تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: ادیوس یا پریمیر یا ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض ادیوس یا پریمیر یا ...

سلام
    میخواستم از شما دوست عزیز بپرسم به عنوان کسی که میخواهم در زمینه میکس فیلم از ویدیو استدیو یک مرحله جلوتر بروم و به جرگه شما حرفه ای ها بپیوندم، چه نرم افزاری را پیشنهاد مینمایید؟ هم ارزش وقت گذاشتن را داشته باشه و هم یه جوری نباشه که خیلی گیج بشم و کلا بیخیال پیشرفت و تکنولوژی برتر بشم!
    اگه علتش را هم برام توضیح بدی ممنون میشم
    کتاب و یا کتاب الکترونیک چی پیشنهاد میکنی؟
    دمت دوصد گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    بزرگان هر کار میگن نرم افزار حرفه ایی به نرم افزاری میگن که تو باهاش کار میکنی
    ولی
    اگه خسته شدی از نظر من این نرم افزار ها که من کار میکنم که خودم راضی هستم
    premiere : نرم افزار راحت در زمینه میکس با افکت های زیاد و رندر زیاد نرم افزار کمی سبک هستش
    avid : نرم افزار کمی سخت هستش key خیلی داره و نرم افزار سنگین هستش
    magix video pro : نرم افزاری کاملا سبکی هستش فقط یک لایه داره مثل بقیه از 2 لایه صدا و تصویر تشکیل نشده ورودی و خروجی خوبی داره من که کاملا از این راضی هستم حتی میخوام 2 نرم افزار دیگه رو بزارم کنار
    ----------------------
    سونی در حد اوید هستش خیلی سخت ولی سبک ولی magix همه چی دم دست و راحت اگه خواستی به آی دییه pm بزن تا کامل بهت بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از dao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نظر دیگه ای ندارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    قلب از این که بهت پیشنهادی بدم سعی می کنم اول بهت مسیر بدم
    زمینه کاری میکس یه دنیای بسیار گسترده هست و این جور نیست که تو بتونی با یم یا دو نرم افزار کارت رو به صورت حرفه ای انجام بدی
    پس اول باید مشخص کنی که می خواهی چه کاری کنی، می خواهی فیلم عروسی میکس کنی، می خواهی فیلمی رو ادیت کنی ، می خواهدی به فیلمهای خاصی تبلیغات اضفه کنی ، کلیپ درست کنی ، تبلیغات درست کنی و یا حتی در زمینه انیمیشن سازی و کارتون سازی میکس انجام بدی و وو و و و
    پس اول ببین می خواهی چه کاری انجام بدی تا بشه اونجوری پیش برد

6. این کاربر از hamed_danesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    قلب از این که بهت پیشنهادی بدم سعی می کنم اول بهت مسیر بدم
    زمینه کاری میکس یه دنیای بسیار گسترده هست و این جور نیست که تو بتونی با یم یا دو نرم افزار کارت رو به صورت حرفه ای انجام بدی
    پس اول باید مشخص کنی که می خواهی چه کاری کنی، می خواهی فیلم عروسی میکس کنی، می خواهی فیلمی رو ادیت کنی ، می خواهدی به فیلمهای خاصی تبلیغات اضفه کنی ، کلیپ درست کنی ، تبلیغات درست کنی و یا حتی در زمینه انیمیشن سازی و کارتون سازی میکس انجام بدی و وو و و و
    پس اول ببین می خواهی چه کاری انجام بدی تا بشه اونجوری پیش برد
    خوب یکی برای مستند سازی که بشه ادیت و صدا گذاری و اضافه کردن جلوه های بصری جذاب و دوم ساخت تیزرهایی مانند اول اخبار 19 برای زیباتر شدن کارها و ساخت کلیپهای کوتاه

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوست عزیر برای یه میکس خوب و عالی باید بتونی با چندین نرم افزار رحفه ای کار کنی مثلا اگه 3d max یا photoshop را حرفه ای

بلد باشی تو میکس و ساختن کلیپ های زیبا و حرفه ای برات بسیار موثر هست چون ادم هیچ برنامه ای هر افکت یا چیزی که تو در

ذهنت داری را کامل نداره و بیشتر وقتا ادم باید بتونه یه افکت را خودش بسازه تا کارش بسیار خوب بشه بنابرین فقط نرم افزار نمیتونه

همه نیاز ادم رو برطرف کنه و باید خودتم قدرتی برای ساخت داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ادیوس
    به علت حرفه ای بودن ، نرم و روان بودن و همچنین ریل تایم بودن امکانات
    اگه میخواهی توی سینک و صدا و تصویر مانور بدی قطعا اویدلیکوئید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نظر دیگه ای ندارید؟
    یه عزیزی اینطور گفت: "پریمیر و ادیوس نمی شه هیچ کدومشون رو نسبت به اون یکی برتر به حساب آورد.
    در مورد avid liquid هم باید بگم نرم افزار بسار جامع و کاربردی هست ولی هر کسی هم سراغش نمی ره چون پیچیده تر هست و وقت بیشتری را از تدوین گر می بره ولی خب انصافا خروجی که میده یه سر و گردن از نرم افزارهای دیگه بالا تره."
    لطفا بفرمایید که می خوام شروع کنم به کار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم avid را قبول دارم و بلدم ولی خیلی نرم افزار سنگین و سختی هستش ( حتی تدریس اوید هم کردم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم avid را قبول دارم و بلدم ولی خیلی نرم افزار سنگین و سختی هستش ( حتی تدریس اوید هم کردم )
    ممنون ازشما
    ولي اولا مي خوام بدونم كه آيا شما با پريماير و اديوس هم كار كرده ايد و اينكه آيا پيشنهادتون نرم افزار اوايد هست؟ و اينكه براي آموزشش چه راهي را پيشنهاد مي دهيد؟
    پيشاپيش تشكر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •