سلام
در ابزار کروپ
چطور می توان به صورت میلی متری کروپ کرد
مثلاً می خوام یک میلی اندازه کروپ را کم و زیاد کنم با کلیدهای جهت جابه جا می کنم یا با موس می کشم
اما دلخواه نیست
روش بهتری هست
برای اندازه دقیق
سلام
در ابزار کروپ
چطور می توان به صورت میلی متری کروپ کرد
مثلاً می خوام یک میلی اندازه کروپ را کم و زیاد کنم با کلیدهای جهت جابه جا می کنم یا با موس می کشم
اما دلخواه نیست
روش بهتری هست
برای اندازه دقیق
این هم آموزشش به صورت فیلم 1 دقیقه و 18 ثانیه
حجم فایل 1 mb
پیوست شد![]()
خوب تو فیلم روش خوبی بود
حالا یه روش دیگش هموقتی که شما سایز خاصی رو میخاین کراپ بزنین هست
برای این کار توی آپشن بار (خط زیر منو ها) وقتی که ابزار کراپ رو انتخاب کردین اندازه دقیق رو به پیکسل یا هر واحد دیگه وارد کنین (البته آخر اندازه واحدش رو بنویسین مثلا pix واسه پیکسل و cm واسه سانتی متر)
بعد کراپ کنین
موفق باشین
خواستم با عکس توضیح بدم گفتم خیلی وقت میبره بره همین این ویدئو رو درست کردم . اگه مشکلی پیش اومد بگو یا من یا دوستان کمکت میکنن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من همین کارو کردم و حتی آموزششو توی همین تاپیک گذاشتم.ولی بعد رفتم دیدم اون سایزی که اونجا وارد میشه نسبت هست یعنی اون عدد ها نسیت طول به عرضه.بعد برگشتم پستمو حذف کردم.یعنی گزارش تخلف دادم
شما دقیقا چیکار کردی که شد؟
ممنون
منظورتون فکر کنم انتخاب دقیق در هنگام درگ باشه
اگه اینطوره برای انتخاب دقیق وقتی که در حال درگی کافیه کلید کنترل رو نگه داری
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
فیلم آموزشی محمد رو پیوست کردم![]()
فک کنم شما منظورتون در مواقع کار روی فایل های چاپی هست تو این موارد و مخصوصا وقتی که واحدهامون به اندازه های فیزیکی هست (سانتی متر ، متر یا اینچ) و نه مجازی (مثل پیکسل) باید مقدار ریزولیشن رو هم وارد کنین مثلا برای چاپ اندازه کوچیک 300 و قطع چاپ های بزرگ 100 یا 72 (البته به ابزار چاپ بستگی داره)
مشکل حل میشه
من همیشه اول کروپ می کنم بعد با image size به اندازه ی دلخداه برای چاپ در می آروم
البته کروپ شده باید از اندازه ی دلخواه بزرگتر باشه تا عکس کشیده نشه این بی دردسر ترین راهه البته راه های دیگه ای هم هستن که اساتید لطف کنن و بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)