سلام آیا این دو تا دوربین یعنیSx220 و Sx230 تفاوتشون فقط در داشتن GPS هست یا اینکه کیفیت عکسشون با هم فرق میکنه؟ به نظرتون کدومو بخرم؟
سلام آیا این دو تا دوربین یعنیSx220 و Sx230 تفاوتشون فقط در داشتن GPS هست یا اینکه کیفیت عکسشون با هم فرق میکنه؟ به نظرتون کدومو بخرم؟
سلام
فقط GPS هست ، معلومه هرکدوم ارزون تره![]()
چون GPS توی ایران خیلی به کار نمیاد
ببخشید میشه بپرسم توی جاهای دیگه از gps یه دوربین چه استفاده ای می کنند که توی ایران نمیشه کرد ؟؟؟
به نظر من gps برای دوربین خیلی کاربردی هستش و تا چند وقته دیگه جز جدا نشدی برای دوربین میشه
من خودم sx230 دارم و جی پی اسش خیلی کاربردی هستش و ارزشو داره که یه مقدار بیشتر خرجش کرد
سلام
منم همین سوال رو دارم.
چرا GPS توی ایران خیلی کاربردی نداره؟
در ضمن این که این دوربین فوکوس دستی نداره خیلی ناجور نیست؟ چرا دوربینای مدل پایین تر کنون فوکوس دستی داره مثلا sx120 اما این نداره؟
خیلی کاربردی هست اما باید اینترنت عالی داشته باشی اونم همه جا مثلا 3G
چند بار ازش استفاده کردید ؟؟؟ با چه نرم افزار یا سایتی ؟؟؟
دوست عزیز نمی دونم منظورتون از فوکوس دستی چیه .ولی اگه منظور تنظیماتی مثل تنظیم شاتر و دیافراگم هستش .باید بگم که داره و اتفاقا این دروبین اکثر تنظیمات دوربین های حرفه ای رو داره
منظورتون رو از اینکه باید همه جا اینترنت داشته باشی نمی فهم .چون اصلا نیاز نیست .شما عکس ها رو که گرفتی میاری رو کامپیوتر و اونجا با نرم افزار های همراه دوربین مکان گرفتن روی نقشه های گوگول می بینی .اصلا هم نیاز نیست رو کامپیوتر اینترنت پر سرعت داشته باشی همون اینترنت ذغالی خودمون کفایت می کنه .
در مورد استفاده کردن من هر وقت بیرون عکس میگیرم حتما gps رو روشن می کنم .یعنی تقربیا همیشه ازش استفاده می کنم .البته باید وقتی که می خوای دوربین رو خاموش کنی gps رو هم خاموش کنی .چون با خاموش کردن دوربین gps خاموش نمیشه و هم همچنان در حال دریافت و ضبط اطلاعات مسیر حرکت شما از ماهواره هستش .که البته می تونه مفید باشه ولی باعث مصرف الکی باتری میشه .
نقشه های گوگل رو باید دان کرد آفلاین که نداره درسته
کلا چیز خوبه اما استفاده ای به اون صورت نداره چون فقط مختصات رو همراه عکس ذخیره میکنه
gps كه اينترنت نميخواد...
موقعيت جغرافيايي محل عكس رو با ماهواره رو عكس ثبت مي كنه...
GPS داره یواش یواش خودشو بین دوربین های دیجیتال جا میده و یه مزیت محسوب میشه
تنها ایرادش اینه که باطریو زود مصرف میکنه
ربطی هم به ایران و آفریقا نداره. همه جا قابل دریافته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)