تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشاوره خرید تا 1.200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض مشاوره خرید تا 1.200

باسلام
    من قصد خرید یه لپ تاپ تا سقف 1200دارم ، حتی تو انتخاب برند هم هنوز به تصمیم قطعی نرسیدم و بین ایسوس و اچ پی و مدلاشون گیر کردم ،دوستانی که تجربه دارن لطفا کمک کنن.انقدر حرفای جور واجور گفتن که خدا میدونه!
    (تا جایی که ممکنه کانفیگش بالا باشه،البته
    بازی خور ! نیستم یعنی وقت بازی ندارم شاید گاهی تفننی بازی کنم تنظیمات بالای بازی اصلا مهم نیست برام)

2.یه سوال دیگه هم اینکه اصلا با توجه به بالا رفتن 200، 300 تومنی قیمت ها به خاطر نوسان اخیر دلار ، الان بخرم یا صبرکنم تا یکی دو ماه دیگه ؟چون عجله ای ندارم یا اینکه فرقی نمیکنه و قیمت جهانیش کلا بالا رفته ؟

ممنون

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من قصد خرید یه لپ تاپ تا سقف 1200دارم ، حتی تو انتخاب برند هم هنوز به تصمیم قطعی نرسیدم و بین ایسوس و اچ پی و مدلاشون گیر کردم ،دوستانی که تجربه دارن لطفا کمک کنن.انقدر حرفای جور واجور گفتن که خدا میدونه!
    سلام
    چه حرف هایی شنیدی ؟
    بگو تا جایی که علمم یاری کنه راهنماییت کنم .
    در ضمن فقط حرف منو گوش بده

.یه سوال دیگه هم اینکه اصلا با توجه به بالا رفتن 200، 300 تومنی قیمت ها به خاطر نوسان اخیر دلار ، الان بخرم یا صبرکنم تا یکی دو ماه دیگه ؟چون عجله ای ندارم یا اینکه فرقی نمیکنه و قیمت جهانیش کلا بالا رفته ؟
    خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، نه اینکه گرون میشه یا نه ؟!!!
    شما اگر نیاز دای بخر و گرنه وایسا هر موقع نیاز داشتی .

بعد عید هم تکلیف معلوم نیست ، ممکنه بهتر بشه ویا دوباره بدتر بشه .

در ضمن یه مقدار در مورد نیازهات بیشتر توضیح بده .

موفق باشید .

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

دوست عزیز واسه عید یه صد تومن دیگه رفت روقیمت ها
    دیگه از فکر ایسوس گرافیک دار بتونی بگیری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض

سلام
    چه حرف هایی شنیدی ؟
    بگو تا جایی که علمم یاری کنه راهنماییت کنم .
    در ضمن فقط حرف منو گوش بده

خرید لپ تاپ باید بر اساس نیاز باشه ، نه اینکه گرون میشه یا نه ؟!!!
    شما اگر نیاز دای بخر و گرنه وایسا هر موقع نیاز داشتی .

بعد عید هم تکلیف معلوم نیست ، ممکنه بهتر بشه ویا دوباره بدتر بشه .

در ضمن یه مقدار در مورد نیازهات بیشتر توضیح بده .

موفق باشید .

خب نياز داشتم که اومدم مشاوره ميگيرم ديگه، عجله ندارم ازين جهت که مييتونم تا بعد از عيد صبر کنم يعني کارم لنگ نميمونه درواقع سيستم خونم (پي سي)ديگه قديمي شده وتو اجراي نرم افزارهاي جديد جونش در مياد ،هاردش و رم و گرافيکش پايينه و .... !براي همين ميخوام بجاي هزينه کردن براي ارتقاي اون يه لپ تاپ بگيرم که
    مزيت هاي بيشتري هم برام داره (هر چند که لب تاب هرچي باشه به پاي پي سي مشابه خودش نميرسه)
    به خاطر اين گفتم بعد از عيد چون يکي که تو اين کاره بهم گفت افت قيمت دلار هنوز تاثيرشو تو بازار الکترونيک نذاشته صبر کن تا ارديبهشت

تياز هام اول هارد بالا ،کور 5 يا7 ،ميخوام با اجراي همزمان چند نرم افزارنسبتا سنگين مشکلي نداشته باشه ،گاهي فتوشاپ هم کار ميکنم کلااز جهت اجراي نرم افزار نميخوام مشکلي باشه،،
    گرافيک زياد مهم نيست چون بازي خور نيستم گاهي شايد يه فوتبالي NFS بازي کنم يعني جوري نباشه که اصلا نشه بازي ها رو اجرا کرد حتي با تنظيمات پايين

فيلم وموزيک واينترنت هم که ديگه عمومي اند ديگه ،خلاصه يه جوري باشه تا چند سال ما رو بي نياز کنه ،تعميرو خرابي هم که کي حوصلشو داره که من داشته باشم!!
    Last edited by salam kon; 05-03-2012 at 16:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به خاطر اين گفتم بعد از عيد چون يکي که تو اين کاره بهم گفت افت قيمت دلار هنوز تاثيرشو تو بازار الکترونيک نذاشته صبر کن تا ارديبهشت
    با عرض معذرت!
    افت قیمت دلار!!؟؟ ببخشید کی افت کرده!؟
    قصد اسپم دادن ندارم فقط سواله!!

8. این کاربر از mn_acer1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض

با عرض معذرت!
    درسته پایین نیومده
    Last edited by salam kon; 06-03-2012 at 21:14.

10. این کاربر از salam kon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد از اينکه قيمت دلار تا 1900 يا بيشتر بالا رفت کالاهاي وارداتي از جمله لپتاپ قيمتشون به نسبت بالا رفت و بعد از اينکه اون قيمت شکست و به 1200 رسيد بعضي از کالاها ازجمله لپتاپ قيمتش پايين نيومد وبالا موند.
    منظور پايين اومدن قيمت دلاربعد از اون يکي دوهفته است که حدود 2000 بود
    ببخشید میشه راهنمایی کنید از کجا میشه دلار 1200 پیدا کرد!؟
    اگه بتونیم دلار این قیمتی پیدا کنیم خیلی برامون خوب میشه الان پدرم جنس هایی که وارد میکنند(البته سری آخری رو که اصلا ممنوع کردند!! ) رو با همون دلار 1900 یا حتی بیشتر وارد میکنند!
    پیغام بدید فکر کنم بهتر باشه!

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خب نياز داشتم که اومدم مشاوره ميگيرم ديگه، عجله ندارم ازين جهت که مييتونم تا بعد از عيد صبر کنم يعني کارم لنگ نميمونه درواقع سيستم خونم (پي سي)ديگه قديمي شده وتو اجراي نرم افزارهاي جديد جونش در مياد ،هاردش و رم و گرافيکش پايينه و .... !براي همين ميخوام بجاي هزينه کردن براي ارتقاي اون يه لپ تاپ بگيرم که
    مزيت هاي بيشتري هم برام داره (هر چند که لب تاب هرچي باشه به پاي پي سي مشابه خودش نميرسه)

تياز هام اول هارد بالا ،کور 5 يا7 ،ميخوام با اجراي همزمان چند نرم افزارنسبتا سنگين مشکلي نداشته باشه ،گاهي فتوشاپ هم کار ميکنم کلااز جهت اجراي نرم افزار نميخوام مشکلي باشه،،
    گرافيک زياد مهم نيست چون بازي خور نيستم گاهي شايد يه فوتبالي NFS بازي کنم يعني جوري نباشه که اصلا نشه بازي ها رو اجرا کرد حتي با تنظيمات پايين

فيلم وموزيک واينترنت هم که ديگه عمومي اند ديگه ،خلاصه يه جوري باشه تا چند سال ما رو بي نياز کنه ،تعميرو خرابي هم که کي حوصلشو داره که من داشته باشم!!

سلام
    مدل هایی که تو این رده هستن و امتحان خودشونو پس دادن اینان :

از برند ایسر مدل 5750 و 5755 .
    از برند HP مدل 4530 .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و
    و

پیشنهاد من مدل 5755 هست که کیفیت خوبی + کانفیگ بالاتری داره .

اگر دیگه بخوایی واقعا به کیفیت فوق العاده اهمیت بدی باید از برند لنوو بخری که اون موقع گرافیک جالبی در نمیاد ، ولی میتونی از بچه هایی که 5755 دارن بپرسی ببینی راضین یا نه .

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

تیکه میندازی ؟

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

با عرض معذرت!
    دلار افت قیمت نداشته ، و همچنان همون 1800 الی 1950 متغییره .

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

بعد از اينکه قيمت دلار تا 1900 يا بيشتر بالا رفت کالاهاي وارداتي از جمله لپتاپ قيمتشون به نسبت بالا رفت و بعد از اينکه اون قيمت شکست و به 1200 رسيد بعضي از کالاها ازجمله لپتاپ قيمتش پايين نيومد وبالا موند.
    منظور پايين اومدن قيمت دلاربعد از اون يکي دوهفته است که حدود 2000 بود
    نکنه دلار مسافرتی رو داری میگی ؟
    بابا اون برای مسافراس و کسایی که جنس وارد میکنن ، با دلار آزاد میخرن . (همون 1800 الی 1950 )
    در ضمن وقتی هم که دلار دولتی تک نرخی شد ، باز افزایش قیمت داشت دیگه چه برسه به دلار آزاد .
    و . . . .

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

ببخشید میشه راهنمایی کنید از کجا میشه دلار 1200 پیدا کرد!؟
    اگه بتونیم دلار این قیمتی پیدا کنیم خیلی برامون خوب میشه الان پدرم جنس هایی که وارد میکنند(البته سری آخری رو که اصلا ممنوع کردند!! ) رو با همون دلار 1900 یا حتی بیشتر وارد میکنند!
    پیغام بدید فکر کنم بهتر باشه!
    دلار 1200 گیرت نمیاد ، فقط به مسافران میدن ، تازه برای بعضی از سفر ها تو فرودگاه دلار رو بهت میدن !!!!

13. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باسلام
    (تا جایی که ممکنه کانفیگش بالا باشه،البته
    بازی خور ! نیستم یعنی وقت بازی ندارم شاید گاهی تفننی بازی کنم تنظیمات بالای بازی اصلا مهم نیست برام)

2.یه سوال دیگه هم اینکه اصلا با توجه به بالا رفتن 200، 300 تومنی قیمت ها به خاطر نوسان اخیر دلار ، الان بخرم یا صبرکنم تا یکی دو ماه دیگه ؟چون عجله ای ندارم یا اینکه فرقی نمیکنه و قیمت جهانیش کلا بالا رفته ؟

ممنون
    میتونی hp 4530s رو انتخاب کنی.

واسه ی بحث گرافیک هم این رو به راهنمایی اساتید عزیز اضافه کنم که
    گرافیک انحصارا فقط واسه اجرای بازی نیست. واسه مثلا بحث طراحی
    بنر و کارت ویزیت و... هم لازمه. مثلا اگه بخوایی
    (چیز خفنی هم نمیگم) یه کارت ویزیت طراحی کنی و بخوایی روی پیکسل ها
    زوم کنی باید یه گرافیک خوب داشته باشی که جواب بده

موفق باشید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •