تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: سوال در مورد حجامت و تاثیرش بر جوش و آکنه !

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

14 سوال در مورد حجامت و تاثیرش بر جوش و آکنه !

سلام
    من چندین سالی هست که از دوران مدرسه تا الان که دارم دانشگاهم رو تموم میکنم صورت و پشتم جوش میزنه ! و این همیشه باعث عذاب و ناراحتی من بوده و چندین و چند دکتر پوست رفتم و داروهای مختلف رو هم چندین و چند بار امتحان کردم اما اکثرا تاثیر مقطعی داشتن و بعد از قطع داروها باز هم به روز اول برگشتن ! چند روز پیش با یکی از دوستان در همین مورد بحث میکردم که گفت الان که به فصل بهار نزدیک میشیم بهترین موقع برا انجام حجامته و خیلی تاثیر داره ! حالا سوالم اینه که آیا واقعا موثر هست ؟! چطوری و کی باید انجام بشه و چندبار ؟! برای افراد لاغر و کم خون مضر نیست ؟ و چه چیزهائی باید مد نظر باشه

خیلی ممنون

2. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من حجامت کردم خیلی موثره برای همه چی!
    تو حجامت خون زیادی نمیاد من که پشتمو حجامت کردم یه استکان فقط ضایعات بدن بود بیشتر سم بدن و میکشه بیرون

اینم بگم که کسی که یه بار حجامت کنه هرگز با سکته دار فاتی رو وداع نمی کند!

4. 3 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چندین سالی هست که از دوران مدرسه تا الان که دارم دانشگاهم رو تموم میکنم صورت و پشتم جوش میزنه ! و این همیشه باعث عذاب و ناراحتی من بوده و چندین و چند دکتر پوست رفتم و داروهای مختلف رو هم چندین و چند بار امتحان کردم اما اکثرا تاثیر مقطعی داشتن و بعد از قطع داروها باز هم به روز اول برگشتن ! چند روز پیش با یکی از دوستان در همین مورد بحث میکردم که گفت الان که به فصل بهار نزدیک میشیم بهترین موقع برا انجام حجامته و خیلی تاثیر داره ! حالا سوالم اینه که آیا واقعا موثر هست ؟! چطوری و کی باید انجام بشه و چندبار ؟! برای افراد لاغر و کم خون مضر نیست ؟ و چه چیزهائی باید مد نظر باشه

خیلی ممنون
    سلام
    دوست من
    جملاتی که نوشتی دقیقا شرح حال من هم هست (بهتر بگم بود) و دردسر خیلی زیادی برای من داشت.
    در حال حاضر بیشتر از یک ساله که صورتم هیچ جوشی نزده و فقط اثر اسکار های اکنه باقی مونده که اونم خیلی با توجه به رنگ سفید پوست صورتم خودش رو نشون نمی ده یعنی به طرز فوق العاده ای صورتم تغییر محسوسی کرده
    تغییری از زمین تا اسمون.
    ابتدا این جملات رو نوشتم تا به بقیه جملاتم با دقت بیشتری توجه کنی.

من دقیقا نمی دونم گرید و شدت آکنه شما در چه حدی هست و خودتون هم اشاره ای به اکنه نکردید ولی از اونجایی که مدت زیادی هست این ها با شما است حدس می زنم که گرید قابل ملاحظه ای باشه.
    شناخت دقیق این ها هم برعهده پزشکه اون چه که من می خوام بهش اشاره کنم اینه:

یک عمر افرادی که صلاحیتی در تعیین و شناخت بیماری نداشتند با حرف هایی چون:
    غرور جوانی ...شکلات و شیرینی...مشکل از خونته...ارثیه!!! ... ومزخرفاتی از این قبیل فقط یک کار کردند اون هم دادن فرصت به تشکیل اسکار های اکنه بر روی صورته غافل از این که مشکل حاد تر از این حرف ها هست.

گله دوم از دکتر هایی که شرافتشون رو خیلی وقته از دست دادند:
    گفتی خیلی وقته دکتر می ری
    هر بیماری بسته به شدتش داروی خاص خودش رو می طلبه و یک پزشک خوب و قابل اعتماد پزشکیه که بتونه بیماری و شدت اون رو به درستی تشخیص بده.
    اما وقتی کار به جایی می رسه که اقای دکتر باید مخارجشون رو تامین کنند موضوع شکل دیگه ای به خودش می گیره
    کرم..محلول..امپول..قرص؟؟؟ ایا این ها درمان قطعی برای اکنه هست؟
    ممکنه باشه ! ولی برای من نبود چرا؟ چون من اکنه شدید داشتم و بعد از مدت کوتاهی که دارو ها اثر مثبت خودش رو نشون می دادند بعد از مدتی دوباره روز از نو روزی از نو
    بعضی وقت ها صورتم رو این محلول ها این قدر داغ می کرد که احساس می کردم داره می سوزه
    ولی همه این ها اگر اثری هم داشت موقتی بود. وقتی شما نتونی مشکل اکنه رو از داخل و از ریشه حل کنی این همه دارو و ژل و... فقط فیس لیفته و اثر موقت!
    تف به شرفشون!
    دفعه اخری اکنه صورتم به قدری اوج گرفت که افسردگی شدید گرفتم.
    در انتها پیش دکتری رفتم وقتی منو دید گفت :چند وقته این وضع رو داری؟ بهت راکوتان می دم
    گفتم:پیش دکتر های معروف تر و بهتر از شما رفتم گفتند که به دلیل غلظت خون و کبد غیر نرمال نمی شه داد! محلول می دم..کرم می دم...یه کوفته دیگه می دم!! تا ( دوباره بیای)
    دکتر گفت: تو باید راکوتان بخوری ! با یک رژیم اولیه چربیه خونتو نرمال می کنیم و بهد به مدت 8 ماه (بسته به وزن)
    قرص راکوتان می خوری.

قرص های راکوتان در حال حاضر جزو کارامد ترین روش های مبارزه با اکنه شدید هست در حال حاضر تولید کننده های این قرص ها دو کشور سوییس و فنلاند هستند و اگر اشتباه نکنم محصولاتشون به اسم راکوتان و دکوتان تولید می شه که تفاوتی ندارند ماه ها روزی دو قرص (40 میلی گرم) از این دارو را مصرف کردن باعث شد برای همیشه از دست اکنه خلاص شم.

شایع ترین عوارض مصرف راکوتان:
    1- بالا رفتن چربی خون (برای اینه که باید کبد نرمالی داشته باشی چون بار کبدی زیادی اعمال میشه)
    2- خشک شدن بسیار شدید پوست...لبها...چشم در طول مصرف قرص ها
    یه یک چرب کننده لب ها هر 2 یا 3 ساعت یک بار احتیاج داری +ضد افتاب
    3- افسردگی
    لازم به ذکره مصرفه راکوتان در زمان بارداری برای خانم ها بدون استثنا به جنینی ناقص ختم میشه و منع جدی در دوره بارداری براش هست.

تحمل این عوارض اصلا سخت نیست چون برای همیشه از شر اکنه ها خلاص می شه و دیگه سراغت نمیان .
    نظر من اینه که ارزشش رو داره! باز هم میل خودته که بخوای باز هم پولتو تو جیب این دکتر ها بریزی و وقتتو با ژل کچرل و اکنه مایسین وقرص های ....از این قسم دری وری ها تلف کنی یا بری سراغ یک درمان قطعی

پ.ن 1: دکتر هایی که پیششون رفتم و هیچ نتیجه ای جز بدتر شدن اوضاع نگرفتم از بهترین دکتر های پوست تهران ...جردن بودند (خیلی بیشتر از شما هم دکتر رفتم)

پ.ن2 : حجامت هم کاری برات نخواهد کرد.
    یکی دو دفعه تو بهار تجربش کردم . سبک تر می شی ولی دلیلی نداره انجامش بدی .مشکل شما چیز دیگه ای !
    یه دفعه بیا زالو بزار!(البته روی یه نفر جواب داد)

پ.ن 3: توصیه من راکوتان بوده و هست ولی شما بسته به شدت اکنتون ممکنه بهش نیازی نداشته باشید که بسته به توضیحتون فکر می کنم که نیاز ضروری دارید. اخرین دکتری که پیشش رفتم قاطعانه راکوتان تجوریز کرد و بعد 9 ماه هیچ جوشی تا الان که اینو می نویسم در صورت و پشتم نزد.
    راکوتان تا بعد از قطع مصرف تا یک ماه و نیم تو بدن هست و یک سال بعد از قطع امکان عملیات جبرانی مثل لیزر بر روی پوست فراهم می شه
    راکوتان طبق صحبت دکترم می تونه از حتی 12-13 سالگی که هنوز اکنه تاثیر مخرب خودش رو روی پوست نذاشته با در نظر گرفتن ملاحظاتی منطقی تجویز بشه
    و این حرف که تا زیر 18 سالگی نباید مصرف بشه زر مفته اون قسم دکترای بی شرفیه که ملتو تلکه می کنن

پ.ن4: امیدوارم که خوب شی من اون چیزی که در تجربم بود رو دوستانه بیان کردم بقیش با تصمیم خودته اگر دوست داشتی راجب در مان جای جوش ها و روش های رفع اون مثل لیزر ...درم ابریژن و میکرو درم ابریژن صحبت کنیم

6. 10 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در موارد خاص حجامت روی جوش و اکنه اثر داره نه هر جوشی.

بهترین راه جلوگیری از جوش پرهیز غذایی که پزشکان پوست اصلاً اعتقادی بهش ندارند.

8. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    دوست من
    جملاتی که نوشتی دقیقا شرح حال من هم هست (بهتر بگم بود) و دردسر خیلی زیادی برای من داشت.
    در حال حاضر بیشتر از یک ساله که صورتم هیچ جوشی نزده و فقط اثر اسکار های اکنه باقی مونده که اونم خیلی با توجه به رنگ سفید پوست صورتم خودش رو نشون نمی ده یعنی به طرز فوق العاده ای صورتم تغییر محسوسی کرده
    تغییری از زمین تا اسمون.
    ابتدا این جملات رو نوشتم تا به بقیه جملاتم با دقت بیشتری توجه کنی.

من دقیقا نمی دونم گرید و شدت آکنه شما در چه حدی هست و خودتون هم اشاره ای به اکنه نکردید ولی از اونجایی که مدت زیادی هست این ها با شما است حدس می زنم که گرید قابل ملاحظه ای باشه.
    شناخت دقیق این ها هم برعهده پزشکه اون چه که من می خوام بهش اشاره کنم اینه:

یک عمر افرادی که صلاحیتی در تعیین و شناخت بیماری نداشتند با حرف هایی چون:
    غرور جوانی ...شکلات و شیرینی...مشکل از خونته...ارثیه!!! ... ومزخرفاتی از این قبیل فقط یک کار کردند اون هم دادن فرصت به تشکیل اسکار های اکنه بر روی صورته غافل از این که مشکل حاد تر از این حرف ها هست.

گله دوم از دکتر هایی که شرافتشون رو خیلی وقته از دست دادند:
    گفتی خیلی وقته دکتر می ری
    هر بیماری بسته به شدتش داروی خاص خودش رو می طلبه و یک پزشک خوب و قابل اعتماد پزشکیه که بتونه بیماری و شدت اون رو به درستی تشخیص بده.
    اما وقتی کار به جایی می رسه که اقای دکتر باید مخارجشون رو تامین کنند موضوع شکل دیگه ای به خودش می گیره
    کرم..محلول..امپول..قرص؟؟؟ ایا این ها درمان قطعی برای اکنه هست؟
    ممکنه باشه ! ولی برای من نبود چرا؟ چون من اکنه شدید داشتم و بعد از مدت کوتاهی که دارو ها اثر مثبت خودش رو نشون می دادند بعد از مدتی دوباره روز از نو روزی از نو
    بعضی وقت ها صورتم رو این محلول ها این قدر داغ می کرد که احساس می کردم داره می سوزه
    ولی همه این ها اگر اثری هم داشت موقتی بود. وقتی شما نتونی مشکل اکنه رو از داخل و از ریشه حل کنی این همه دارو و ژل و... فقط فیس لیفته و اثر موقت!
    تف به شرفشون!
    دفعه اخری اکنه صورتم به قدری اوج گرفت که افسردگی شدید گرفتم.
    در انتها پیش دکتری رفتم وقتی منو دید گفت :چند وقته این وضع رو داری؟ بهت راکوتان می دم
    گفتم:پیش دکتر های معروف تر و بهتر از شما رفتم گفتند که به دلیل غلظت خون و کبد غیر نرمال نمی شه داد! محلول می دم..کرم می دم...یه کوفته دیگه می دم!! تا ( دوباره بیای)
    دکتر گفت: تو باید راکوتان بخوری ! با یک رژیم اولیه چربیه خونتو نرمال می کنیم و بهد به مدت 8 ماه (بسته به وزن)
    قرص راکوتان می خوری.

قرص های راکوتان در حال حاضر جزو کارامد ترین روش های مبارزه با اکنه شدید هست در حال حاضر تولید کننده های این قرص ها دو کشور سوییس و فنلاند هستند و اگر اشتباه نکنم محصولاتشون به اسم راکوتان و دکوتان تولید می شه که تفاوتی ندارند ماه ها روزی دو قرص (40 میلی گرم) از این دارو را مصرف کردن باعث شد برای همیشه از دست اکنه خلاص شم.

شایع ترین عوارض مصرف راکوتان:
    1- بالا رفتن چربی خون (برای اینه که باید کبد نرمالی داشته باشی چون بار کبدی زیادی اعمال میشه)
    2- خشک شدن بسیار شدید پوست...لبها...چشم در طول مصرف قرص ها
    یه یک چرب کننده لب ها هر 2 یا 3 ساعت یک بار احتیاج داری +ضد افتاب
    3- افسردگی
    لازم به ذکره مصرفه راکوتان در زمان بارداری برای خانم ها بدون استثنا به جنینی ناقص ختم میشه و منع جدی در دوره بارداری براش هست.

تحمل این عوارض اصلا سخت نیست چون برای همیشه از شر اکنه ها خلاص می شه و دیگه سراغت نمیان .
    نظر من اینه که ارزشش رو داره! باز هم میل خودته که بخوای باز هم پولتو تو جیب این دکتر ها بریزی و وقتتو با ژل کچرل و اکنه مایسین وقرص های ....از این قسم دری وری ها تلف کنی یا بری سراغ یک درمان قطعی

پ.ن 1: دکتر هایی که پیششون رفتم و هیچ نتیجه ای جز بدتر شدن اوضاع نگرفتم از بهترین دکتر های پوست تهران ...جردن بودند (خیلی بیشتر از شما هم دکتر رفتم)

پ.ن2 : حجامت هم کاری برات نخواهد کرد.
    یکی دو دفعه تو بهار تجربش کردم . سبک تر می شی ولی دلیلی نداره انجامش بدی .مشکل شما چیز دیگه ای !
    یه دفعه بیا زالو بزار!(البته روی یه نفر جواب داد)

پ.ن 3: توصیه من راکوتان بوده و هست ولی شما بسته به شدت اکنتون ممکنه بهش نیازی نداشته باشید که بسته به توضیحتون فکر می کنم که نیاز ضروری دارید. اخرین دکتری که پیشش رفتم قاطعانه راکوتان تجوریز کرد و بعد 9 ماه هیچ جوشی تا الان که اینو می نویسم در صورت و پشتم نزد.
    راکوتان تا بعد از قطع مصرف تا یک ماه و نیم تو بدن هست و یک سال بعد از قطع امکان عملیات جبرانی مثل لیزر بر روی پوست فراهم می شه
    راکوتان طبق صحبت دکترم می تونه از حتی 12-13 سالگی که هنوز اکنه تاثیر مخرب خودش رو روی پوست نذاشته با در نظر گرفتن ملاحظاتی منطقی تجویز بشه
    و این حرف که تا زیر 18 سالگی نباید مصرف بشه زر مفته اون قسم دکترای بی شرفیه که ملتو تلکه می کنن

پ.ن4: امیدوارم که خوب شی من اون چیزی که در تجربم بود رو دوستانه بیان کردم بقیش با تصمیم خودته اگر دوست داشتی راجب در مان جای جوش ها و روش های رفع اون مثل لیزر ...درم ابریژن و میکرو درم ابریژن صحبت کنیم
    سلام و ممنون. کل متنت رو خوندم .
    شدت جوش و آکنه من خیلی بحرانی هست و نه کم ! اما غالبا باهامه و نشده که روزی روی صورتم جوشی نباشه ! یعنی حتما حتما هر روز چنتا جوش جدید میزنم !!

در مورد شیرینی و شکلات و ... من این رو هم تست کردم و 2 ماه لب به این چیزا نزدم ، کمی کمتر شد اما اصل مطلب پابرجا بود !

دکتر زیاد رفتم و اکثر دکترهای معروف شهر رو گشتم. اما حالم از این بهم میخوره که یکبار نشد که دکترها حتی دقت کنن به جوشها و سوال بکنن ! فقط پرسیدن چته ، مام گفتیم جوشه و اونام شروع کردن به نوشتن داروهای گرون خارجی که فقط تاثیر خارجی دارن !
    چند وقت پیش به خاط مصرف مولتی ویتامین به شدت بدنم عکس العمل نشون داد و من دچار احساس گرما و خفگی شدید و فشار خون بالا شدم که بعد از گرفتن آزمایش معلوم شد که غلظت خونم هم بالاست ! الان هم موندم چه کنم ! از یک طرف ریزش مو و از طرف دیگم جوشو آکنه

حالا در مورد قرص هائی که فرمودید ، چطوری و چند وقت باید مصرف بشن ؟! آزاد بخرم یا حتما به پزشک مراجعه کنم ؟ این قرص ها دقیقا چه کاری انجام میدن که جلوی جوش رو بگیرن ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام SIR MAMAD ممنون بابت توضیح کاملت..
    من هر وقت خواستم راکوتان مصرف کنم از مضرات زیاد این دارو توی نت خوندم و مثل .... پشیمون شدم..
    میخوام ازت سوال بپرسم که بعد از مصرف و حین مصرف چه عوارضی برات داشت ریزش مو داشتی و ...؟

11. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و ممنون. کل متنت رو خوندم .
    شدت جوش و آکنه من خیلی بحرانی هست و نه کم ! اما غالبا باهامه و نشده که روزی روی صورتم جوشی نباشه ! یعنی حتما حتما هر روز چنتا جوش جدید میزنم !!
    خواهش می کنم.
    اکنه شما شدید هست و درمان قطعی اون با قرص های راکوتان (دکوتان ) صورت میگیره.

در مورد شیرینی و شکلات و ... من این رو هم تست کردم و 2 ماه لب به این چیزا نزدم ، کمی کمتر شد اما اصل مطلب پابرجا بود !
    ربطی نداره.
    بعد از اتمام مصرف راکوتان که یه مدتی سپری شد
    من یه مدت طولانی ورزش نرفتم و کلی شکلات از همه مدل می خوردم یک دونه جوش هم نزدم!
    این از همون قسم دری وری هاست.
    شکلات وشیرینی وسس و اینا عامل اکنه شدید نیست!

دکتر زیاد رفتم و اکثر دکترهای معروف شهر رو گشتم. اما حالم از این بهم میخوره که یکبار نشد که دکترها حتی دقت کنن به جوشها و سوال بکنن ! فقط پرسیدن چته ، مام گفتیم جوشه و اونام شروع کردن به نوشتن داروهای گرون خارجی که فقط تاثیر خارجی دارن !
    چند وقت پیش به خاط مصرف مولتی ویتامین به شدت بدنم عکس العمل نشون داد و من دچار احساس گرما و خفگی شدید و فشار خون بالا شدم که بعد از گرفتن آزمایش معلوم شد که غلظت خونم هم بالاست ! الان هم موندم چه کنم ! از یک طرف ریزش مو و از طرف دیگم جوشو آکنه
    دکتر ها رو ولشون کن! ادم درست و حسابی کم پیدا می شه بینشون.
    غلظت خون وچربی خون فکر می کنم از هم مجزا باشن .شما برای مصرف راکوتان قبلش یک ازمایش می دید که معلوم شه میزان چربی خونتون به چه شکلی هست.
    مال من روی مرز بود ولی باز با یک رژیم غذایی مناسب مصرف رو شروع کردم و هر دو ماه یک بار در طول مصرف دوباره آزمایش می دادم که میزان بار روی کبد مشخص بشه.
    ابتدا رژیم من خیلی سخت بودولی دکتر به من گفت که نیازی به این روش نیست فقط کافیه زیاد چربی نخوری همین!
    در طول دوره هم مشکلی برام پیش نیومد.
    شما فکر می کنم اوضاع مناسب تری داشته باشید.
    ریزش مو رو من هم داشتم .بحثش با جوش فرق داره . شما زودتر مصرف راکوتان رو زیر نظر یک پزشک شروع کن تا صورت اوکی شه .ریزش مو هم راه های خودشو داره.

حالا در مورد قرص هائی که فرمودید ، چطوری و چند وقت باید مصرف بشن ؟! آزاد بخرم یا حتما به پزشک مراجعه کنم ؟ این قرص ها دقیقا چه کاری انجام میدن که جلوی جوش رو بگیرن ؟!
    آزاد که اصلا امکان نداره بدن!!
    شما حتما باید این ها رو زیر نظر یک پزشک مجرب مصرف کنین.
    دکتر ابتدا براتون تجویز می کنه و چون گرونه باید برین فکر می کنم داروخانه مرکزی یا بیمه یه همچین جایی که تایید کنن شما اکنه شدید دارین و این طوری مقدار زیادیشو بیمه می ده وهزینش خیلی مناسب میشه و از داروخانه ها می تونین تهیه کنین.

بسته به وزنتون مثلا 70 کیلوگرم شما باید حداقل 7 ماه روزی دو قرص (40 میلی گرم) راکوتان مصرف کنید البته در ابتدای دوره و اواخر دوره تعداد قرص ها یکی در روزه بعد به دو تا در روز افزایش پیدا می کنه.
    باز هم بسته به نظر پزشکه اگر تعداد کمتر از 2 تا باشه خوب طول دوره درمان طولانی تر می شه .
    از همون هفته اول عوارض راکوتان خودشو نشون می ده مثل خشک شدن لب ها و پوست و آزمایش هر دو ماه یک بار الزامیه!
    راجب مکانیزمش قبلا خونده بودم ولی فراموش کردم اون چه که برام مهم بود این بود که خوب بشم برام اهمیتی نداشت که چطوری! مصرف قرص های راکوتان دارای عوارضی هست ولی تحمل اون اصلا سخت نیست وبعد از مصرف به حالت اولیه بر میگردید و در عوض برای همیشه از اکنه شدید و صورت قرمز متورمتون خلاص می شید

نکته ای که برای من وجود داشت این بود که باید خیللللللللی زود تر مصرف راکوتان رو شروع میکردم تا هم اسکار کمتری روی صورتم می بود هم فشار روحی کمتری رو تجربه می کردم !
    مقصرشم خودتون می دونید که چه کسانی هستند!!

سلام SIR MAMAD ممنون بابت توضیح کاملت..
    من هر وقت خواستم راکوتان مصرف کنم از مضرات زیاد این دارو توی نت خوندم و مثل .... پشیمون شدم..
    میخوام ازت سوال بپرسم که بعد از مصرف و حین مصرف چه عوارضی برات داشت ریزش مو داشتی و ...؟
    خواهش می کنم
    شما اگه اکنه شدید داشته باشی و از جوش ها خسته شده باشی فقط باید راکوتان مصرف کنی!!
    من که راجب عوارضش گفتم رایج ترینش اینه که پوستت ولب هات تا وقتی راکوتان مصرف می کنی خشکن و هر دو ماه یک بار باید آزمایش بدی تا میزان چربی خون شما از حد مجاز رد نشده باشه.
    به هر حال راکوتان به عنوان یک دارو موثر هنوز مطرحه و تنها درمان قطعی اکنه شدید هست
    هیچ کس حتی خود من باورم نمیشد اون صورت پر از اکنه این قدر صاف و خوب بشه بدون حتی یک جوش!

ریزش مو داشتم و دارم !
    در طول دوره مصرف موها خشک میشن و از شامپوی مخصوص استفاده می کردم +مصرف ماینوکسیدیدل دو بار در روز
    به نظر خودم ریزش موهام در طول دوره کاملا معمولی ومثل همیشه بود .
    چند ماه بعد از قطع مصرف ریزش موهام شدتش بیشتر شد نمی دونم که ایا از عوارض مصرف قرص ها میشه قلمداد کرد یا خیر ولی چون پرسیدید وظیفه خودم دونستم بگم.
    من بیشتر موهام رو کوتاه نگه میدارم .
    در طول مصرف دوره هم احساس می کنم پرخاشگر تر شدم و تمایل برای افسردگی بیشتر شد که با ورزش این ها رو راحت کنترل می کردم.
    مصرف راکوتان کمک کرد تا برای همیشه ازشر اکنه خلاص شم و یه جورایی صورتم کاملا باز شد و نشاط روحی خیلی بیشتری هم در انجام کار ها و تعامل با دیگران پیدا کردم.

13. 5 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سهولت تجویز و اثر بخشی نسبتا خوب روآکوتان و عدم نیاز به توضیحات مفصل در مورد چگونگی انجام درمان پزشک را ترغیب به تجویز این دارو می کند و بیمار نیز از اینکه گمان می کند با مصرف این دارو مشکلش برای همیشه حل می شود روی خوش به این درمان نشان می دهد.به هر جهت هدف از نگارش این مطلب ترساندن غیره موجه بیمار از یک درمان پذیرفته شده نیست کما اینکه ندرتا خود نیز آنرا تجویز می کنم بلکه یادآوری این نکته است که در متون علمی به عنوان آخرین انتخاب درمانی در صورت عدم موفقیت سایر درمانها مطرح شده است پس اگر بتوان جوشهای شدید را با روشهای ساده تر و بی عارضه تری درمان نمود استفاده از این دارو غیر علمی و غیر موجه خواهد شد
    ولی آیا این روش وجود دارد ؟
    آیا می توان از عوارضی که این دارو در پی دارد به سادگی گذشت؟
    آیا وعده ای که برای ریشه کن شدن بیماری با مصرف این دارو داده می شود درست است؟
    آیا درمان جایگزین و ایمن تری برای جوشهای شدید وجود ندارد و می توان جوشهای شدید را بدون درمان با آنتی بیوتیک خوراکی و روآکوتان درمان کرد؟
    شاید این مطلب موجب اعتراض شرکت های سازنده یا وارد کننده داروی روآکوتان یا دیگر فراورده های با نام تجاری دیگر گردد اما متاسفانه عوارض مغزی این دارو به مراتب بیشتر از آن است که به آن اشاره شده است و برای بنده که چند سال عوارض آنرا رصد می کرده ام این نکته قابل استناد و اثبات است که این دارو می تواند در مواردی تغییرات دژنراتیو مغزی مشابه MS ایجاد نماید و در موارد شایعتر منجر به اختلالات حافظه گردد .نکته دیگری که به آن توجه کمتری می شود تشدید پوسیدگی دندان در اثر این دارو است که باید به بیمار در مورد مراقب بیشتر بهداشت دهان و دندان در حین درمان هشدار داد
    از آن جهت موارد فوق بیان شد که در کمتر تحقیق یا کتابی به آن اشاره شده است اما این مسائل را باید در کنار دیگر عوارض این دارو مثل عوارض کبدی،بالا رفتن چربی های خون ،مشکلات گوارشی و خونریزی معده ،سردرد و بالا رفتن فشار مغزی ، کاهش دید و ... بر شمرد
    در صورت تمایل به تکمیل این مطلب لطفا نظرات خود را مرقوم فرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دکتر ها رو ولشون کن! ادم درست و حسابی کم پیدا می شه بینشون.
    دست شما درد نکنه

17. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سهولت تجویز و اثر بخشی نسبتا خوب روآکوتان و عدم نیاز به توضیحات مفصل در مورد چگونگی انجام درمان پزشک را ترغیب به تجویز این دارو می کند و بیمار نیز از اینکه گمان می کند با مصرف این دارو مشکلش برای همیشه حل می شود روی خوش به این درمان نشان می دهد.به هر جهت هدف از نگارش این مطلب ترساندن غیره موجه بیمار از یک درمان پذیرفته شده نیست کما اینکه ندرتا خود نیز آنرا تجویز می کنم بلکه یادآوری این نکته است که در متون علمی به عنوان آخرین انتخاب درمانی در صورت عدم موفقیت سایر درمانها مطرح شده است پس اگر بتوان جوشهای شدید را با روشهای ساده تر و بی عارضه تری درمان نمود استفاده از این دارو غیر علمی و غیر موجه خواهد شد
    ولی آیا این روش وجود دارد ؟
    آیا می توان از عوارضی که این دارو در پی دارد به سادگی گذشت؟
    آیا وعده ای که برای ریشه کن شدن بیماری با مصرف این دارو داده می شود درست است؟
    آیا درمان جایگزین و ایمن تری برای جوشهای شدید وجود ندارد و می توان جوشهای شدید را بدون درمان با آنتی بیوتیک خوراکی و روآکوتان درمان کرد؟
    شاید این مطلب موجب اعتراض شرکت های سازنده یا وارد کننده داروی روآکوتان یا دیگر فراورده های با نام تجاری دیگر گردد اما متاسفانه عوارض مغزی این دارو به مراتب بیشتر از آن است که به آن اشاره شده است و برای بنده که چند سال عوارض آنرا رصد می کرده ام این نکته قابل استناد و اثبات است که این دارو می تواند در مواردی تغییرات دژنراتیو مغزی مشابه MS ایجاد نماید و در موارد شایعتر منجر به اختلالات حافظه گردد .نکته دیگری که به آن توجه کمتری می شود تشدید پوسیدگی دندان در اثر این دارو است که باید به بیمار در مورد مراقب بیشتر بهداشت دهان و دندان در حین درمان هشدار داد
    از آن جهت موارد فوق بیان شد که در کمتر تحقیق یا کتابی به آن اشاره شده است اما این مسائل را باید در کنار دیگر عوارض این دارو مثل عوارض کبدی،بالا رفتن چربی های خون ،مشکلات گوارشی و خونریزی معده ،سردرد و بالا رفتن فشار مغزی ، کاهش دید و ... بر شمرد
    در صورت تمایل به تکمیل این مطلب لطفا نظرات خود را مرقوم فرمایید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من این ها رو می دونم دوست من
    کار خوبی کردی نظر این اقای دکتر رو این جا اوردی
    من ذکر کردم که سلاح اخر یک پزشک برای اکنه شدید راکوتان است وبس
    و این تنها راه درمان برای من بود و درمان های دیگر فقط موقتی بود و اسکار های صورت من رو بدتر می کرد و فشار روانی که برای من به وجود می اورد من رو به افسردگی عمیق تری می برد.
    من همه جا در نوشتم از لفظ اکنه شدید استفاده کردم ممکنه راکوتان برای یک فرد نیاز نباشه.
    تعداد بسیاری بودند و هستند که راکوتان مصرف می کنند و برای همیشه از شر جوش خلاص می شن.
    درمورد من باید خیلی وقت پیش تر این دارو رو مصرف می کردم.
    حتی اگر عوارضی بیشتر از این داشت باز هم من این ها رو مصرف می کردم هرچند خیلی راحت می شه عوارضی که داره رو مدیریت کرد که قبلا توضیح دادم.
    در حال حاضر از نظر جسمی کاملا نرمال هستم.
    من انتخابم این بود و از ازش راضیم چون از هر نظر بهتر شدم و وقتی دیدم این دوستمون از وضعش خیلی ناراضیه یاده خودم افتادم و وظیفم دونستم راهی رو که رفتم براش توضیح بدم انتخاب دیگه با ایشونه.

سلام
    حق با شما است
    قبول دارم که نباید صرف اشتباهات یک صنف رو به کل اون صنف تعمیم داد.
    ولی خوب دلم پر بود یه چند تا بد وبیراه باید می گفتم که البته بی راه نبود!
    سال ها سال پیش ما رفتیم پیش یکی از دکتر های پوست معروف جردن
    صورت تازه جوش چرکی می زد! ایشون ابتدا محلول دادند کرم دادند ژل اینتزا کرم کچرل ویکسری قرص گرون قیمت ...!
    ما زدیم حساسیت داد بدتر شد !
    دارو رو عوض کردند و می گفتند باید پوست پوست شه! دقیقا این رو یادمه نتیجه برای ما این شد که صورت تا مدت ها حالت تورم و قرمزی به خود گرفت و بعد مدتی دو باره جوش ها ریخت بیرون!
    رفتیم یک دکتر پوست دیگه توی جردن فسیل تر از قبلی
    ایشون هم از این قسم دارو های دکتر قبلی داند و نتیجه نداد!
    رفتیم دکتر خوف پوست جردن خانم دکتر ش.ش ! که جواب دکتر هاش هم نمی ده یکسری دارو داد عین اولی!
    اینگار که باهم گاوبندی دارند.
    یه پنج شش تا دکتر دیگه هم رفتم که نتیجه نداد
    این اواخر با اضطراب شدیدی که داشتم اکنه ها یکی بودند چهار تا دیگه هم با هم قرض کردند صورت به ...رفت.
    خلاصه رفتم پیش دکتری که شهامت تجویز راکوتان رو داشت.
    درسته کامل خوب شدم ولی نوش دارو بعد مرگ سهراب بود .
    اگر اقایون به جای تلکه کردن بنده و تحویل دادن اراجیف در مقابل اصرار من برای در مان قطعی و ترس از عوارضی که قابل کنترل می باشد مثل خیلی از دیگر دکتر ها سریع تر از [سال ها !!! ]+دلسوزانه تر این دارو رو تجویز می کردند اوضاع نیکو تری برایمان می بود.

بنده گذرم به دکتر های پوست و معده افتاد و در باب معده هم سخن بسیار است!

19. 2 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •