نتایج دیدارهای دوستانه در سرتاسر دنیا: تساوی برای اروگوئه، پرتغال و یونان
4شنبه شب بازیهای دوستانه فراوانی درسرتاسردنیا انجام شد
سایت گل- 4شنبه شب بازیهای دوستانه فراوانی در سرتاسر دنیا برگزار شد.
شاید برایتان جالب باشد تا نتایج برخی از این بازیها را بدانید:
ساحل عاج 0-گینه0
رومانی 1- اروگوئه1
گلها: بوکدان استانکو (50) برای رومانی و ادینسون کاوانی (1) برای اروگوئه
ترکیه 1- اسلوواکی 2
گلها: توپراک (85) برای ترکیه و ولادیمیر ویس (24) و میروسلاو استوچ (39) برای اسلوواکی
دانمارک 0- روسیه 2
گلها: رومن شیروکوف (4) و آندره آرشاوین (45)
یونان 1- بلژیک1
گلها: دیمیتریس سالپینگیدیس (9) برای یونان و ناصر شادلی (32) برای بلژیک
کرواسی 1- سوئد3
گلها: مارتین اولسون (44،گل به خودی) برای کرواسی و زلاتان (13) و سباستین لارسن (47 و 69) برای سوئد
سوئیس 1- آرژانتین 3
گلها: ژردان شکیری (50) برای سوئیس و لیونل مسی (20، 88 و 90)
لهستان 0- پرتغال 0
آلمان 1- فرانسه 2
گلها: کاکائو (90) برای آلمان و اولیور ژیرود (21) و فلوران مالودا (69) برای فرانسه
ایتالیا 0- آمریکا 1
گل: دمپسی (55) برای آمریکا
ایرلند 1- جمهوری چک1
گلها: کاکس (86) برای ایرلند و میلان باروش (51) برای چک
انگلیس 2- هلند 3
گلها: گری کیهیل (85) و اشلی یانگ (90) برای انگلیس و آرین روبن (57 و 90) و هونتلار (59) برای هلند
اسپانیا5- ونزوئلا0
گلها: اینیستا (37) ،سیلوا (40) و سولدادو (50، 53 و 84)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/3/1
مسی: مدتها بود که در انتظار چنین روزی بودم
مسی با پیشی گرفتن از لوکه، اکنون پنجمین گلزن برتر تیم ملی آرژانتین است
سایت گل- لیونل مسی ستاره جوان تیم ملی آرژانتین روز 4شنبه اولین هت تریکش برای تیم ملی کشورش را در بازی با سوئیس انجام داد
کاپیتان آلبی سلسته درپایان این دیدار خوشحالی اش را از این بابت ابراز کرد و به خبرنگاران گفت:« مدتها بود که درانتظار چنین روزی در تیم ملی بودم. دربازیهای زیادی به دنبال گل بودم ولی به گل نمی رسیدم ولی در بازی 4شنبه توانستم 3 گل بزنم و 4شنبه روز ویژه ای برای من بود؛ چرا که تیم ملی کشورم هم به پیروزی رسید.توپ این مسابقه را برای یادگاری به خانه می برم.»
درچندین بازی اخیر هواداران تیم ملی آرژانتین معتقد بودند که مسی درحد و اندازه هایی که برای بارسا بازی می کند، نیست. خود او درپایان این دیدار دوستانه گفت:«راستش را بخواهید خیلی خوشحالم. این اتفاقی است که مدتها درانتظارش بودم و این فرصت در اختیار من قرار نمی گرفت ولی این بار توانستم گل بزنم و تیمم به پیروزی رسید. پس خوشحالم. این همان کاری است که برای انجام آن تلاش می کنیم. ما به دنبال آن هستیم که به عنوان یک گروه، قوی باشیم و به رشدمان ادامه دهیم. باز هم می توانیم بهتر از اینها باشیم ؛ خودمان هم می دانیم ولی برد خیلی خوب است.»
با این سه گل، مسی توانست از رکورد گلهای لوکه پیشی گرفته و پنجمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین لقب بگیرد:« هنوز کارهای زیادی مانده و حاشیه بهبود زیادی داریم. مهم این است که با خوشحالی و رضایت سوئیس را ترک می کنیم. تیم ملی ما باید به همین شیوه حرکتش را ادامه دهد . دراین گروه تغییراتی دیدم. ما دو روز کنار هم تمرین کردیم و خسته هم بودیم ولی تیممان واکنش خوبی نشان داد. باید از هر لحاظ بهتر شویم، به ویژه از نظر تیمی باید رشد کنیم. همیشه برد خیلی خوب است.»
سرخیو آگوئرو ، دیگر ستاره تیم ملی آرژانتین هم عملکرد خیلی خوبی در این بازی داشت و درپایان این دیدار دوستانه در صفحه توئیترش نوشت:« مسی؟ اگر دیروز می گفتم که تمرین کرد با او برایم یک رویاست، اما الان درکنار او بازی می کنم. لیو چه بازیکن بزرگی است.اولین هت تریک او برای تیم ملی را شاهد بودیم.»
او در ادامه یادآوری کرد:« تبریک برای برد و به خاطر اینکه در طول 90 دقیقه با جان و دل بازی کردیم. این برای تقویت گروه و رشد تیمی مفید است.»
By Ghazal Ziari
2012/3/1
روبن: خوشحالم دوباره تاثیر گذار بودم
روبن در دیدار شب گذشته گل اول بازی را با یک حرکت انفرادی به ثمر رساند و سپس در دقایق پایانی گل پیروزی تیمش را وارد دروازه سه شیرها کرد.
سایت گل- آرین روبن، ستاره تیم ملی هلند، بعد از به ثمر رساندن دو گل در پیروزی 3-2 شب گذشته تیمش مقابل انگلیس، اکنون در انتظار ادامه فصل است.
روبن در دیدار شب گذشته گل اول بازی را با یک حرکت انفرادی به ثمر رساند و سپس در دقایق پایانی گل پیروزی تیمش را وارد دروازه سه شیرها کرد.
ستاره بایرن که در چند ماه اخیر نمایش های چندانی خوبی ارائه نداده بود، اظهار امیدواری کرد گلزنی در دیدار دیشب بتواند او را تا پایان فصل در اوج نگه دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این پیروزی بسیار لذت بخش بود. اگرچه این دیدار دوستانه بود اما پیروزی در دقایق پایانی همیشه جالب توجه است.
این نتیجه بسیار خوبی برای تیم بود ومی تواند به ما در رقابت های یورو 2012 کمک کند. گل اول من را کلاوس یان هونتلار پایه ریزی کرد. او دو مدافع را پشت سر گذاشت و به من فرصت داد تا دریبل و شوتزنی کنم.
گل دوم اندکی شانسی بود زیرا توپ به مدافع انگلیس برخورد کرد.
با این وجود نتیجه فوق العاده ای بود و بسیار خوب است که برای تیم تاثیر گذار بودم. از این به بعد هم تنها می خواهم برای بایرن و هلند خوب کار کنم."
هلند در مرحله گروهی یورو 2012 با آلمان، پرتغال و دانمارک هم گروه است.
By Behnam Jafarzadeh
2012/3/1
رونالدو: پرتغال به قهرمانی در یورو 2012 فکر می کند
ستاره پرتغالی رئال مادرید با وجود تساوی تیمش مقابل لهستان رویاهای بزرگی در سر می پروراند
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید روز 4شنبه در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش را مقابل لهستان همراهی کرد.
این بازی دوستانه با تساوی بدون گل به اتمام رسید.
درپایان 90 دقیقه تلاش دو تیم در ورشو گلی از خط دروازه ها عبور نکرد ولی ستاره پرتغالی رئال اعتقاد دارد که این شکست تاثیربلند مدتی بر روی تیمش نخواهد داشت و معتقد است که پرتغال درمسیر دست یابی به موفقیت در رقابتهای یورو2012 قرار دارند.
درپایان این مسابقه رونالدو به خبرنگاران گفت:« ما باید انگیزه داشته باشیم؛ چه در فوتبال و چه در زندگی تا بدین ترتیب بهترین باشیم. ما با انگیزه قهرمانی گام به رقابتهای یورو2012 می گذاریم. می دانیم که کار سختی خواهد بود ولی ما باید منطقی فکر کنیم. رقابتهای مرحله گروهی سخت است ولی هیچ چیزی غیر ممکن نیست.»
ستاره توانای تیم ملی پرتغال ادامه داد:« ما باید باور داشته باشیم که می توانیم. این خواسته ممکن است ولی باید فروتنی مان را حفظ کنیم. امیدوارم که هواداران هم به ورزشگاه ها بیایند و مثل رقابتهای یورو2004 از ما حمایت کنند: پرچم های پرتغال را در خانه هایشان بگذارند و ترانه های روحیه بخش بخوانند. ما دراین مسیر حرکت می کنیم.»
By Ghazal Ziari
2012/3/1
سولدادو: بازگشت به تیم ملی رویایی بود که محقق شد
مهاجم والنسیا سه گل از 5 گل تیم ملی اسپانیا در دیدار 4شنبه شب مقابل ونزوئلا را به ثمررساند
سایت گل- روبرتو سولدادو مهاجم اسپانیایی باشگاه والنسیا از بازگشت به فوتبال ملی بسیار خوشحال است. او دراولین دیداری که در تیم دل بوسکه انجام داد، موفق شد تا هت تریکی تماشایی را به اجرا بگذارد و البته یک ضربه پنالتی را هم از دست داد
اسپانیا 4 شنبه شب و دردیداری دوستانه با نتیجه 0-5 ازسد ونزوئلا عبور کرد و سه گل از این 5 گل را روبرتو سولدادو به ثمر رساند
مهاجم والنسیا در پایان ای ندیدار دوستانه گفت:« بازگشت به تیم ملی اسپانیا برای من یک رویا بود که محقق شد. گلها در نیمه دوم از راه رسیدند و این درحالی بود که شرایط برای ما مساعد تر شده بود؛ چرا که بازی بازتر شده بود و خط دفاعی حریف تقریبا از هم پاشیده بود. پنالتی ای که از دست دادم اتفاق بدی بود که دراین بازی رخ داد.»
این درحالی است که فرناندوتورس برای اولین بار از سال 2006 به بعد نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی کشورش نمی دید و سولدادو که جانشین او در لیست دل بوسکه شده بود با هت تریکی تماشایی، نشان داد که جانشین خوبی برای تورسی است که در یک سال اخیر درگلزنی ناکام مانده.
سولدادو در ادامه درمورد احتمال حضورش در یورو2012 گفت:« هنوزسه ماه دیگر تا آغاز این تورنمنت باقی است و هراتفاقی ممکن است رخ دهد.»
By Ghazal Ziari
2012/3/1