تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: زمانبر بودن ورود به ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض زمانبر بودن ورود به ویندوز

سلام دوستان من ویندوزه لپتاپم 7ultimateهستش و وقت ورود به ویندوز در صفحه ی welcome زمان زیادی (منظورم غیر طبیعی هستش) صرف میشه بعد وارد یه صفحه سیاه رنگ میشه اونجا هم بعد حدوده یک دقیقه وارد دسکتاپ میشه اگه کمکم کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

روش اول:

hotfix سایت مایکروسافت که لینکش پایین گذاشتم دانلود کنید بعدم نصبش کنید سیستم که ریست شد بالا اومد ببینید فیکس شده برای دانلودشم باید ایمیل خودتون بدین تا به ایمیل شماارسال بشه

روش دوم:

استفاده از یک بک گراند ساده برای صفحه دسکتاپ سعی کنید خیلی ساده باشه داخلش رمگ زیاد بکاربرده نشده باشه پیشنهاد من اینه که ویندوز روی حالت تم کلاسیک بزارین تست کنید

روش سوم:

منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید بعدشم به مسیر پایین که گذاشتم برین از رجیستری

Navigate to the registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System

داخل پنجره سمت راست دبل کلیک کنید روی کی DelayedDesktopSwitchTimeout به این اسم بعدش تو قسمت Value طبق شکل اول عدد 5 وارد کنید بعدشم تایید کنید از رجیستری بیایین بیرون سیستم ریست کنیدتست کنید

روش چهارم:

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور services تایپ کنید روی گزینه مورد نظرکلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه روی Desktop Windows Manager Session Manager دبل کلیک کنیدبعدشم طبق شکل گزینه Disabled انتخاب کنید تایید و اوکی سیستم ریست کنید ببینید فیکس شده مشکلی بود بگین راهنمایی کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کار دیگه
    میتونین از Run>msconfig و از سرفصل Startup تیک مربوط به نرم افزارهای غیر ضروری رو بردارین

5. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش اول:

hotfix سایت مایکروسافت که لینکش پایین گذاشتم دانلود کنید بعدم نصبش کنید سیستم که ریست شد بالا اومد ببینید فیکس شده برای دانلودشم باید ایمیل خودتون بدین تا به ایمیل شماارسال بشه

روش دوم:

استفاده از یک بک گراند ساده برای صفحه دسکتاپ سعی کنید خیلی ساده باشه داخلش رمگ زیاد بکاربرده نشده باشه پیشنهاد من اینه که ویندوز روی حالت تم کلاسیک بزارین تست کنید

روش سوم:

منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید بعدشم به مسیر پایین که گذاشتم برین از رجیستری

Navigate to the registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System

داخل پنجره سمت راست دبل کلیک کنید روی کی DelayedDesktopSwitchTimeout به این اسم بعدش تو قسمت Value طبق شکل اول عدد 5 وارد کنید بعدشم تایید کنید از رجیستری بیایین بیرون سیستم ریست کنیدتست کنید

روش چهارم:

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور services تایپ کنید روی گزینه مورد نظرکلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه روی Desktop Windows Manager Session Manager دبل کلیک کنیدبعدشم طبق شکل گزینه Disabled انتخاب کنید تایید و اوکی سیستم ریست کنید ببینید فیکس شده مشکلی بود بگین راهنمایی کنم

من روش دوم رو انجام دادم و دیگه اون صفحه ی سیاه نمیاد ولی من تو رجیستری اون گزینه رو پیدا نکردم سرچ هم کردم ولی باز پیدا نکرد.اگه نیست باید خودم بسازم .
    الان مشکل اینه که صفحه ی welcomeهنوز فرقی نکرده هنوز طولانی هستش
    ممنون میشم کمک کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمااول از همه اینکار انجام بدین به مسیررجیستر پایین که گفتین اون کی ساخته نشده برین

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System

بعدش تو پنجره سمت راست کلیک راست گزینه new رو انتخاب کنید از زیرمنوش گزینه DWORD (32 bit ) Value روانتخاب کنید بعدشم اسمش به DelayedDesktopSwitchTimeout تغییر بدین بعدش روش دبل کلیک کنید تو کادر سفید طبق عکس قبلی که گذاشته بودم عدد 5 وارد کنید

مرحله دوم :

روی دسکتاپ کلیک راست کنید گزینه Personalize انتخاب کنید داخل صفحه ای که باز میشه به قسمت Desktop Background برین بعدشم طبق شکل پایین گزینه Solid Colors انتخاب کنید یک بک گراند خودتونم انتخاب کنید سیوکنید بیاین بیرون

مرحله سوم :

سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور Services تایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدم داخل صفحه ای که باز میشه گزینه Desktop Window Manager Session Manager انتخاب کنید روش دبل کلیک کنید از زیرمنوش گزینه Disabled انتخاب کنید تایید اوکی کنید این روش تست کردم روسرعت سیستم منم تاثیر داشته بازم مشکلی بود بگین راهنمایی کنم.

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    ویندوز من هم آلتیمیت 32 بیتیه موقع روشن شدن سیستم، هیچگونه اطلاعاتی از بایوس دیده نمیشه و فقط لوگوی ویندوز رو میبینیم که داره واردش میشه، آیا این یه اشکاله؟ و اگه هست چطور برطرف میشه؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    ویندوز من هم آلتیمیت 32 بیتیه موقع روشن شدن سیستم، هیچگونه اطلاعاتی از بایوس دیده نمیشه و فقط لوگوی ویندوز رو میبینیم که داره واردش میشه، آیا این یه اشکاله؟ و اگه هست چطور برطرف میشه؟ مرسی
    موردی نداره اگر اطلاعات بایوس نمایش داده نشه شمامیتونید به ستاپ مادربورد خودتون برین گزینه Enable Quick Booting پیدا کنید disable کنید بعدش بایوس سیو کنید بیاین بیرون ببینید بازم بهمون صورته یا که نه اگرمنظورتونم اینه که لوگوی مادربورد نشون نمیده به این مسیر برین bios >> advanced bios features >> full screen logo show گزینه آخر که رنگش سبز کردم پیدا کنید enable کنید بعدم سیو کنید بیاین بیرون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوزه لپتاپم 7ultimateهستش و وقت ورود به ویندوز در صفحه ی welcome زمان زیادی (منظورم غیر طبیعی هستش) صرف میشه بعد وارد یه صفحه سیاه رنگ میشه اونجا هم بعد حدوده یک دقیقه وارد دسکتاپ میشه اگه کمکم کنید ممنون میشم
    سلام این مشکل برای تمام کسانی که با کامپیوتر کار میکنند ایجاد شده است و همه ما گاهی متوجه شده ایم که کامپیوترمان کند شده.در این حالت ,راه اندازی کامپیوتر بیشتر طول میکشد,اجرای برنامه ها طولانی میشود,خلاصه هیچ یک از کارهای کامپیوتر با سرعت قبل انجام نخواهد شد.برای پیشگیری و رفع این اشکال به نکات زیر توجه کنید:
    1-هر برنامه ای که نصب میکنید,مقداری از فضای هارددیسک را میگیرد.هنگام اجرا و حتی هنگامی که اجرا نمیشود هم,مقداری از رم را اشغال میکند.(بعضی از برنامه ها).همچنین تعدادی فایل به کامپیوتر شما اضافه میکند که هنگام راه اندازی ویندوز باید اجرا شوند.همه اینها باعث کند شدن کامپیوتر میشود.برای جلوگیری از وقوع این مشکل,سعی کنید هر نرم افزاری را روی کامپیوتر نصب نکنید.در ضمن نرم افزارهایی که دیگر نیاز ندارید را حذف کنید.
    2-فایل های زائد را حذف کنید.هنگام کار با نرم افزارهای مختلف و گشت و گذار در اینترنت,تعدادی فایل موقتی در کامپیوتر تان ایجاد میشود.گاهی فایلهایی که حذف میکنید کاملا حذف نمیشود.به تدریج تعداد این فایلها زیاد میشوند و حجم هارددیسک شما را اشغال میکنند.یکی از مهمترین کارها حذف این فایلهاست.برای حذف فایلهای زائد باید از برنامه Disk clean up استفاده کنید.این برنامه در ویندوز شما وجود دارد.
    3-اطلاعات موجود در کامپیوتر را سازماندهی کنید.هر فایل مجموعه ای از اطلاعات است که هنگام ذخیره سازی ,به صورت علائم مغناطیسی روی هارددیسک نوشته میشود.به مرور زمان که با کامپیوتر کار میکنید و یا این فایلها را حذف میکنید بعضی از آنها در محلهای مختلفی از هارددیسک پراکنده میشوند.که این امر باعث کند شدن کامپیوتر میشود. ما باید این فایلها را دسته بندی و مرتب کنیم.اینکار هم بوسیله ابزاری به نام Disk defragmenter انجام میشود.این ابزار هم در ویندوز شما وجود دارد.
    4-ممکن است هارددیسک شما آسیب دیده باشد.هارددیسک هم یکی از مهمترین قطعات کامپیوتر است که اگر آسیب ببیند سیستم کند میشود.چون سرعت کامپیوتر تا حد زیادی به هارددیسک بستگی دارد.Check disk نرم افزار دیگری است که هارددیسک شما را بررسی میکند و اگر مشکلی داشت آنرا رفع میکند.این نرم افزار هم در ویندوز شما وجود دارد.
    5-حالا اگر دیدید مشکل خیلی جدی است و کامپیوتر شما بسیار کند شده ممکن است رم یا هارددیسک آسیب جدی دیده اند.در اینصورت با یک متخصص آنرا بررسی کنید و اگر لازم بود آنها را تعمیر یا تعویض کنید.چون هر دو این قطعات در سرعت کامپیوتر شما تاثیر زیادی دارند.
    امیدوارم که توانسته باشم کمکی کنم

12. 2 کاربر از alirezaasemani49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •