کدام یک برای گیم و کارهای دیگر خوب است؟؟؟؟؟؟؟؟
hp 6180
asus n55sf
کدام یک برای گیم و کارهای دیگر خوب است؟؟؟؟؟؟؟؟
hp 6180
asus n55sf
سلام
منظورتون از کارهای دیگر چیه ؟
نیاز هاتون رو دقیقتر بگید .
هر جفت مدل ها گرافیک قوی دارن .
asus n55 جز بهترینای ایسوس هست همچنین اون مدل اچ پی هم غولیه واسه خودش
از نظر بازی به نظرم 6770 که گرافیک اچ پی رو تشکیل میده بهتره از 555 ایسوس اما زیاد قویتر نیس که اونقدرا تفاوتشونو احساس کنی
اگه گرافیکش n55 ddr5 میبود شاید از 6770 5% تو بازیها قویتر عمل میکرد اما چون ddr3 هست شاید بهمون نسبت 5% ضعیف تر باشه
در کل از نظر بازی هردوتاشون تو یه سطح هستن و نمیشه اون 5% رو ملاک قرار بدیم چون این برتری خیلی خیلی جزیی و ناچیز
اما چیزی که ایسوس داره و اچ پی ممکنه نداشته باشه گارانتیشه....اگه خدای نکرده لپتاپ خراب بشه میری راحت نمایندگیش
و اینکه ایسوس یه مقداری ارزونتر از اچ پی هستحالا اگه محدودیت بودجه نداری اچ پی وگرنه اگه میخوای یه خرید اقتصادی داشته باشی ایسوس .... ولی رو مدل ام اس آی هم یه تجدید نظری کن اونم برند خیلی خوبیه و گرافیک 555 که بکار برده از 6770 کمی قویتره
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از کارهای گرافیکی و غیره میباشه.
hp عالیه هم کانفیگ داره هم قیافه
دوسته عزیز بهتره شما در مورد مشخصات فنی سیستم نظر بدید و قیافه و ظاهر که یه چیز سلیقه ای هستش رو به خود شخص واگذار کنیدhp عالیه هم کانفیگ داره هم قیافه
------------------------------
توصیه من همون n55sf هستش
شما قصد کل دارید انگار من که گفتم کانفینگ عالی داره و برای محیط های اداری ساخته شده
میشه یه توضیحی راجب کانفیگش بدید ما هم استفاده کنیم ؟شما قصد کل دارید انگار من که گفتم کانفینگ عالی داره و برای محیط های اداری ساخته شده
بله نگاه کنید اقای x این لب تاب // hp //فینگر پرینت داره که اکثر لب تاب های مخصوص کار این ها رو دارن و یک قیافه ساده که توش زیاد تزیین نکردن تا ظاهر لب تاب ساده و جدی به نظر برسه باتری 6 سل داره که در مقایسه با باتری 6 سل مثلا لب تاب 5110 1.5 سات بیشتر شارژ نگه می داره و صدای زیاد که برای اتاق کنفرانس و پر کردن صدا در اون عالیه و همینطور چینش عالی کیبود که این لب تابو پروفشنال می کنه ولی گرافیکش به نظر من بدرد نمی خوره چون ati redon 6770 هست و ati هم مثل nvidia نمی شه کیفیت صفحه نمایش عالی هم داره و همینطور دفع حرارت بسیار بسیار عالی داره هارد 750 هم که دیگه ترگونده فقط اثر انگشت رو این لب تاب بد با اعصاب ادم بازی می کنه ورم 6 core i7 2670
حالا n55 cpu= core i7 2630 که از hp کم می یاره اما n55 با گرافیک و رم عالیش جای کمبود خودشو از hp پر می کنه و وزنهای اونها هم یکی هست بلوری هم توی این وسیله // n55 // جیغ می کشه و اسپیکر های بزرگ و عالی و جای مچ زیاد والبته در کیبورد اون همچنان راحتی که در hp دیده میشه نداره اما asus برنده این معرکه به شمار می ره اقا فرشید می خایمت
آره...منم همینو میخواستم بشنوماما asus برنده این معرکه به شمار می ره
گرافیک 555 همه جای اون مقدار پرازش کمی که از hp داره رو برای شما پر میکنه شما با hp هرچقدر هم پردازنده قویتری داشته باشه ولی باز هم نمیتوه تو یه سری مسائل پیشی بگیره مخصوص ت همون کنفرانس که خودتون گفتید برای وصل شدن به پروزکتور فک میکنم ایسوس خیلی بهتر باشه تا hp
در مورد اثر انشت هم میتونم بگم که شما میتونید پشتش رو کاور بزنید مثل جلد ازش محافظت میکنه و هم جلوش خش رو میگیره و هم از انعکانس نور و اثر انگشت جلوگیری میکنه
تو ایسوس همه چیز مناسب و به یه مقدار کنار هم چیده شده ولی تو hp پردازنده قوی ولی گرافیک در حد پردازنده نیست و خیلی کمتر هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)