سلام دوستان برادرم میخواد گوشی بخره گفتم از اساتید راهنمایی بگیرم ببینم بهترین گوشی با این بودجه چی میتونه بخره؟
از لطفتون ممنون
سلام دوستان برادرم میخواد گوشی بخره گفتم از اساتید راهنمایی بگیرم ببینم بهترین گوشی با این بودجه چی میتونه بخره؟
از لطفتون ممنون
سلام دوست عزیز..
Samsung Galaxy Y S5360
Sony Ericsson x8
بهتره گوشی دست دوم بخره چون با این پول حیف گوشی ایکس 8 بخری حالا که قیمت ها رفته بالا بهترین راه خریدن گوشی دست دوم مثل گوشی xperia mini و گالاکسی فیت یا جیو و خیلی گوشی های بهتر از ایکس 8 .
اگه ایکس 8 بخره خیلی ضرر میکنه من خودم ایکس 8 گرفتم نو 195 اونوقت بره بگیره 285 ظلم نیست؟
LG p500 optimous one چطوره؟
LG Optimus Pro C660
LG p500 optimous one
Galaxy Mini S5570
دوستان نظرتون در مورد این 3 تا چیه
Last edited by Ali Impala; 25-02-2012 at 19:16.
گوشی LG p500 optimous one خیلی گوشی خوبیه هم از ایکس 8 بهتره و هم از گالاکسی مینی میدونی گالاکسی مینی بخاطر رزولوشن پایین صفحه و برنامه پذیری کم اصلا توصیه نمیشه و فرق گوشی ایکس 8 و LG p500 optimous one در اینه که صفحه نمایش LG p500 optimous one بزرگتره تا ایکس 8 و این یه امتیاز محسوب میشه.
LG p500 optimous one گزینه ی خوبیه البته من با گوشیه LG Optimus Pro C660 اشنایی ندارم.
به نظرم LG p500 optimous one مشکل هر دو گوشی ایکس 8 که مشکلش اندروید 2.1 هست با مشکل گالاکسی مینی که مشکلش رزولوشن پایین صفحه یعنی 240.320 هست رو حل کرده و تو این رنج قیمتی گوشیسه کاملیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)