سلام می خواستم بدونم چجوری دور لامپ اون خطه رد شد اگه براشه برای دانلود بذارین
![]()
سلام می خواستم بدونم چجوری دور لامپ اون خطه رد شد اگه براشه برای دانلود بذارین
![]()
دوست عزیز بار چهارم هست جای اشتباه تاپیک میزنید
چندین بار تو تاپیکاتون و پیغام خصوصی گفتم قسمت مباحث آموزشی تاپیک نزنید
برای بار آخر خوهشا رعایت کنید
کدوم خط منظورته ؟ اونی که حالت ربان داره ؟
آره
کجا بذارم شما بگو چشم چرا نکنم![]()
تمام سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالتون طولانیه فردا همین پست رو ویرایش میکنم براتون میزارمش![]()
چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
خب من اگه الان یک آموزش بزارم و بگم این کار و کن و اون کار رو کن میتونی انجام بدی ؟ قطعا نمیتونی و بیشتر جاها گیر میکنی و بازم میای سوال میپرسی که اینجا چی شد و اونجا چی شد !
عزیز یک شبه نمیشه ره 1000 ساله رو پیمود .
اینجور که به نظر میاد شما تو فتوشاپ یک کاربر مبتدی به حساب میای، پس بهتره با مقدمات و ابزار و امکانات فتوشاپ آشنا شی بعد اون موقع بیای سوالتو بپرسی .
موفق باشی
این فروم یکی از اثار تاریخی است که کسی از این صفحه ی آن بازدید نمی کند و به من بدبخت نمی کمکد
ما می کمکیم :![]()
آموزش این افکت رو به ساده ترین روش براتون به صورت فیلم 2 دقیقه و 18 ثانیه ای ضبط کردم ، شاید درد شما رو دوا کنه
حجم فایل : حدود 2 mb
آموزش پیوست شد![]()
آقا شما باید با ابزار Pen کار کنی، با این ابزار آشنایی داری ؟
من آموزش درست کنم میتونی با این ابزار کار کنی ؟
راستی عکس با کیفیتت این بود ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)