وزير نيرو:
ايران آماده صادرات برق به هند است
همکاري با هند براي توليد 1000 مگاوات انرژيهاي نو
وزير نيرو با تاکيد بر همکاري با هند در زمينه انرژيهاي نو، گفت: وزارت نيرو براي آغاز همکاريهاي خود با هندوستان در زمينه برق، بيش از 1000 مگاوات سرمايهگذاري براي توليد برق از طريق انرژيهاي تجديدپذير را هدف قرار داده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجيد نامجو در ديدار با وزير انرژيهاي نو و تجديدپذير هند با بيان اينکه تمامي کشورهاي همسايه خواستار برق ايران هستند، گفت: ما با تمام کشورهاي همسايه ارتباط الکتريکي داريم و ميتوانيم برق توليد شده در کشورمان را نيز به هندوستان صادر کنيم.
وزير نيرو همچنين با اشاره به اينکه وزارت نيرو سالانه بيش از 10 ميليارد دلار گردش مالي دارد، از سرمايهگذاران بخش خصوصي کشور هند براي سرمايهگذاري در زمينه توليد برق از طريق انرژيهاي تجديدپذير دعوت کرد.
نامجو در تشريح پيشنهاد خود به هنديها گفت: شرکتهاي بخش خصوصي هندي ميتوانند در آغاز همکاريها در زمينه انرژيهاي تجديدپذير، فعاليت خود را براي احداث پروژههاي پايلوت انرژيهاي نو آغاز کنند.
به گفته وزير نيرو، ايران داراي پتانسيل بيش از 300 روز آفتابي براي احداث 60 هزار مگاوات نيروگاه خورشيدي است و همچنين پتانسيل احداث 40 هزار مگاوات نيروگاه بادي را دارد.
اين مقام مسئول بالا بودن قيمت تمام شده توليد برق از طريق انرژيهاي نو، گران بودن تجهيزات و هزينههاي بالاي سرمايهگذاري را از دلايل عقب ماندن برنامه کشور در بحث انرژيهاي نو خواند و ميزان انرژي توليد شده از طريق انرژيهاي نو در کشورمان را حدود 100 مگاوات اعلام کرد.
وزير نيرو با تاکيد بر اينکه ظرفيت سرمايهگذاري فراواني اعم از ساخت مشترک نيروگاههاي تجديدپذير، توليد فنآوري و بالا بردن سطح دانش فني بين دو کشور فراهم است، در ادامه گفت: بهمنظور اجراي يک برنامه گسترده بايد برنامهريزيهاي دقيقي صورت گيرد تا در زمينه انرژيهاي تجديدپذير طرحها به صورت پايلوت آغاز شود.
وزير انرژيهاي نو و تجديدپذير هندوستان نيز ضمن اعلام آمادگي هنديها در زمينه همکاري با ايران در توليد برق از طريق انرژيهاي تجديدپذير، گفت: فرصت بسيار خوبي براي افزايش سطح همکاريها بين دو کشور در زمينه برق و انرژيهاي تجديدپذير رقم خورده است.
انتهاي پيام