تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کمک می خواهم..!!

داره خودمونی میشه o.jabbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض کمک می خواهم..!!

من می خوام تا یک هفته دیگه لپ تاب بخرم...می خواهم کمکم کنید..سایت های فروش زیاد هستند ولی اول اینکه نتیجه پس نداده اند و تنها لپ تاب هایی را ارائه میکنند که در سایت برای فروش هست....

پست های قبلی هم خیلی شلوغ هستند و قیمت ها ثبات نداشته اند..
    لطف برای خرید لپ تابی با قیمت نهایتا 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 ....پیشنهادی بدهید...
    ضمنا رم از 4 پایین تر نباشه ....بشه بازی نظیر gta iv رو نصب کرد ..و حتما جز DEll نباشه چون به اندازه کافی هم از dell بد دیدم و شنیدم.....
    مرسی منتظر هستم

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

من می خوام تا یک هفته دیگه لپ تاب بخرم...می خواهم کمکم کنید..سایت های فروش زیاد هستند ولی اول اینکه نتیجه پس نداده اند و تنها لپ تاب هایی را ارائه میکنند که در سایت برای فروش هست....

پست های قبلی هم خیلی شلوغ هستند و قیمت ها ثبات نداشته اند..
    لطف برای خرید لپ تابی با قیمت نهایتا 1 میلیون تا 1 میلیون و 200 ....پیشنهادی بدهید...
    ضمنا رم از 4 پایین تر نباشه ....بشه بازی نظیر gta iv رو نصب کرد ..و حتما جز DEll نباشه چون به اندازه کافی هم از dell بد دیدم و شنیدم.....
    مرسی منتظر هستم

سلام

بهترین مدل برای شما 5755 و 5750 از برند ایسر میباشد .

موفق باشید .

3. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
    samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
    acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
    hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
    samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
    acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
    hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD
    مرسی ولی سامسنوگ نامبرده در هیچ سایت داخلی و خارجی پیدا نشد مدلش مطمئن هستید درسته ....؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

مرسی ولی سامسنوگ نامبرده در هیچ سایت داخلی و خارجی پیدا نشد مدلش مطمئن هستید درسته ....؟
    فکر میکنم مدل RV518 رو ایشون پیشنهاد داده باشن .

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فکر میکنم مدل RV518 رو ایشون پیشنهاد داده باشن .
    دستشون درد نکنه .....البته من خودم این مدل رو خوشم اومد و هم سخت افزاری و هم رابط کاربری و ساختاری ....ولی متاسفانه بعد از تحقیق فهمیدم کارت گرافیک این مدل یک ذره دو ذره نه بلکه خیلی ها باهاش به مشکل بر می خورند .... منبع هم سایت های انگیلیسی زبان بود و هنگام نصب درایور مثل این که ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار برقرار نیمشه و باید راه حل های نامبرده را بررسی کرد
    راجع به ایسر هم لب تاپ خوبی هستند ولی من یک مدت با وایو کار کردم و از نظر کلا ساختاری نه سخت افزاری مثلا ظاهر و کیبورد و ....انگار که میخوای بین گل رز و چکش یکی رو انتخاب کنی ...خیلی صفحه کلیدش کلا ویندوزش و یک جوری تو ذوقم زد البته مال دوستم و بستگانمان هردو ایسر بودند و مدلش رو نمیدونم ولی می دونم نزدیک 900 تومان خریدند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دستشون درد نکنه .....البته من خودم این مدل رو خوشم اومد و هم سخت افزاری و هم رابط کاربری و ساختاری ....ولی متاسفانه بعد از تحقیق فهمیدم کارت گرافیک این مدل یک ذره دو ذره نه بلکه خیلی ها باهاش به مشکل بر می خورند .... منبع هم سایت های انگیلیسی زبان بود و هنگام نصب درایور مثل این که ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار برقرار نیمشه و باید راه حل های نامبرده را بررسی کرد
    راجع به ایسر هم لب تاپ خوبی هستند ولی من یک مدت با وایو کار کردم و از نظر کلا ساختاری نه سخت افزاری مثلا ظاهر و کیبورد و ....انگار که میخوای بین گل رز و چکش یکی رو انتخاب کنی ...خیلی صفحه کلیدش کلا ویندوزش و یک جوری تو ذوقم زد البته مال دوستم و بستگانمان هردو ایسر بودند و مدلش رو نمیدونم ولی می دونم نزدیک 900 تومان خریدند
    o.jabbari عزیز ، تو اون رنج قیمت دو تا مدل رو پیشنهاد میکنم تقریبا مشخصات فنی نزدیک به همی دارن:

1- مدل HP G6 1250 SE که تو کیفیت خوبه و امتحانش رو خیلی وقته پس داده:

Windows 7 Home Basic - پردازنده Intel Core i5 - 2430M - اندازه صفحه نمایش 15.6 LED اینچ - RAM 6 گیگابایت / DDR3 - هارد دیسک 640 گیگابایت - DVD RW DL LS - کارت گرافیکی AMD Radeon 6470M - 1GB Up to 2714MB - وزن 2.55 کیلوگرم و باترینوع لیتیومی- 6Cell حدود 1180 فی
    2- ACER Travel Mate 5760G :
    مشخصات : پردازنده Intel Core i5 - 2450M - اندازه صفحه نمایش 15.6 LED اینچ - RAM 4 گیگابایت / DDR3 - هارد دیسک 640 گیگابایت - DVD RW - کارت گرافیکی Nvidia GT 520M - 1GB - و باترینوع لیتیومی- 6Cell

در آغاز فعالیت سارا1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.من دانشجوی مهندسی برق هستم و میخوام یک لپ تاپ با خوب با حداکثر قیمت 1400000 بخرم ،میشه راهنماییم کنید چه لپ تاپی بخرم بهتره ؟ و نظرتون راجع به سامسونگ و آیسر هم بگین .ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

O jabbari عزیز.اگه هر از گاهی بازی می کنی و نمی خوای خیلی کم بیاره حد اقل یه لپتاپ بگیر که از gt540 پایینتر نباشه.520 فکر نکنم کلا با جزییات پایینم gta رو خوب اجرا کنه.(البته تست نکردم)مگه مثلا ریزولوشن رو خیلی بیاری پایین.اگه amd هست گرافیک باز سعی کن 5470 یا 6470 پایین تر نباشه.تازه اینا هم واسه بازی نیستن.ولیمی تونی یه جوری معمولی بازی کنی.به نطرم با توجه به بودجه تون از acer انتخابهای بهتری داری با توجه به افزایش قیمت شدبد تو این مدت.در ضمن acer5750 فکر نکنم گرافیک 520 داشته باشه الان.هرچی من دیدم 540 بوده
    سارا خانوم شما هم یه کم توضیح می دادی تو چه سبک و با چه کانفیگی مد نظرتونه دوستان بهتر می تونستن راهنمایی کنن!
    من خودم اول طرفدار hp ام بعد asus.ولی acer هم خیلیها تعریف می کنن با توجه به کانفیکش قیمتاش مناسبه

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

O jabbari عزیز.اگه هر از گاهی بازی می کنی و نمی خوای خیلی کم بیاره حد اقل یه لپتاپ بگیر که از gt540 پایینتر نباشه.520 فکر نکنم کلا با جزییات پایینم gta رو خوب اجرا کنه.(البته تست نکردم)مگه مثلا ریزولوشن رو خیلی بیاری پایین.اگه amd هست گرافیک باز سعی کن 5470 یا 6470 پایین تر نباشه.تازه اینا هم واسه بازی نیستن.ولیمی تونی یه جوری معمولی بازی کنی.به نطرم با توجه به بودجه تون از acer انتخابهای بهتری داری با توجه به افزایش قیمت شدبد تو این مدت.در ضمن acer5750 فکر نکنم گرافیک 520 داشته باشه الان.هرچی من دیدم 540 بوده
    سارا خانوم شما هم یه کم توضیح می دادی تو چه سبک و با چه کانفیگی مد نظرتونه دوستان بهتر می تونستن راهنمایی کنن!
    من خودم اول طرفدار hp ام بعد asus.ولی acer هم خیلیها تعریف می کنن با توجه به کانفیکش قیمتاش مناسبه
    مرسی از راهنماییت دوست عزیز
    راجع به حرفت درسته ..من اهل بازی نیستم ..فقط عشق gta iv رو دارم و gta san که همه روزه با کامپیوتر رومیزیم بازی میکنم...بیشتر برای محل کارم می خوام....
    راجع به 520 تو یوتیوب سرچ کردم اجرا میکنه ولی کارت گرافیک مورد داری هست....
    یک سئوال نظرتون راجع به HP Probook 4530s چیه خوبه ....؟ gta رو که قشنگ اجرا میکرد ولی یک مورد داره اونم افزایش قیمت شدید هست فکر کنم الان یک میلیون و خورده ای شده...
    hp6g خوبه ..برای gta چی
    من کلا هدفم از خرید لب تاپ چیز دیگست حالا فکر نکنید خزم می خوام بشینم هی gta بازی کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •