تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خورشيد نت-كرج

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض خورشيد نت-كرج

اينم تاپيك خورشيد نت اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت وايرلس هست..... لطفا كسايي كه از اين isp دارن اينجا speedtest خودشونو بذارن از سرور هاي مختلف!!!!! 
    Last edited by Pouya-HP; 05-03-2012 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من قبلا حدود 1 ماه داشتم از این شرکت 1 مگ بود . اپلود و دانلود یکی بود و سرعت دانلود رو 135 میداد پینگش خوب بود . با سرور تهران یا کرج 5 میداد . ولی بدی که داشت این بود که دانلود رایگان شب نداشت که باز برگشتم از همون اینترنت قبلیم که از اسیا تک گرفتم نمایندگی لوناپارس 2 مگ . الان هم که ترکوندن ساعت رایگان شده 1 تا 9. من راضی هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟
    پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
    من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
    من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!
    الان که ندارم برات بزارم ولی قبلا اگر بگردی گذاشتم توی سایت . انتن من هم nano m از نوع بریچ .

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

اره برای انلاین حرف نداشت . خود خورشید دکلش بالای شرکتشون هستش توی بلوار ارم . البته طرف هفت تیر و فردیس هم فکر کنم داشت . ما هم تا دکلی که توی ارم هستش فکر نکم بیشتر از 3 کیلومتر فاصله باشه . 4 طبقه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پینگ 8 هم داشتم با تهران....
    pingesh alie khaheshan ye speedtest ba servere karaaj ham mizari!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

همین الان گرفتم...
    تست با کرج...
    Last edited by king of the winds; 20-03-2012 at 02:46.

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همین الان گرفتم...
    تست با کرج...
    خوب با توجه به میزان دیتا سند و ریسو میشه گفت شرکت هنوز انچنان یوزر نداره که پینگ اش بره بالا من ام پینگ 7 الی 8 داشتم با ای نت از سرور تهران اما تو تهران با پهنای باند اختصاصی کمتر از 4 نگرفتم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •