تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: عدم صدا در p5gc-mx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض عدم صدا در p5gc-mx

دوستان گلم خسته نباشید من یه کامپیوتر دارم که مادربرد اون ایسوس هست مدل p5gc-mx

من ویندوزم رو عوض کردم و بعد سی دی مادربرد رو هم نصب کردم . اما صدا نمیاد . کارت صوتی نصب شده اما هیچ صدای نمیاد.تنظیمات بایوس هم درسته بخش صدا فعاله.
    یه بار تمام قطعات کیس و کابلها رو بیرون اوردم ولی بعداز وصل کردن صدای بلندگومیاد ولی خیلی ضعیفه .
    نمیدونم جای کابلها اشتباست یا جامپر.
    میخواستم صدای جلوی کیس رو نصب کنم ولی جای سیم هارو بلد نیستم.سیمها روشون نوشته
    spk-r سفید رنگ
    spk-l بنفش رنگ
    GND سیاه رنگ
    MIC-VCC
    اینا رو باید کجای مادر برد بزنم.
    ممنون میشم کمک کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای زدن سیم اسپیکر یک ردیفش یک پین بیشتر نداره اگه از بالا نگاه کنید چپی میشه r و راستی اون تک پین میشه l
    آخری mic است و یکی مونده به آخر گراند توجه کنید جای گراند و vcc رو اشتباه نزنید برای اینکه بفهمید کدوم vcc است سیستم خاموش باشه و پاور on باشه و با مولتی متر ولتاژ اون پین رو بگیرید باید 5 ولت باشه
    اگه قبل از نصب ویندوز صدا داشتین و بعد از نصب ویندوز صدا ندارین این از درست نصب نشدن درایورها ست درایور ها رو پاک کنید از سیف مود و آخرین ورژن درایو رهارو مجددا نصب کنید
    ولی اگه قبلش هم صدا نداشتین یا مشکل از اسپیکرهاست یا درایور یا بایوس که باید آپدیت بشه یا تنظیمات صدا یا خود صدای آنبرد
    که یا جکش کثیف شده و باید تمیز کنید یا خازن های smd مسیرش خراب شده یا آی سی کنترلش خرابه یا آی سی رگولاتور ولتاژ 5 ولت درست بهش نمیرسونه روی مین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •