تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: سوال در مورد تحویل خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض سوال در مورد تحویل خودرو

سلام
    من آبان ماه یه 207i تحویل نمیه دوم بهمن ثبت نام کردم ولی تا حالا ماشین رو تحویل ندادن.
    نمایندگی هم جواب سربالا میده

این دیر کرد طبیعیه؟
    یعنی امکانش هست خودرو رو تا قبل عید تحویل ندن؟
    وضعیت قرارداد هم تو سایت ایران خودرو پیگیری میزنم مینویسه :انتقال به

عکس زیر:
      محتوای مخفی: عکس 

کسی میدونه جریان چیه؟
    اصلا 207 کسی تحویل گرفته تو این چند روزه؟

سپاس

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با 09644 تماس بگیر

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

به دلیل اینکه تقاضا برای 207 بسیار زیاد شده
    شرکت با مشکل تولید همچنین تحولی مواجه هست.
    دایی بنده 207 برای ثبت نام کرد زمان تحویل تیرماه بود اما شهریور تحولش دادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. ما یه تندر از ایران خودرو ثبت نام کردیم. تحویل خرداد ه. هنوز فاکتور نشده. میخواستم بپرسم از روزی که فاکتور بشه و بعدش بره واسه صدور سند و ... تقریبا چند روز طول میکشه تا تحویل بدن؟ کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام. ما یه تندر از ایران خودرو ثبت نام کردیم. تحویل خرداد ه. هنوز فاکتور نشده. میخواستم بپرسم از روزی که فاکتور بشه و بعدش بره واسه صدور سند و ... تقریبا چند روز طول میکشه تا تحویل بدن؟ کسی میدونه؟
    طبق تاریخی که تو قرارداد شما ذکر شده ماشین رو تحویل میدن
    اگر زده باشه خرداد خوب یعنی از اول خرداد ماه تا آخر خرداد ماه وقت هست تا بهتون تحویل بدن.
    عموما یک ماهه هست اگر دیر یا زود بشه کاریش نمیشه کرد .

6. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. یه سوالی داشتم. ما ماه اسفند چند روز بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا یک تندر از ایران خودرو به قیمت 16.830 ثبت نام کردیم که ثبت نام قطعی دو مرحله ای بود که 10.100 در زمان ثبت نام و 6.730 در ماه اردیبهشت باید پرداخت میکردیم با تحویل خرداد. بعد از اینکه ثبت نام کردیم چند روز بعد در اولین روزهای فروردین قیمت تندر باز افزایش یافت و 17.087 ملیون شد. ماه اردیبهشت که شد دعوتنامه اومد و همون 6.730 رو به عنوان مبلغ مابه التفاوت تعیین شده بود که اونو به موقع پرداخت کردیم. چند روز پیش به سایت سر زدم تا وضعیت تحویل رو چک کنم دیدم که چارت وضعیت ثبت نام از آماده برای فاکتور شدن به پرداخت مابه التفاوت (که برای زمان دعوتنامه است) چند مرحله به عقب برگشته! ولی مبلغش معلوم نبود. امروز رفتم نمایندگی خانم مسئول که خیلی هم آگاه نبود گفت: ((که باید 257 تومن مابه التفاوت بدید که موقع تحویل این پولو بهتون پس میدن)). (حس کردم با اطمینان این حرفو نمیزد) این تفاوت قیمت که اون خانم گفت تفاوت قیمت روز ماشین با زمان ثبت نامه که البته 105 تومنش ماله افزایش قیمت بیمه است ولی نمیدونم بقیش مال چیه؟ آخه این فروش قطعی که دیگه افزایش قیمت نداره. کار تحویل خودرو ما هم گیر کرده. حالا موندم چیکار کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام. یه سوالی داشتم. ما ماه اسفند چند روز بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا یک تندر از ایران خودرو به قیمت 16.830 ثبت نام کردیم که ثبت نام قطعی دو مرحله ای بود که 10.100 در زمان ثبت نام و 6.730 در ماه اردیبهشت باید پرداخت میکردیم با تحویل خرداد. بعد از اینکه ثبت نام کردیم چند روز بعد در اولین روزهای فروردین قیمت تندر باز افزایش یافت و 17.087 ملیون شد. ماه اردیبهشت که شد دعوتنامه اومد و همون 6.730 رو به عنوان مبلغ مابه التفاوت تعیین شده بود که اونو به موقع پرداخت کردیم. چند روز پیش به سایت سر زدم تا وضعیت تحویل رو چک کنم دیدم که چارت وضعیت ثبت نام از آماده برای فاکتور شدن به پرداخت مابه التفاوت (که برای زمان دعوتنامه است) چند مرحله به عقب برگشته! ولی مبلغش معلوم نبود. امروز رفتم نمایندگی خانم مسئول که خیلی هم آگاه نبود گفت: ((که باید 257 تومن مابه التفاوت بدید که موقع تحویل این پولو بهتون پس میدن)). (حس کردم با اطمینان این حرفو نمیزد) این تفاوت قیمت که اون خانم گفت تفاوت قیمت روز ماشین با زمان ثبت نامه که البته 105 تومنش ماله افزایش قیمت بیمه است ولی نمیدونم بقیش مال چیه؟ آخه این فروش قطعی که دیگه افزایش قیمت نداره. کار تحویل خودرو ما هم گیر کرده. حالا موندم چیکار کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم

دوست من
    بهترین کار اینکه از طریق نمایندگی و شرکت پیگیری کنید.
    بله امکان داره همون ما به التفاوت گرون شدن ماشین رو گرفته باشن.

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

نه دوست من کل مبلغی که پرداخت نمودید برای مابالتفاوت بیمه است .
    من هم این مبلغ رو پرداخت کردم.
    این مسئله هم که وضعیت قراردادتون به مراحل قبل برگشته هم عادیه.2 مرتبه تا به حال وضعیت قراردادمنم از "آماده تخصیص" به "نرمال" برگشته و بعد از چند روز درست شده.
    در مورد تاریخ تحویل هم که گفتید , امیدوارم تندر 90 رو زودتر به شما بدن .مال ما(سمندef) تحویل(( 24/1 تا 28/1))بوده ولی تا حالا از ماشین هیچ ..........

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید میدونم تاپیک قدیمیه... ولی میخواستم ببینم تو کدوم سایت باید برم که ماشین ایران خودرو که ثبت نام کردم تو چه وضعیتیه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ببخشید میدونم تاپیک قدیمیه... ولی میخواستم ببینم تو کدوم سایت باید برم که ماشین ایران خودرو که ثبت نام کردم تو چه وضعیتیه؟
    ممنون
    توی لینک زیر میتونید وضعیت ثبت نام خودتون را چک کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •