سلام دوستان
مدتیه پورت یو اس بی جلو کیس فقط موس را شناسایی میکنه وهیچ سخت افزار ی غیر موسو شناسایی نمیکنه (حتی فلش مموری )در حالیکه قبلا چنین مشکلی نداشتم .
سون روی سیستم نصبه .
سلام دوستان
مدتیه پورت یو اس بی جلو کیس فقط موس را شناسایی میکنه وهیچ سخت افزار ی غیر موسو شناسایی نمیکنه (حتی فلش مموری )در حالیکه قبلا چنین مشکلی نداشتم .
سون روی سیستم نصبه .
شما سیم یو اس بی جلوی کیس رو بکنید و در حالتی که سیستم روشن نیست و پاور on است با مولتی متر روی حالت ولتاژ ببینید ولتاز پین ولتاژ چنده باید 5 باشه
سیم رو بکنید و روی یه پورت یو اس بی دیگه بزارید
با سلام
برای تست پین یواس بی سوالاتی دارم اولا مولتی متر روی AC باشه یا DC دوما 9 تا پین وجود داره سیم مشکی وقرمز مولتی مترو
به کدوم یکی از این 9 تا اتصال دهم لطف کنید طرز درست اتصالو بفرمایید
مولتی متر باید رو dc باشه
ببینید شما اگر از روبه رو به پورت های یو اس بی نگاه میکنید یک ردیف 5 تایی است و یک ردیف 4تایی
روی ردیف 5تایی از چپ اولی vcc دومی -d سومی +d و آخرین پایه که از 5تا اضافه اومده np
روی 4تایی هم دقیقا باید همینطور باشه از چپ vcc و ... که vcc ها روبه روی هم -d ها روبه روی هم و ......
روی برد در حالت power on پینی که 5ولت بده vcc است با سیم قرمز دقیقا کنار vcc سیم -d قرار میگیره با رنگ سفید و کنارش +d با رنگ غیر سفید بعد هم گراند با سیم مشکی ردیف پایینیشم همینطور
سلام
پس اگر درست فهمیده باشم باید سیم قرمز مولتی مترو به vcc و سیم مشکی مولتی مترو به گراند وصل کنم و مولتی متر باید 5 ولت را نشان دهد .درست گفتم؟
شما اینکارو بکنید سیم مشکی مولتی متر که به com مولتی متر خورده رو بزنید به یکی از سوراخ های پین کانکتو.ر پاور که سیمش مشکی باشه که بشه گراند اون سر قرمز مولتی متر رو بزنید به همون پین روی یو اس بی
همچنین من گفتم چطوری سیم هارو بزارین بنابراین با مولتی متر لازم نیست کار کنید چون موقع ولتاژ گیری به یک جای دیگه اتصال پیدا کنه مشکل ساز میشه
پیشاپیش یه سوال
اگه ولتاژ کمتر یا بیشتر از 5 بود تکلیف چیه ؟
شما به اون ترتیبی که گفتم سیم هارو بزنید اگه بازم کار نکرد ولتاژ ممکنه کم باشه که ولتاژ این پورتها توسط sb کنترل میشه
البته پاور هم ضعیف باشه باعث این افت ولتاژ میشه
ببخشید خیلی سوال میکنم
منظور از sb چیه ؟
چیپ جنوبی مین ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)