سلام
دوست من
جملاتی که نوشتی دقیقا شرح حال من هم هست (بهتر بگم بود) و دردسر خیلی زیادی برای من داشت.
در حال حاضر بیشتر از یک ساله که صورتم هیچ جوشی نزده و فقط اثر اسکار های اکنه باقی مونده که اونم خیلی با توجه به رنگ سفید پوست صورتم خودش رو نشون نمی ده یعنی به طرز فوق العاده ای صورتم تغییر محسوسی کرده
تغییری از زمین تا اسمون.
ابتدا این جملات رو نوشتم تا به بقیه جملاتم با دقت بیشتری توجه کنی.
من دقیقا نمی دونم گرید و شدت آکنه شما در چه حدی هست و خودتون هم اشاره ای به اکنه نکردید ولی از اونجایی که مدت زیادی هست این ها با شما است حدس می زنم که گرید قابل ملاحظه ای باشه.
شناخت دقیق این ها هم برعهده پزشکه اون چه که من می خوام بهش اشاره کنم اینه:
یک عمر افرادی که صلاحیتی در تعیین و شناخت بیماری نداشتند با حرف هایی چون:
غرور جوانی ...شکلات و شیرینی...مشکل از خونته...ارثیه!!! ... ومزخرفاتی از این قبیل فقط یک کار کردند اون هم دادن فرصت به تشکیل اسکار های اکنه بر روی صورته غافل از این که مشکل حاد تر از این حرف ها هست.
گله دوم از دکتر هایی که شرافتشون رو خیلی وقته از دست دادند:
گفتی خیلی وقته دکتر می ری

هر بیماری بسته به شدتش داروی خاص خودش رو می طلبه و یک پزشک خوب و قابل اعتماد پزشکیه که بتونه بیماری و شدت اون رو به درستی تشخیص بده.
اما وقتی کار به جایی می رسه که اقای دکتر باید مخارجشون رو تامین کنند موضوع شکل دیگه ای به خودش می گیره
کرم..محلول..امپول..قرص؟؟؟ ایا این ها درمان قطعی برای اکنه هست؟
ممکنه باشه ! ولی برای من نبود چرا؟ چون من اکنه شدید داشتم و بعد از مدت کوتاهی که دارو ها اثر مثبت خودش رو نشون می دادند بعد از مدتی دوباره روز از نو روزی از نو
بعضی وقت ها صورتم رو این محلول ها این قدر داغ می کرد که احساس می کردم داره می سوزه
ولی همه این ها اگر اثری هم داشت موقتی بود. وقتی شما نتونی مشکل اکنه رو از داخل و از ریشه حل کنی این همه دارو و ژل و... فقط فیس لیفته و اثر موقت!
تف به شرفشون!
دفعه اخری اکنه صورتم به قدری اوج گرفت که افسردگی شدید گرفتم.
در انتها پیش دکتری رفتم وقتی منو دید گفت :چند وقته این وضع رو داری؟ بهت راکوتان می دم
گفتم:پیش دکتر های معروف تر و بهتر از شما رفتم گفتند که به دلیل غلظت خون و کبد غیر نرمال نمی شه داد! محلول می دم..کرم می دم...یه کوفته دیگه می دم!! تا ( دوباره بیای)
دکتر گفت: تو باید راکوتان بخوری ! با یک رژیم اولیه چربیه خونتو نرمال می کنیم و بهد به مدت 8 ماه (بسته به وزن)
قرص راکوتان می خوری.
قرص های راکوتان در حال حاضر جزو کارامد ترین روش های مبارزه با اکنه شدید هست در حال حاضر تولید کننده های این قرص ها دو کشور سوییس و فنلاند هستند و اگر اشتباه نکنم محصولاتشون به اسم راکوتان و دکوتان تولید می شه که تفاوتی ندارند ماه ها روزی دو قرص (40 میلی گرم) از این دارو را مصرف کردن باعث شد برای همیشه از دست اکنه خلاص شم.
شایع ترین عوارض مصرف راکوتان:
1- بالا رفتن چربی خون (برای اینه که باید کبد نرمالی داشته باشی چون بار کبدی زیادی اعمال میشه)
2- خشک شدن بسیار شدید پوست...لبها...چشم در طول مصرف قرص ها
یه یک چرب کننده لب ها هر 2 یا 3 ساعت یک بار احتیاج داری +ضد افتاب
3- افسردگی
لازم به ذکره مصرفه راکوتان در زمان بارداری برای خانم ها بدون استثنا به جنینی ناقص ختم میشه و منع جدی در دوره بارداری براش هست.
تحمل این عوارض اصلا سخت نیست چون برای همیشه از شر اکنه ها خلاص می شه و دیگه سراغت نمیان .
نظر من اینه که ارزشش رو داره! باز هم میل خودته که بخوای باز هم پولتو تو جیب این دکتر ها بریزی و وقتتو با ژل کچرل و اکنه مایسین وقرص های ....از این قسم دری وری ها تلف کنی یا بری سراغ یک درمان قطعی
پ.ن 1: دکتر هایی که پیششون رفتم و هیچ نتیجه ای جز بدتر شدن اوضاع نگرفتم از بهترین دکتر های پوست تهران ...جردن بودند (خیلی بیشتر از شما هم دکتر رفتم)
پ.ن2 : حجامت هم کاری برات نخواهد کرد.
یکی دو دفعه تو بهار تجربش کردم . سبک تر می شی ولی دلیلی نداره انجامش بدی .مشکل شما چیز دیگه ای !
یه دفعه بیا زالو بزار!(البته روی یه نفر جواب داد

)
پ.ن 3: توصیه من راکوتان بوده و هست ولی شما بسته به شدت اکنتون ممکنه بهش نیازی نداشته باشید که بسته به توضیحتون فکر می کنم که نیاز ضروری دارید. اخرین دکتری که پیشش رفتم قاطعانه راکوتان تجوریز کرد و بعد 9 ماه هیچ جوشی تا الان که اینو می نویسم در صورت و پشتم نزد.
راکوتان تا بعد از قطع مصرف تا یک ماه و نیم تو بدن هست و یک سال بعد از قطع امکان عملیات جبرانی مثل لیزر بر روی پوست فراهم می شه
راکوتان طبق صحبت دکترم می تونه از حتی 12-13 سالگی که هنوز اکنه تاثیر مخرب خودش رو روی پوست نذاشته با در نظر گرفتن ملاحظاتی منطقی تجویز بشه
و این حرف که تا زیر 18 سالگی نباید مصرف بشه زر مفته اون قسم دکترای بی شرفیه که ملتو تلکه می کنن
پ.ن4: امیدوارم که خوب شی من اون چیزی که در تجربم بود رو دوستانه بیان کردم بقیش با تصمیم خودته اگر دوست داشتی راجب در مان جای جوش ها و روش های رفع اون مثل لیزر ...درم ابریژن و میکرو درم ابریژن صحبت کنیم