تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: چیتای آهنین، سریع ترین و شاید ترسناک ترین ربات دنیا

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض چیتای آهنین، سریع ترین و شاید ترسناک ترین ربات دنیا



    یکی از زمینه های فعالیت DARPA یا آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا ، ساخت ربات های پیشرفته و گاهی وحشت آفرین بوده است. احتمالا BigDog bot ، همان سگ رباتی عظیم الجثه دارپا را به خاطر دارید که با سرعت مناسبی از موانع عبور می کرد و در برابر ضربات سهمگین هم به این راحتی سقوط نمی کرد. حالا این موسسه وارد یک رقابت جانوری دیگر شده است: چیتای دارپا! واقعا یک چیتای ترسناک و پرسرعت.

    این یوزپلنگ وحشی توانسته با سرعت 28.9 کیلومتر بر ساعت، رکورد ربات های چهارپای دنیا را از آن خود کند. شاید جالب باشد بدانید که هرکول المپیکی، اوسین بولت که به عقیده برخی یک جهش یافته ژنتیکی در خصوص توانایی های فیزیکی است، می تواند با سرعت تقریبی 37 کیلومتر بر ساعت (آن هم برای مدت محدودی) بدود!

    حرکات این ربات با تقلید از حیوانات تندرو موجود در طبیعت طراحی شده اند. این ربات طول گام ها و سرعتش را با جمع کردن و باز کردن پشتش در هر قدم، افزایش می دهد. چیزی تقریبا همانند یک چیتای واقعی.

    نسخه فعلی ربات چیتا تنها می تواند بر روی تردمیل آزمایشگاهی که با یک پمپ هیدرولیک کنترل می شود حرکت کند. البته آزمون نسخه های اولیه ای که بتوانند بدون نیاز به هیچ ابزار حمایت کننده ای حرکت کنند، تا پایان سال جاری میلادی انجام خواهد گرفت.

    درباره سگ بزرگ دارپا مشخصا اعلام شد که برای حمل و نقل ابزار و اشیاء سنگین در مسیرهای صعب العبور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. اما دارپا هنوز درباره کاربردهای نظامی احتمالی ربات چیتا چیزی نگفته است. خب، فکر می کنید این موجود جهنمی فلزی قرار است روزی با این سرعت چه کسی یا چه چیزی را دنبال کند؟ تروریست ها؟ بمب ها؟ یا اینکه تصور کنید یک گروهان صدتایی از این موجودات مسئول حمله به جایی باشند!

    در ادامه مطلب می توانید ویدیوی حرکت یکی از این ربات های مهاجم را در آزمایشگاه دارپا ببینید.


    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]









    narenji.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •