تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کدومییییییی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

1 کدومییییییی؟

کدام یک برای گیم و کارهای دیگر خوب است؟؟؟؟؟؟؟؟
    hp 6180
    asus n55sf

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام
    منظورتون از کارهای دیگر چیه ؟
    نیاز هاتون رو دقیقتر بگید .
    هر جفت مدل ها گرافیک قوی دارن .

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

asus n55 جز بهترینای ایسوس هست همچنین اون مدل اچ پی هم غولیه واسه خودش

از نظر بازی به نظرم 6770 که گرافیک اچ پی رو تشکیل میده بهتره از 555 ایسوس اما زیاد قویتر نیس که اونقدرا تفاوتشونو احساس کنی
    اگه گرافیکش n55 ddr5 میبود شاید از 6770 5% تو بازیها قویتر عمل میکرد اما چون ddr3 هست شاید بهمون نسبت 5% ضعیف تر باشه

در کل از نظر بازی هردوتاشون تو یه سطح هستن و نمیشه اون 5% رو ملاک قرار بدیم چون این برتری خیلی خیلی جزیی و ناچیز

اما چیزی که ایسوس داره و اچ پی ممکنه نداشته باشه گارانتیشه....اگه خدای نکرده لپتاپ خراب بشه میری راحت نمایندگیش
    و اینکه ایسوس یه مقداری ارزونتر از اچ پی هست حالا اگه محدودیت بودجه نداری اچ پی وگرنه اگه میخوای یه خرید اقتصادی داشته باشی ایسوس .... ولی رو مدل ام اس آی هم یه تجدید نظری کن اونم برند خیلی خوبیه و گرافیک 555 که بکار برده از 6770 کمی قویتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

hp عالیه هم کانفیگ داره هم قیافه

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

hp عالیه هم کانفیگ داره هم قیافه
    دوسته عزیز بهتره شما در مورد مشخصات فنی سیستم نظر بدید و قیافه و ظاهر که یه چیز سلیقه ای هستش رو به خود شخص واگذار کنید
    ------------------------------
    توصیه من همون n55sf هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

دوسته عزیز بهتره شما در مورد مشخصات فنی سیستم نظر بدید و قیافه و ظاهر که یه چیز سلیقه ای هستش رو به خود شخص واگذار کنید
    ------------------------------
    توصیه من همون n55sf هستش

شما قصد کل دارید انگار من که گفتم کانفینگ عالی داره و برای محیط های اداری ساخته شده

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما قصد کل دارید انگار من که گفتم کانفینگ عالی داره و برای محیط های اداری ساخته شده
    میشه یه توضیحی راجب کانفیگش بدید ما هم استفاده کنیم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

میشه یه توضیحی راجب کانفیگش بدید ما هم استفاده کنیم ؟
    بله نگاه کنید اقای x این لب تاب // hp //فینگر پرینت داره که اکثر لب تاب های مخصوص کار این ها رو دارن و یک قیافه ساده که توش زیاد تزیین نکردن تا ظاهر لب تاب ساده و جدی به نظر برسه باتری 6 سل داره که در مقایسه با باتری 6 سل مثلا لب تاب 5110 1.5 سات بیشتر شارژ نگه می داره و صدای زیاد که برای اتاق کنفرانس و پر کردن صدا در اون عالیه و همینطور چینش عالی کیبود که این لب تابو پروفشنال می کنه ولی گرافیکش به نظر من بدرد نمی خوره چون ati redon 6770 هست و ati هم مثل nvidia نمی شه کیفیت صفحه نمایش عالی هم داره و همینطور دفع حرارت بسیار بسیار عالی داره هارد 750 هم که دیگه ترگونده فقط اثر انگشت رو این لب تاب بد با اعصاب ادم بازی می کنه ورم 6 core i7 2670
    حالا n55 cpu= core i7 2630 که از hp کم می یاره اما n55 با گرافیک و رم عالیش جای کمبود خودشو از hp پر می کنه و وزنهای اونها هم یکی هست بلوری هم توی این وسیله // n55 // جیغ می کشه و اسپیکر های بزرگ و عالی و جای مچ زیاد والبته در کیبورد اون همچنان راحتی که در hp دیده میشه نداره اما asus برنده این معرکه به شمار می ره اقا فرشید می خایمت

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اما asus برنده این معرکه به شمار می ره
    آره...منم همینو میخواستم بشنوم
    گرافیک 555 همه جای اون مقدار پرازش کمی که از hp داره رو برای شما پر میکنه شما با hp هرچقدر هم پردازنده قویتری داشته باشه ولی باز هم نمیتوه تو یه سری مسائل پیشی بگیره مخصوص ت همون کنفرانس که خودتون گفتید برای وصل شدن به پروزکتور فک میکنم ایسوس خیلی بهتر باشه تا hp
    در مورد اثر انشت هم میتونم بگم که شما میتونید پشتش رو کاور بزنید مثل جلد ازش محافظت میکنه و هم جلوش خش رو میگیره و هم از انعکانس نور و اثر انگشت جلوگیری میکنه
    تو ایسوس همه چیز مناسب و به یه مقدار کنار هم چیده شده ولی تو hp پردازنده قوی ولی گرافیک در حد پردازنده نیست و خیلی کمتر هستش

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •