سلام ...
میشه لطف کنید تفاوت این ( core ,thread) رو کامل توضیح بدید...؟![]()
سلام ...
میشه لطف کنید تفاوت این ( core ,thread) رو کامل توضیح بدید...؟![]()
سلام.
Thread به معنی تعدادی از Instruction ها هست که به ترتیب پشت سر هم قرار گرفتن، و باید توسط CPU (یک هسته از CPU) پردازش بشن!
CPU به تعداد هسته هایی که داره میتونه روی Thread های متعدد کار کنه البته با تکنولوژی هایی مثل Hyper-Threading، میتونن این عدد رو افزایش بدن!(در Hyper-Threading هر هسته روی 2 Thread میتونه کار کنه)
پیروز باشید.
مرسی...
حالا کدومش مهمتره ؟ ( مخصوصا تو گیمینگ)
فکر میکنم درست تفاوت Thread و Core رو هنوز متوجه نشدید...
Thread به خودی خود عامل سخت افزاری نیست، بلکه چیزی هست که روی اون پردازش باید انجام بشه!
اگه منظورتون تعداد Core و تعداد Thread هایی هست که پردازش میشن، تعداد Core مهم تره! مثلا یک CPU با 4 هسته از یک CPU با 2 هسته و 4 Thread قوی تر هست!(اگه شرایط و بقیه مشخصات 2 پردازنده کاملا مشابه باشن)
پیروز باشید.
ک اینطور ...
مرسی عرفان جان![]()
بعضی ها به thread اضاقی با فناوری ht هسته ی مجازی هم می کن
یه سوال:
اگه یه سی پی یو 4 هسته ای با 4 Thread داشته باشیم، و تکنولوژی Hyper-Threading هم داشته باشه. حداکثر Thread ای که این سی پی یو میتونه پردازش کنه چندتاست؟
چون عرفان خان گفت با این تکنولوژی هر هسته میتونه رو 2 تا Thread کار کنه با این حساب حداکثر Thread که این سی پی یو میتونه روشون کار کنه باید 8 تا باشه در حالی که مشخصات سی پی یو 4 تا Thread هست.
فکر میکنم این تکنولوژی باید رو cpu هایی مثلا با 4 هسته و 8 Thread همراه باشه و با اونا جواب بده. اگه اشتباه میکنم بگید.
شما میگید: اگه یه سی پی یو 4 هسته ای با 4 Thread داشته باشیم
در این حالت اصلا Hyper-Threading وجود نداره. اگه وجود میداشت، میشد 4 هسته با قابلیت کار بر روی 8 ترد.![]()
درسته، پس به همین خاطره که 2500k این تکنولوژی رو نداره، پس در سی پی یو های با تعداد ترد دو برابر هسته استفاده داره.
مرسی
علت اینکه amd از این تکنولوژی استفادی نمی کنه چیه؟
جایی خوندم که Hyper-Threading بعضی وقتا نه تنها خوب نیست بلکه می تونه از معایب اون سی پی یو هم باشه ، درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)