تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 48

نام تاپيک: نحوه صدور پلاک خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض نحوه صدور پلاک خودرو

سلام

دوستان این درسته که وقتی ماشین مثلا از سایپا یا ایران خودرو بخریم راهنمایی و رانندگی پلاک رو بر اساس محل صدور شناسنامه صادر می کنه ؟یعنی اگر محل تولد مشهد باشه و در تهران زندگی کنیم پلاک مشهد صادر میشه ؟چه راهی داره که پلاک همون شهر که در اون زندگی می کنیم رو بدند.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام

دوستان این درسته که وقتی ماشین مثلا از سایپا یا ایران خودرو بخریم راهنمایی و رانندگی پلاک رو بر اساس محل صدور شناسنامه صادر می کنه ؟یعنی اگر محل تولد مشهد باشه و در تهران زندگی کنیم پلاک مشهد صادر میشه ؟چه راهی داره که پلاک همون شهر که در اون زندگی می کنیم رو بدند.
    نه دوست من این طور نیست .ماله ایرانخودرو را من اطلاع دارم اگه پلاک فک شده نداشته باشید,طبق شهر آدرس محل سکونت پلاک تخصیص داده میشه البته هنگام دعوت نامه یا زمان ثبت نام باید سند(اگه سند ملکی در تهران دارید یا اجاره نامه) به شرکت ارائه شود.

3. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برای سند زدن آدرس میدین به راهنمایی رانندگی بر اساس آدرسی که داده میشه پلاک صادر میشه .هیچ ربطی به محل تولد و شناسنامه نداره!
    وقتی توی مشهد ماشین می خرید به نمایندگی آدرس مشهد رو میدین که پلاک میشه واسه مشهد عکسش هم برای تهران صادقه!

در ضمن شماره های جفت مثل 11 22 33 44 پلاک تهرانه که منطقه بندی! مثلا 33 مرکز صدور پلاک برای جنوب تهرانه

5. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای سند زدن آدرس میدین به راهنمایی رانندگی بر اساس آدرسی که داده میشه پلاک صادر میشه .هیچ ربطی به محل تولد و شناسنامه نداره!
    وقتی توی مشهد ماشین می خرید به نمایندگی آدرس مشهد رو میدین که پلاک میشه واسه مشهد عکسش هم برای تهران صادقه!

در ضمن شماره های جفت مثل 11 22 33 44 پلاک تهرانه که منطقه بندی! مثلا 33 مرکز صدور پلاک برای جنوب تهرانه

سلام

قبلا همینطور بود ولی میگن این طرح جدیده .

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بله قبلا پلاک به صورت منطقه ای در تهران داده میشد اما الان اینطور نیست .در حال حاضر پلاک 77 در تهران داده میشه که تا یکی دو ماهه آینده تموم میشه وبعد آن پلاک 88 داده خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه عرض ال 90 با 2 تا آیینه بغل چقدره ؟آیینه های بغل برقی هستند ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه عرض ال 90 با 2 تا آیینه بغل چقدره ؟آیینه های بغل برقی هستند ؟
    سلام دوست عزیز
    لطفا سوالتان را در تاپیک مربوط به خود مطرح نمائید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوستان من شناسنامه صادر از تهران هستش محل تولد هم تهران ولی به علت مشکلات کاريم امدم شمال الان راهی هست که بتونم ماشينی که ميخرم پلاک تهران بشه

فک و فاميلا هم ته کشيدن کسی رو ديگه تهران ندارم خارج رفتن فقط يک دوست دارم که با 2 تا از دوستاش يک خونه تو تهران اجاره کردن دانشجويی
    اونم فکر نکنم بدردم بخره يکی هم گفت به اين بنگاه املاک يکم پول بده برات بنويسن اجاره نامه که به اسم خودت باشه ولی ارزش نداره 200 ، 300 پول بدم براش

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام دوستان من شناسنامه صادر از تهران هستش محل تولد هم تهران ولی به علت مشکلات کاريم امدم شمال الان راهی هست که بتونم ماشينی که ميخرم پلاک تهران بشه

فک و فاميلا هم ته کشيدن کسی رو ديگه تهران ندارم خارج رفتن فقط يک دوست دارم که با 2 تا از دوستاش يک خونه تو تهران اجاره کردن دانشجويی
    اونم فکر نکنم بدردم بخره يکی هم گفت به اين بنگاه املاک يکم پول بده برات بنويسن اجاره نامه که به اسم خودت باشه ولی ارزش نداره 200 ، 300 پول بدم براش
    برای شما مشکلی نیست ، چون شناسنامه صادره تهران هست ، قولنامه نمی خواهد و فقط باید آدرس همون خونه تهران را بدید (همون خونه دانشجویی). فقط در مورد سایپا فکر می کنم اگر آدرس تهران بدید باید خودرو را هم در همون تهران تحویل بگیرید که این مورد را از نمایندگی سوال کنید و اگر امکانش را دارید همون نمایندگی تهران هم ثبت نام کنید.

پ ن : اصل قانونشون این هست که بر حسب محل تولد پلاک صادر میشود و اگر خواسته باشید برای شهر دیگری پلاک صادر شود باید مدارک مثل قولنامه و ... ارائه کنید ولی خوب اینجا ایران است و ...

داره خودمونی میشه Peugeot pars sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

14

من یه سوال دارم:اگه پلاک 99 هم تموم بشه اونوقت میخواهن چی کارکنند؟ خیلی دلم میخواد بدونم!
    Last edited by Peugeot pars sal; 29-07-2012 at 17:02.

13. این کاربر از Peugeot pars sal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •