تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با وای فای!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض مشکل با وای فای!

سلام
    من مدتی پیش وای فای مودمم رو قطع کردم، الان که خواستم وصلش کنم ازم یوزر پسورد میخواد و فکر کنم یادم رفته...
    مردم انقدر عدد های مختلف رو امتحان کردم!
    به پشتیبانی زنگ زدم گفت باید مودمت کلا ریست بشه که اینجوری همه ی تنظیمات بهم میریزه، حالا هی میپرسم یعنی چه اتفاقی واسش میوفته، اونم هی بی حوصله جواب میده که یعنی همه چی میپره دیگه!
    خلاصه
    من آخرش نفهمیدم مودم رو ریست کنم دقیقا چه اتفاقی میوفته واسش و چه مشکلی پیش میاد.
    ممنون میشم جامع و کامل منو راهنمایی کنید...!
    بسیار متشکرم ازتون...

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما وقتی مودم ریست می کنید تنظیمات داخلی که به مودم دادید تا باهاش به اینترنت کانکت بشه از بین میره! یعنی یوزر پسورد اینترنتتون که از شرکت ارائه دهنده گرفتید و وارد مودم کردید از بین میره و صفر میشه و شما باید از نو دوباره تنظیمش کنید و یوزر پسورد اینترنتتون رو بهش بدید

به همین سادگی

3. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

مرسی
    تنظیماتشو اون که اومد اینترنتو وصل کرد انجام داد، واسه همین نمیدونم چه کارایی کرد،
    ولی این پشتیبانه یه جوری گفت تنظیماتش به هم میریزه!!! که من فکر کردم دوباره باید بگم بیان ردیفش کنن...
    پس کار دیگه ای نداره بجز وارد کردن یوزر و پسورد؟ بعد اونوقت یه چیزی! من پسورد وایرلسش رو عوض کردم یه بار و الان فکر کنم فراموشش کردم، این یوزر پسوردی که میگین باید وارد کنم همونه که الان یادم رفته؟؟؟

بازم تشکر فراوان...

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

این پسوردی که از شما می خواد همونی منظورتونه که وقتی وارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میشید ازتون می خواد( این یوزر و پسورد در حالت پیشفرض هر دوتاش admin هست اگه تغییر نداده باشید ) یا منظورتون پسورد وایرلسه ؟
    ----------
    اگه پسورد اولی نمی دونید مودم باید ریست باشه یه جای سوزنی پشت مودم هست 7،8 ثانیه نگه دارید ریست میشه
    بعدش باید وارد صفحه کانفیگ مودمتون بشید یعنی همون آدرسی که توی کد نوشتم و یوزر و پسورد همون اولش که وارد میشید ازتون میپرسه admin بزنید ...
    بعدش میمونه یوزر و پسورد اینترنت که باید از پشتیبانی شرکتی که ازش سرویس میگیرید بگیرید( وظیفشونه که بدن چون پسورد شماست ) و یه vpi ، vci
    تا چراغ اینترنت روشن بشه بعدش باید برید سر برگ وایرلس اونجا خودتون می تونید برای وایرلس پسورد بذارید ( حتما هم باید اینکارو کنید )
    --------------
    اگه هم فقط پسورد وایرلس یادتون رفته نیاز به ریست نیست از سیستمی که مودم با کابل بهش وصله توی مرورگر اینترنتش همون آدرس بالارو وارد کنید هر دوتا بوزر و پس رو admin بزنید
    وارد سر برگ وایرلس بشید ازونجا ببینید چه پسوردی روی وایرلس گذاشتید .

اگه به مشکلی برخوردید همینجا بنویسید یا من یا بقیه بچه ها هستن که جواب بدن

6. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

ممنونم hermione عزیز...
    بله، همون صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازم یوزر پسورد میخواد که "ادمین" رو امتحان کردم و غلط بود، حالا نمیدونم تغییرش داد یا نه و چی زده...
    پس به نظر میرسه حتما باید ریستش کنم...

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10

ممنونم hermione عزیز...
    بله، همون صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازم یوزر پسورد میخواد که "ادمین" رو امتحان کردم و غلط بود، حالا نمیدونم تغییرش داد یا نه و چی زده...
    پس به نظر میرسه حتما باید ریستش کنم...
    سلام.فعلا ریست کنید و مدل مودم رو اعلام کنید شاید بتونیم باهم دوباره تنظیمش کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •