کشورهايي مثل هند و چين، مي توان از اين منابع عظيم در سبد انرژي کشورمان بهره گرفت.
به گفته نامجو، درحال حاضر ايران بيش از 100 مگاوات از انرژي مصرفي خود را از طريق انرژي هاي نو تامين مي کند که بايد در اين زمينه سرمايه گذاري بيشتري انجام شود، اما هم اکنون قيمت هر کيلووات ساعت برق توليد شده از انرژي هاي نو حدود 1300 ريال است که رغبت چنداني را براي سرمايه گذاران بخش خصوصي براي توليد از اين روش ايجاد نمي کند، اما بر اساس دستور رييس جمهوري، مقرر شده است تا بازنگري در تعرفه برق بادي و خورشيدي انجام شود.
انتهاي پيام