تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: خیلی فوری: ایا بیمارستان هایی که آموزشی هم هستند. جایه خوبی برای بستری بیمارند؟(مثلا مسیح دانشوری)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض خیلی فوری: ایا بیمارستان هایی که آموزشی هم هستند. جایه خوبی برای بستری بیمارند؟(مثلا مسیح دانشوری)

سلام . بنظرتون بیمارستاانی که زیر نظر دانشگاهی هست . آیا میشه بهش اطمینان کرد که بیمارستان خوبی باشه .
    مثلا نگرانی که هست . اینه که شاید اونجا به جای پزشکای متخصص از یه سری دانشجو استفاده میشه .

مثلا بیمارستان مسیح دانشوری . برای بیماری های ریوی خوب هست ؟ چون اموزشیه .

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام . بنظرتون بیمارستاانی که زیر نظر دانشگاهی هست . آیا میشه بهش اطمینان کرد که بیمارستان خوبی باشه .
    مثلا نگرانی که هست . اینه که شاید اونجا به جای پزشکای متخصص از یه سری دانشجو استفاده میشه .

مثلا بیمارستان مسیح دانشوری . برای بیماری های ریوی خوب هست ؟ چون اموزشیه .
    بیمارستان های آموزشی از نظر پزشکی علمی تر و اصولی تر عمل می کنند و از این نظر بیمارستان خوبی می باشند

3. 4 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

فرقی نداره.
    من چند سال پیش تو بیمارستان سینا که آموزشی بود 40 روز بستری بودم.
    قبلش هزار تا دکتر معروف و بیمارستان رفته بودم نتونستن مرضم رو تشخیص بدن.
    بیمارستان سینا یه خانم دکتره که استاد دانشجوها بود هزار جور آزمایش روم در آورد تا مرضم رو تشخیص داد.
    خدا رو شکر خوب شدم. خدا خیرشون بده.

5. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بستگي به بيمارستان داره
    بيمارستان مسيح دانشوري سانتر فوق تخصصي ريه در كشوره
    كلا بيمارستانهاي خصوصي در مقايسه با آموزشي از نظر خدمات جانبي مثل تميزي اتاق و شيك بودن و كيفيت غذا و برخوردپرسنل بهترند ولي كشيك شب اونها بيشتر پزشكان عمومي هستند ولي در بيمارستانهاي آموزشي كشيك شب رزيدنت همون رشته هستند

7. این کاربر از mehrdad2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Variable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مسیح دانشوری خصوصیه ؟

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بيمارستان هاي آموزشي چون معمولا رزيدنت ها سر عمل هستند به خاطر ترس از مسئوليت زيادي كه گردنشون هست و همچنين ميخوان كارشون از اول درست باشه كه اسم و رسمشون همه جا بيوفته و پول خوبي در بيارن به خاطر همين كارشون رو با نهايت دقت انجام ميدن براي همين به نظر من بيمارستان آموزشي از بيمارستان خصوصي بهتره
    ضمن اينكه درسته كه عمل رو رزيدنت انجام ميده ولي قبل از جمع كردن و بخيه زدن حتما يه متخصص بايد صحت انجام عمل رو تاييد كنه
    البته اين نكته رو هم بگم كه براي هر بيماريي به بيمارستان تخصصيش مراجعه كنيد مثلا اگه مشكل ارتوپدي داريد نريد بيمارستان لقمان بريد اختر كه سانتر ارتوپدي هست اينجوري عمل تون با كيفيت بيشتري انجام ميشه

10. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نــــــــــــــــه!!!
    هرگز همچین اشتباهی رو نکنید.
    من خودم در مقام یکی از این دانشجوها بهتون توصیه میکنم حتما بیمارستان غیرآموزشی ترجیحاً خصوصی (بخونید Khasoosi ) رو واسه بستری شدن انتخاب کنید. من شهرهای دیگه رو ندیدم ولی اینجا اصلا وضع خوبی نداره، هم توی بخش و هم توی اتاق عمل. هیچ کدوم از عملای جراحی توسط خود پزشک انجام نمیشه. خدا میدونه رزیدنت ها چه گندایی میزنن و بعدش هیچکس نمیفهمه که تقصیر کی بوده. توی بخش هم مریض های بیچاره موش آزمایشگاهی هستند.
    در کل بیمارستان دولتی متعلق به قشر خاص که مجبور باشه بهتون خدمات خوب بده یا خصوصی رو توصیه میکنم.

12. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نــــــــــــــــه!!!
    من خودم در مقام یکی از این دانشجوها بهتون توصیه میکنم حتما بیمارستان غیرآموزشی ترجیحاً خصوصی (بخونید Khasoosi ) رو واسه بستری شدن انتخاب کنید. من شهرهای دیگه رو ندیدم ولی اینجا اصلا وضع خوبی نداره، هم توی بخش و هم توی اتاق عمل. هیچ کدوم از عملای جراحی توسط خود پزشک انجام نمیشه. خدا میدونه رزیدنت ها چه گندایی میزنن و بعدش هیچکس نمیفهمه که تقصیر کی بوده. توی بخش هم مریض های بیچاره موش آزمایشگاهی هستند.
    در کل بیمارستان دولتی متعلق به قشر خاص که مجبور باشه بهتون خدمات خوب بده یا خصوصی رو توصیه میکنم.
    ميشه بپرسم دانشجوي چي هستي كه انقدر دلت پره ؟؟؟؟
    اين ترجيحا خصوصي كه ميگي هزينه يه عمل معمولي رو توي اون بيمارستان با يه بيمارستان آموزشي مقايسه كن اختلافش 0 تا 100 هست
    حالا اين قيمتي كه تو بيمارستان هاي آموزشي هست نسبت به خدماتي كه ارائه ميشه خيلي خوبه
    ضمن اينكه شما احتمالا اخبار نگاه نميكنيد يا اينكه تو محيط كاري پزشكي نيستيد كه اخبار رو بشنويد
    چند وقت پيش بازرساي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي كه براي بازرسي چند بيمارستان خصوصي رفته بودند رو تلويزيون نشون داد ( البته بخشي از سر كشي ها رو ) كه چجوري سر مردم رو كلاه گزاشته بودند تو اسناد و مدارك بيمارستان هزينه كل ترخيص فلان بيمار شده بود 1مليون تومن در حالي كه پرداختي بيمار 1ميليون و 800 هزار تومن بود
    من حاظرم بميرم ولي پول زور به كسي ندم
    حالا انتخاب با خودتونه

14. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نــــــــــــــــه!!!
    ببینید بیمارستان های خصوصی پول خیلی زیادی میگیرن ولی در عوض خیلی خوب بهتون رسیدگی میکنن . ولی هیچکدوم از این حرف هایی که در مورد اتاق عمل و ... فرمودین صحیح نیست . اگه رزیدنت بیاد جراحی کنه و مهر پزشک روی برگه های بیمارستان بیافته همه مسئولیت با پزشک هست و اگه اشتباه رزیدنت مشکلی برای بیماری که مسئولیتش با جراح هست بیاره ؛ پزشک مربوطه توی دردسر میافته و هیچ پزشکی این کار رو انجام نمیده . رزیدنت های جراحی در عمل جراحی شرکت میکنن ولی نه به عنوان جراح ! رزیدنت های جراحی اولین مسئولیت کاملشون رو در هنگامی که فارغ التحصیل شدن و توی طرح هستن به عهده میگیرن نه طی کارآموزی در دوره رزیدنتی . همه چیز طبق تعین وظایفی هست که وزارت بهداشت انجام داده و حساب کتاب داره .
    تازه از کل بیمارستان های آموزشی کشور حتی 1%شون هم رزیدنت حراجی ندارن ! و در ضمن اکثر بیمارستان های بزرگ وزارت بهداشت آموزشی هستن و معمولا امکانات مناسبی دارن و همیشه هم پزشک های خوب توشون هست و همیشه هم برای همه بخش ها هم پزشک متخصص باتجربه و هم پزشک آنکال دارن .
    دلیلی نداره بیمارستان های آموزشی کیفیت بدی داشته باشه تنها مشکلش همون رسیدگی توی بخش ها و مشکلات برخی بیمارستان های خاص و وجود مواد مخدر و ... هست . اون هم اگه همراه های درست و حسابی و آشنا به معاشرت با هدنرس ها داشته باشی حله .
    بیمارستان های خصوصی هم مشکل اصلیشون اینه که از بیمارا خیلی دزدی میکنن و هزینه های اضافی خیلی زیادی تحمیل میکنن مثلا وقتی پزشک یه چرک خیلی معمولی رو توی گلوی بیمار تشخیص میده (که حتی با ضعیف ترین آنتی بیوتیک هم میشه درمانش کرد ) باز هم براش آندوسکوپی و ... تجویز میکنه که هزینه زیادی به بیمار تحمیل میکنه . ولی به هر حال باز هم به کسایی که برای موارد حساس ( زایمان و حراجی و ... ) به بیمارستان مراجعه میکنن توصیه میشه که اگه امکانات مالی دارن از بیمارستان های خصوصی استفاده کنن . مگه اینکه بیمارستان دولتی آشنا داشته باشن که خوب بهشون برسن اونجا .

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بستگي به بيمارستان داره
    بيمارستان مسيح دانشوري سانتر فوق تخصصي ريه در كشوره
    كلا بيمارستانهاي خصوصي در مقايسه با آموزشي از نظر خدمات جانبي مثل تميزي اتاق و شيك بودن و كيفيت غذا و برخوردپرسنل بهترند ولي كشيك شب اونها بيشتر پزشكان عمومي هستند ولي در بيمارستانهاي آموزشي كشيك شب رزيدنت همون رشته هستند
    رزیدنت های کشیک در بخش های حساس کشیک های شب نیستن کشیک های بررسی کننده بیمارانی هستن که دارن روند درمانشون رو بررسی میکنن .
    کشیک های شب برای بخش های مهم بیمارستان ها پزشک های متخصص آماده باش ( آنکال ) هستن .
    ضمن اینکه خیلی از بیمارستان ها اصلا رزیدنت ندارن و از کل بیمارسان های دولتی کشور فقط 10%شون هستن که رزیدنت های جراحی و مغزواعصاب و قلب و ... دارن .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •