سلام دوستان
من این درخواست کمک رو برای خودم بعنوان یه پست یه جا گذاشتم ولی نمیدونم اصلا چی شدش!
اصلا گم و گورش کردم
هر چی هم این جا رو گشتم ندیدم جای مشخصی باشه که توش افرادیکه هیچی بلد نیستن رو راهنمائی کرده باشن که باید چطوری شروع کنن و چطوری ادامه بدن
بعنوان یه عضو تازه وارد به خودم این اجازه رو دادم یه تاپیک برای کمک به امثال خودم بزنم
لطفا افرادی مثل منم رو هم کمک کنید
باور کنید ما از همه بیشتر نیاز به کمک داریم
در مورد خودم بگم که خیلی سخته که سنت بالا باشه ولی دانشت نسبت به موضوعات مورد علاقت پائین باشه
از اونا هم بدتر اینکه بیکار باشی
من لیسانس فلسفه دارم. عشقمم کامپیوتر، فلسفه و روانشناسیه
هیچوقت نتونستم در مواجهه با افرادیکه فکر فلسفی قوی ای ندارن، اونها رو درک کنم و با هاشون ارتباط خوبی برقرار کنم
نمیدونم شما ها که برنامه نویسی رو خوب یا حتی خیلی خوب بلدید میتونید کسی رو که 26 سالشه، از کامپیوتر فقط در حد ICDL اطلاعات داره، بیکاره ولی خیلی دوس داره برنامه نویسی رو یاد بگیره و خصوصا تو زمینه security و game فعالیت کنه را درک کنید یا نه
میخواستم ببینم اینجا جوونمردی هست که دست ما رو بگیره و بشینیم شاگرد کلاس اکابرش؟
یه راه رفته ای که بتونه ما رو از راهی ببره که لااقل حالاکه دیر تو باغ اومدیم لااقل زود آشنا شیم و بتونیم قبل پائیز از زیبائی های باغ استفاده کنیم
میخاستم راهنمائیم کنیم اصلا تو این سن و با وضعیت هفل هشت و بیکاری و وضع اقتصادی و ... صلاح هست بیفتم دنبال یادگیری برنامه نویسی؟
میدونم ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس ولی خب آدم باید واقع نگر باشه
تعریف از خود نباشه ( که هست ) آدم باهوشی هستم. دیپلمم ریاضیه و از ریاضی هم سر در میارم. تو سوم دبیرستان تو درس مبانی کامپیوترم عشق فلوچارت نویسی بودم ولی خب مسیر زندگی ما رو برد بسمت علوم انسانی و فلسفه و نشد که دیگه دنبال دانش تخصصی کامپیوتر برم
اونهائیکه میگن دیر نشده بزرگواری کنن و بگن از کجا شروع کنم. اول چی بعد چی و بعد بعدش چی؟
من مجرد و بیکارم. لذا حاضرم تو تهران برا هر کی که خدائی مرامش رو داشته باشه بصورت کار آموز رایگان هم کار کنم هم چیز یادبگیرم