سلام. یه سوالی داشتم. ما ماه اسفند چند روز بعد از اینکه قیمت ها رفت بالا یک تندر از ایران خودرو به قیمت 16.830 ثبت نام کردیم که ثبت نام قطعی دو مرحله ای بود که 10.100 در زمان ثبت نام و 6.730 در ماه اردیبهشت باید پرداخت میکردیم با تحویل خرداد. بعد از اینکه ثبت نام کردیم چند روز بعد در اولین روزهای فروردین قیمت تندر باز افزایش یافت و 17.087 ملیون شد. ماه اردیبهشت که شد دعوتنامه اومد و همون 6.730 رو به عنوان مبلغ مابه التفاوت تعیین شده بود که اونو به موقع پرداخت کردیم. چند روز پیش به سایت سر زدم تا وضعیت تحویل رو چک کنم دیدم که چارت وضعیت ثبت نام از آماده برای فاکتور شدن به پرداخت مابه التفاوت (که برای زمان دعوتنامه است) چند مرحله به عقب برگشته! ولی مبلغش معلوم نبود. امروز رفتم نمایندگی خانم مسئول که خیلی هم آگاه نبود گفت: ((که باید 257 تومن مابه التفاوت بدید که موقع تحویل این پولو بهتون پس میدن)). (حس کردم با اطمینان این حرفو نمیزد) این تفاوت قیمت که اون خانم گفت تفاوت قیمت روز ماشین با زمان ثبت نامه که البته 105 تومنش ماله افزایش قیمت بیمه است ولی نمیدونم بقیش مال چیه؟ آخه این فروش قطعی که دیگه افزایش قیمت نداره. کار تحویل خودرو ما هم گیر کرده. حالا موندم چیکار کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم
.gif)