تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: آیپد رو بفروشم تبلت با قابلیت مکالمه بگیرم؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض آیپد رو بفروشم تبلت با قابلیت مکالمه بگیرم؟

سلام عزیزان
    بنده یه چند ماهیه ipad 2 32gb wifi دارم تنها چیزیش که اذیتم میکنه گوشی نیست حتی اگه 3g باشه باز sms دادن و مکالمه باش بهتر میشه که نداره بازم. تجربه استفاده از آیفوت آیپاد هم داشتم و همه کاراش رو خودم میکنم. اینه که توی فکر افتادم p6200 galaxy tab plus بخرم 950 تومن. ضمن اینکه شنیدم اندروید 3.2 ش خیلی پیش پا افتاده و پر باگ هست و برنامه هم براش زیاد نیست حالا نظر شما چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

دوستم یه برنامه خریده 20 دلار ... با استفاده از هندزفری بلوتوثی ، امکانات گوشی رو به تب لتش اضافه کرده ! برو ببین چیه برنامش !

من دسترسی ندارم به دوستم

3. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستم یه برنامه خریده 20 دلار ... با استفاده از هندزفری بلوتوثی ، امکانات گوشی رو به تب لتش اضافه کرده ! برو ببین چیه برنامش !

من دسترسی ندارم به دوستم
    خوب اون که فقط برای آیپد 1 جواب میده اسمش phone it ipad هست . نمیدونم همین منظورتونه یا نه. قابلیت اس ام اس و مکالمه رو اضافه میکنه خیلی حرفه ای نیست ولی خوبه.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

به نظرم صبر کن galaxy note 10.1 یا galaxy tab 2 10.1 بیاد که همه چیزشون از آیپد بهتره و اندروید 4 روشونه دیگه باگم نداره خیالت راحته دو تاشونم قابلیت مکالمه دارن

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

خوب اون که فقط برای آیپد 1 جواب میده اسمش phone it ipad هست . نمیدونم همین منظورتونه یا نه. قابلیت اس ام اس و مکالمه رو اضافه میکنه خیلی حرفه ای نیست ولی خوبه.
    نه عزیزم ... Ipad 2 داره دوست من

8. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نه عزیزم ... Ipad 2 داره دوست من
    به هر حال آیپد دوستمون wifi هست و با برنامه هم نمیشه کاریش کرد

10. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آره wifi هست ولی این برنامه نمیدونم چیه که دوستمون میگه اگه باشه میفروشم 3جی میگیرم. ؟ واقعا با این وضعیت دلار نمیدونم چیکار کنم دانشگاه هم که میرم حوصله ندارم تبلتو وردارم ببرم اونجا.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

به هر حال آیپد دوستمون wifi هست و با برنامه هم نمیشه کاریش کرد

متاسفانه اطلاعاتم در رابطه با محصولات اپل به شدت پایینه! فقط دست اینو اون میبینم و سوال میکنم

آره wifi هست ولی این برنامه نمیدونم چیه که دوستمون میگه اگه باشه میفروشم 3جی میگیرم. ؟ واقعا با این وضعیت دلار نمیدونم چیکار کنم دانشگاه هم که میرم حوصله ندارم تبلتو وردارم ببرم اونجا.
    من آمار برنامه رو فردا برات میگیرم ... شما به من فردا شب یه پیغام خصوصی بزن یاداوری کن

13. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیزان
    بنده یه چند ماهیه ipad 2 32gb wifi دارم تنها چیزیش که اذیتم میکنه گوشی نیست حتی اگه 3g باشه باز sms دادن و مکالمه باش بهتر میشه که نداره بازم. تجربه استفاده از آیفوت آیپاد هم داشتم و همه کاراش رو خودم میکنم. اینه که توی فکر افتادم p6200 galaxy tab plus بخرم 950 تومن. ضمن اینکه شنیدم اندروید 3.2 ش خیلی پیش پا افتاده و پر باگ هست و برنامه هم براش زیاد نیست حالا نظر شما چیه؟
    دوست عزیز هر کاری میکنی فقط ایپد رو عوض نکنی بری گلکسی تب بگیری
    خدا وکیلی یه 2 ماهی میشه دارمش (galaxy tab 10.1'' 3g wifi) با توجه به این که با ایپد کاکردم ازش راضی نیستم.
    همش تو هنگه
    سرعت که نصف ایپد و ...
    اخه یه لحضه فکر کن اون تبلت رو بیاری کنار گوشت برای مکالمه
    هندزفری هم که همیشه در دسرس نیست و اگر همیشه هم بلوتوثت روشن باشه تا 20 درصد شارژ بیشتر می خوره.
    منم به نرم افزاری که میشه از طریق اون امکان مکالمه صوتی درست کرد با گلکسی تب رو فکر کردم اما واقعا تبلت نیازی به امکان برقراری تماس صوتی نداره اونم چیز به این بزرگی!

15. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز هر کاری میکنی فقط ایپد رو عوض نکنی بری گلکسی تب بگیری
    خدا وکیلی یه 2 ماهی میشه دارمش (galaxy tab 10.1'' 3g wifi) با توجه به این که با ایپد کاکردم ازش راضی نیستم.
    همش تو هنگه
    سرعت که نصف ایپد و ...
    اخه یه لحضه فکر کن اون تبلت رو بیاری کنار گوشت برای مکالمه
    هندزفری هم که همیشه در دسرس نیست و اگر همیشه هم بلوتوثت روشن باشه تا 20 درصد شارژ بیشتر می خوره.
    منم به نرم افزاری که میشه از طریق اون امکان مکالمه صوتی درست کرد با گلکسی تب رو فکر کردم اما واقعا تبلت نیازی به امکان برقراری تماس صوتی نداره اونم چیز به این بزرگی!
    به نظرم نخرم پس! خودم تا یه حدودی میدونستم اینارو ولی به نظرم رایم رو زدی همینو نگه دارم. آخه خسته شدم از سینک کردن و دانلود کردن با اینستالوس هم که vpn می خاد mediafire رو هم که نتها سرور بود بستن.اس ام اس هم نمیتونم باش بدم زد زیر دلم بفروشم گوشی تبلتی بگیرم اونم همین گلکسی که شمارو به شکوه وا داشته . مرسی داری.
    متاسفانه اطلاعاتم در رابطه با محصولات اپل به شدت پایینه! فقط دست اینو اون میبینم و سوال میکنم

من آمار برنامه رو فردا برات میگیرم ... شما به من فردا شب یه پیغام خصوصی بزن یاداوری کن
    چشم...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •