سلام.از یکی از دوستام میخوام کارت گرافیکش رو بخرم مدلش اینه: Ati 4870 یکسال و نیم هم کار کرده.چقدر می ارزه؟ ممنون لطفا سریع جوابمو بدین![]()
سلام.از یکی از دوستام میخوام کارت گرافیکش رو بخرم مدلش اینه: Ati 4870 یکسال و نیم هم کار کرده.چقدر می ارزه؟ ممنون لطفا سریع جوابمو بدین![]()
به نظره من اصلا این کار رو انجام نده کارت گرافیک چیزی نیست که شما بخوای دسته دومش رو بخری
فقط بگین چقدر می ارزه!! همین 4870 دست دوم کارمو راه میندازه
چرا اینجا جواب کسی رو نمیدن؟
دوست عزیز نوی این کارت الان تو بازار پیدا نمیشه که بشه قیمت دقیق داد اما فکر می کنم دست دوم اگه کارت سالم و تمیز باشه بسته به نوع برد و کولینگ بین 60 تا 80 ارزش داشته باشه.
باز هم برای اینکه از قیمت مطمئن بشید در انجمن هایی که قسمت خرید و فروش دارند سوال بفرمایید بهتر راهنمایی می کنند دوستان![]()
دوست عزیز ، بوردش هم ATI هست یا برندها دیگه هستش؟ مثلا ایسوز یا MSI و. . . .
چند مگ یا گیگ هست؟
گارانتی داره؟ نداره؟
اینارو باید بگین
قیمت رو که همونطور دوستمون گفتند نمی شه گفت حدودا می شه در آورد درضمن این کارت از فناوری های جدید مثل dx11 پشتیبانی نمی کنه خریدش توصیه نمی شه
مرسی از جواباتون. به خدا نمیدونم چیکار کنم.شما میگین خریدش توصیه نمیشه از اون طرف قیمت قطعات سر به فلک کشیده.
به نظرتون قیمتها کی میان پایین؟اصلا میان پایین؟
به نظر من که امیدی به بازگشت قیمت ها به حالت قبل وجود نداره
اگه بتونید از سایت هایی که فروشگاه اینترنتی دارن کارت کارکرده جدید تری نسبت به سیستمتون و پاور و.... بردارید به نظر من ارزشش رو داره .
فكر مي كنم بين 80 تا 100 حداقل ارزش داشته باشه ولي همونطور كه دوستان گفتند كارت گرافيك رو دست دوم نخريد بهتره چون از اين نوع كارت ها كه زمان خودشون كارت هاي خوبي بودن معمولا كارهاي سنگين زيادي كشيدن ، اور كردن و حسابي خستش كردن و ممكنه آخراي عمرش باشه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)