تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: عدم شناسایی رم

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض عدم شناسایی رم

با سلام من مادربوردم msi-970 ga45 است که تازه خریدم مشکلی که داره فقط روی اسلات 4 رم را میشناسه و روی بقیه بوق میزنه و سیستم بالا نمیاد.مشکل از کجاست چیکار باید بکنم ؟در ضمن بایوس آپدیت است و رم هم مشکل نداره .بفرستم گارانتی چی میشه ؟چون من شهرستانم؟ آیا از بایوس میتونه باشه ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام من مادربوردم msi-970 ga45 است که تازه خریدم مشکلی که داره فقط روی اسلات 4 رم را میشناسه و روی بقیه بوق میزنه و سیستم بالا نمیاد.مشکل از کجاست چیکار باید بکنم ؟در ضمن بایوس آپدیت است و رم هم مشکل نداره .بفرستم گارانتی چی میشه ؟چون من شهرستانم؟ آیا از بایوس میتونه باشه ؟
    بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردین یک دور هم دیفالت کنید
    با یک رم دیگه سیستم رو چک کنید
    مولتی متر دارین ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردین یک دور هم دیفالت کنید
    با یک رم دیگه سیستم رو چک کنید
    مولتی متر دارین ؟
    دیفالت هم کردم چاره ایی نداشت . با یک رم دیگه هم جواب نداد .اتفاقا میخام بایوس قبلی را نصب کنم شاید از آپدیت بایوس اینطوری شده ؟ نظر شما چیه ؟
    بله مولتی متر دارم از نوع دیجیتالی .در ضمن تجربه کار الکترونیکی هم دارم چیکار باید بکنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دیفالت هم کردم چاره ایی نداشت . با یک رم دیگه هم جواب نداد .اتفاقا میخام بایوس قبلی را نصب کنم شاید از آپدیت بایوس اینطوری شده ؟ نظر شما چیه ؟
    بله مولتی متر دارم از نوع دیجیتالی .در ضمن تجربه کار الکترونیکی هم دارم چیکار باید بکنم؟
    شما مولتی متر رو بزارین رو ولتاژ dc بعد سیستم رو روشن کنید و پروپ مشکی رو بزنید به گراند و قرمز رو روی اسلاتی که خراب است بزارید رو یکی از خانه ها باید ولتاژ 3.3 رو بده
    بعدش باید ببینید فرکانس است یا نه مولتی متر رو بزارین رو همون ولتاز dc باشه باید روی خونه ی 7 یا 8 دقیق یادم نیست باید ولتاژ متغیر از 1.2 تا 1.9 داشته باشین نتیجرو بگین

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما مولتی متر رو بزارین رو ولتاژ dc بعد سیستم رو روشن کنید و پروپ مشکی رو بزنید به گراند و قرمز رو روی اسلاتی که خراب است بزارید رو یکی از خانه ها باید ولتاژ 3.3 رو بده
    بعدش باید ببینید فرکانس است یا نه مولتی متر رو بزارین رو همون ولتاز dc باشه باید روی خونه ی 7 یا 8 دقیق یادم نیست باید ولتاژ متغیر از 1.2 تا 1.9 داشته باشین نتیجرو بگین
    سلام دوست عزیز ممنون که وقت میزارین وجواب منو میدیمن با اون روش که شما گفتین نتونستم به پایه های اسلات دسترسی پیدا کنم و ولتاژها را چک کنم چون سر مولتی متر به هیچوجه وارد سوراخهای کوچک اسلات نمیشه. ولی دوباره سعی کردم رم را امتحان کنم روی اسلاتهای شماره 1 و 2 بهیچوجه سیستم بالا نیومد ولی روی اسلات 3 و 4 کار میکنه .آیا بنظرتون از سی پی یو ممکنه باشه ؟ یا مشکل کجاست ؟ حتما باید ولتاژ رجای اسلات رمها را چک کنم ؟ راه دیگه ای نیست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون که وقت میزارین وجواب منو میدیمن با اون روش که شما گفتین نتونستم به پایه های اسلات دسترسی پیدا کنم و ولتاژها را چک کنم چون سر مولتی متر به هیچوجه وارد سوراخهای کوچک اسلات نمیشه. ولی دوباره سعی کردم رم را امتحان کنم روی اسلاتهای شماره 1 و 2 بهیچوجه سیستم بالا نیومد ولی روی اسلات 3 و 4 کار میکنه .آیا بنظرتون از سی پی یو ممکنه باشه ؟ یا مشکل کجاست ؟ حتما باید ولتاژ رجای اسلات رمها را چک کنم ؟ راه دیگه ای نیست؟
    لازم نیست داخل سوراخ ها بکنید روی سوراخ باشه کافیه
    خوب من میخواستم ببینم به اون اسلات ها ولتاژ میرسه و فرکانس تولید میشه یا نه
    بایوس رو گفتین آپدیت کردین ؟ دیفالت کردین بایوس رو ؟

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

لازم نیست داخل سوراخ ها بکنید روی سوراخ باشه کافیه
    خوب من میخواستم ببینم به اون اسلات ها ولتاژ میرسه و فرکانس تولید میشه یا نه
    بایوس رو گفتین آپدیت کردین ؟ دیفالت کردین بایوس رو ؟
    آخه اگه داخل سوراخا نره اتصالی نمیده اصلا بهش نمیخوره .آره آپدیت کردم .ستاپو دیفالت کردم ولی نمیدونم همون بایویه یا باید بایوسو یه جر دیگه دیفالت کنم. میرم به ستاپ ببینم کجا باید بایوس را دیفالت کنم .ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •