سلام دوستان من امروز سیستم جدید گرفتم و CPU رو هم تا 4GHz توی BIOS اور کردم ولی توی ویندوز که نگاه میکنم همون 3.3 رو نوشته البته توی CPU-z مقدار اورکلاک شده رو مینویسه. مشکل از چیه ؟؟ از ویندوز؟؟
سلام دوستان من امروز سیستم جدید گرفتم و CPU رو هم تا 4GHz توی BIOS اور کردم ولی توی ویندوز که نگاه میکنم همون 3.3 رو نوشته البته توی CPU-z مقدار اورکلاک شده رو مینویسه. مشکل از چیه ؟؟ از ویندوز؟؟
درتب اصلی نرم افزار cpu-z وقتی سی پی یو رو با پرایم 95 تحت فشار میزارین به 4 نمیرسه؟
اگه اینطور باشه شما حتما باید پارامترهایی که باعث افزایش توان مصرفی سی پی یو میشن مثل turbo boost
cpu speed step , c2/c2e, cpu thermal monitor, cpu esist function و ... رو غیر فعال کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
درست نشد بگین
سلام آقا مهرداد . توی CPU-z حتی وقتی که سی پی یو توی فشار نباشه هم 4GHz نشون میده ولی مثلا توی System Properties همون 3.3 رو می نویسه این هم یه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی سی پی یو رو با پریام 95 تحت فشار میزارین درتب اصلی cpu-z فرکانس رو 4 میمونه یا نه؟
اگه اینطور باشه اور به درستی انجام شده و مشکلی نیست
بله روی 4 میمونه. پس مشکلی نداره. خیلی ممنون![]()
به نظرتون واسه 4.3GHz چقدر به این سی پی یو ولتاژ بدم؟؟
به 4.3 ببرید اگه بوت نشد 50 میلی ولت ولتاز افزایش بدین اگه بوت نشد بازهم 50 میلی ولت تا بوت بشه
اگه در ویندوز مشکل بلو اسکرین - فریز شدن - کرش کردن - ریست شدن هنگ کردن و ... رو داشتین باز 50 میلی ولت دیگه بدید تا پایدار بشه
سپس 20 دقیقه تست پایداری با پرایم 95 بگیرید دما درحین تست از 65 نباید بیشتر بشه
آخه آدم هی 50mv ولتاژ رو افزایش بده هی ریست کنه خیلی طول میکشه. من میخواستم کمترین ولتاژی که میشه داد رو بدونم. الان 1.3v دادم پایداره ولی دما توی لود کامل به 62 هم میرسه به نظرتون زیاد نیست؟؟
سلام دوباره به دوستان
یه مشکل دیگه ای من با این مادربرد جدیدم (ASUS P8P67-Pro) پیدا کردم اون هم اینکه من بدون هیچ مشکلی سی پی یو رو تا 4GHz اور میکنم و ولتاژ هم 1.25 میدم هیچ مشکلی نداره (ضریب 40 و فرکانس 100) ولی وقتی اون رو به 4.3 افزایش میدم (ضریب رو 43 میکنم) توی ویندوز بعد از یه مدت بیکاری سیستم هنگ میکنه و ریست میشه. اولا توی این حالت با OCCT 4.1 توی لود کامل هیچ مشکلی ندارم و دما هم کمتر از 62 هست. ولتاژ رو هم به 1.26 افزایش دادم.
بایوس هم آخرین ورژن هست (2302) . از بایوس این گزینه ها رو هم غیر فعال کردم : SpeedStep , C1E
مشکل یکم عجیبه . به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟
turbo boost و cpu eist function هم غیرفعال کنید
همچنین تو 20 دقیقه تست پرایم مشکلی نداشتین ؟
مشکل به نظر من باز هم از کمبود ولتاز vcore است
یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z بزارید اینجا
بهر حال شما با تنظیم ولتاز تو بایوس بهصورت 50 میلی ولت میتونید دقیق تر بفهمید که در چه ولتاژ مناسبی سی پی یو پایدار میشه
مگه اینکه بخواین رکورد بزنید که از داخل ویندوز باید اقدام کنید وگرنه برای استفاده 24/7 بایوس به نظر من بهتره
Last edited by mehrdad mm; 07-03-2012 at 23:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)