تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | آبی های سیتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

1 تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | آبی های سیتی

نام کامل : منچستر سیتی
    لقب ها : the citizens و the blue city
    بنیانگذاری : 1880 در سنت مارکز ( گورتون غربی )
    ورزشگاه : اتحاد
    گنجایش 47726 نفر
    مالک : شیخ منصور بن زاید ال نهیان
    مدیر : خلدون المبارک
    سرمربی : روبرتو مانچینی
    لیگ : لیگ برتر انگلستان

افتخارات :

جام حذفی فوتبال انگلیس :
    قهرمان 5 بار :1904 , 1934 , 1956 , 1969 , 2011
    نایب قهرمان 3 بار :1933 و 1955 و 1981

جام خیریه انگلیس :

• قهرمان(۳بار): ۱۹۳۷،۱۹۶۸،۱۹۷۲
    • نایب قهرمان(۵بار):۱۹۳۴،۱۹۵۶،۲۰۱ ،۱۹۶۹،۱۹۷۳

جام اروپا

• قهرمان(۱بار): ۱۹۷۰–۱۹۶۹

2. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مانچینی: عذرخواهی تبس را پذیرفتم؛ تبس 2هفته دیگر بازی می کند

مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی ستاره آرژانتینی را در ترکیب تیمش به کار خواهد گرفت

سایت گل- روبرتو مانچینی مربی باتجربه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد که از بازگشت تبس استقبال کرده و این ستاره آرژانتینی را به زودی در ترکیب تیمش به خدمت خواهد گرفت
    مربی ایتالیایی سیتی درادامه یادآوری کرد که عذرخواهی تبس را پذیرفته و امروز ( پنجشنبه ) با این بازیکن آرژانتینی دیدار خواهد کرد
    در پایان دیدار 4شنبه شب منچسترسیتی مقابل پورتو در دور برگشت رقابتهای لیگ اروپا که با برد 0-4 سیتی همراه بود، مانچینی به ایی.اس.پی.ان گفت:« من صحبتهای تبس در بیانیه اش را خواندم و روز پنجشنبه با او صحبت خواهم کرد. من عذرخواهی او را پذیرفته ام.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این درحالی است که تبس در چند ماه اخیر در سرزمین مادری اش ، آرژانتین به سر می برد. او بعد از اختلافاتی که با مانچینی در جریان دیدار تیمش با بایرن مونیخ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا داشت، اردوی سیتی را ترک و به آرژانتین بازگشت.
    مانچینی اکنون در صحبتهایی گفته :« من آن موقع گفتم که کار تبس با ما تمام است ولی یک هفته بعد از آن داستان مونیخ من تبس را به خانه ام دعوت کردم و به او گفتم: کارلوس از همه عذرخواهی کن و این داستان برای من تمام خواهد شد . به او گفتم که من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم.»
    این مربی ایتالیایی ادامه داد:« بله کارلوس می تواند دوباره برای ما بازی کند. فکر می کنم که او به دو یا سه هفته تمرین نیاز دارد و اگر به اوج آمادگی بازگردد می تواند برای تیم به میدان برود.»
    سیتی با برد قاطعانه در دیدار برگشت مقابل پورتو به مرحله بعدی رقابتهای لیگ اروپا صعودکرد.
    مانچو درادامه صحبتهایش درمورد این بازی گفت:« فکر می کنم بازی خوبی بود. کار سختی بود ولی ما این را از قبل از آغاز بازی می دانستیم؛ چون پورتو تیم سرسختی است.ما 0-4 بردیم و شاید این نتیجه خیلی عجیبی به نظر برسد ولی ما بردیم و به دور بعد راه یافتیم. خوب بود. مهم این بود که زود به گل برسیم ؛ ولی بعد از آن پورتو کنترل توپ و میدان را در دست گرفت و ما باید با این موضوع کنار می آمدیم.»
    سرخیو آگوئرو، ادین ژکو و داوید سیلوا سه گل اول تیمشان را به ثمر رساندند و در نهایت این داوید پیزارو بود که اولین گلش برای سیتی را زد و مانچو برای این ستاره شیلیایی خوشحال بود
    مربی ایتالیایی ادامه داد:« برای پیزارو خوشحالم. من او را خیلی خوب می شناسم چون او در اینتر با من بود. من برای او خوشحالم؛ چون او تنها 20 دقیقه برای تیم بازی کرد و به گل رسید. فکر می کنم او می تواند با کیفیت و تجربه ای که دارد در دو ماه آینده بازیکن مهمی برای ما باشد.»
    مربی ایتالیایی سیتی در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش می تواند قهرمان رقابتهای لیگ برتر و لیگ اروپا شود:« اگر این امکان وجود داشته باشد می خواهم به فینال لیگ اروپا برسیم. ما می دانیم که رقابتهای لیگ اروپا سخت است؛ چون تیمهای قدرتمندی در آن حضور دارند ولی می خواهیم به فینال این رقابتها برسیم و به همین خاطر است که با بهترین تیممان بازی می کنیم. ما 20 بازیکن خوب داریم و می توانیم در هر بازی تغییراتی را در ترکیب تیم اعمال کنیم.»
    Last edited by Hatek; 24-02-2012 at 17:52.

4. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منچسترسیتی

هارت
    ریچاردز, کمپانی, لسکات, کلیشی
    میلنر, یحیی توره, دی یوینگ
    سیلوا, ژکو, آگوئرو
    بلکبرن

رابینسون
    السن, دان, هانلی, ژیوه
    هویله, پتروویچ, انزونزی, پدرسون
    فورمیکا
    یاکوبو
    مانچینی برای این دیدار همه بازیکنانش را در اختیار دارد و تنها مانند چند ماه اخیر کارلوس تبس غایب است. البته سرمربی ایتالیایی به تازگی اعلام کرد این مهاجم آرژانتینی را بخشیده و او به زودی می تواند بار دیگر برای همشهری ها به میدان برود.
    در مقابل بلکیرن همچنان کریس سامبا را در اختیار ندارد ( به دلیل مصدومیت از ناحیه همسرینگ) هرچند آینده این بازیکن در بلکبرن با توجه به پیشنهاد آنژی در هاله ای از ابهام قرار دارد و احتمال استیو کین به جای او از گرنت هانلی استفاده خواهد کرد.
    گائل ژیوه نیز در سمت چپ خط دفاعی به میدان خواهد رفت تا جای میشل سالگادو را پر کند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مانچینی: هر دیدار برای ما مثل فینال چمپیونزلیگ است

سیتی در حال حاضر با فاصله دو امتیاز نسبت به منچستریونایتد در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و این هفته مقابل بلکبرن قرار خواهد گرفت

سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی ار بازیکنانش خواست به تک تک دیدارهای باقی مانده این فصل لیگ برتر مانند دیدار فینال چمپیونزلیگ نگاه کنند.
    سیتی در حال حاضر با فاصله دو امتیاز نسبت به منچستریونایتد در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و این هفته مقابل بلکبرن قرار خواهد گرفت. در صورتی که سیتی بتواند این فصل قهرمان شود، این اولین قهرمانی آنها در لیگ برتر در 44 سال اخیر خواهد بود.
    مانچو تاکید کرد با توجه به پیروزی 3-2 بلکبرن مقابل منچستریونایتد در الدترافورد، اصلا تیم حریف را دست کم نخواهند گرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی توان آسوده خاطر بود. هر دیدار برای ما مانند فینال چمپیونزلیگ است و به همین دلیل ما نیاز به تمرکز کامل داریم.
    ما امروز مقابل بلکبرن قرار می گیریم و فکر می کنم هر دیدار ما تا پایان فصل دشوار خواهد بود."
    وقتی در مقابل تیمی قرار می گیرید که در منطقه خطر قرار دارد، شرایط دشوارتر می شود. بلکبرن منچستریونایتد را در خارج از خانه شکست داد و ما می دانیم که آنها تیم خوبی هستند. آنها روی ضد حملات بسیار خوب کار می کنند.
    آنها در دو- سه هفته اخیر هم نمایش های بسیار خوبی داشتند. آنها برای جدا شدن از قعر جدول تلاش می کنند."
    با بازگشتن یحیی توره، خط میانی سیتی جان دوباره ای خواهد گرفت. مانچینی در مورد این ستاره ساحل عاجی گفت:" یحیی بازیکن بسیار باکیفیتی است.او برای بارسا بازی می کرد و در هر بازی برای پیروزی به میدان می رود. فکر می کنم او از نظر ذهنی بسیار قوی است و می تواند به همه بازیکنان تیم کمک کند. البته ما بازیکنان خوب دیگری نیز داریم و فکر می کنم در مجموع تیم خوبی داریم."

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به به منچستر سیتی
    به نظرم با این خرج هایی که کرده تیمِ دوست داشتنی-ی رو جمع کردن .
    من چند تا از بازی هاشون هم دیدم ، جدا خوب بازی می کنند .

همیشه یه انتقادی هم به این دوستانی که این تیم رو السیتی می نامند داشتم و دارم .
    اگر بخوان اینجوری فکر کنند باید به یه سری تیم های دیگه مثل چلسی هم پسوند روسی اضافه کنند .
    مثلا بشه چلســُـف
    ولی به نظرم کاملا اشتباه می کنند .
    مطمئنا حضور سرمایه دار توی فوتبال باعث جذابیت بیشتر می شه .

مثال ساده اش :
    همین هدایتی خودمون !
    خداییش کافیه اسمش بیاد بغل پرسپولیس. کلی بازیکن جمع می کنه و پرسپولیسِ کسل کننده رو
    حتی اخبار پیرامونش رو جذاب می کنه چه برسه به کادر خودِ تیم رو .

شاید تیم هایی که سیاستشون مبتنی بر پرورش بازیکن هست متضرر بشن ،
    اما اگر همین سیتی نبود شاید یکی از بی کیفیت ترین لیگ های انگلیس رو امسال
    می دیدیم .

اصلا قصد بی احترامی به تیم های دیگه ی انگلیسی رو ندارم .
    اما من خودم یه بازی از منچستر توی لیگ دیدم منچستر با اختلاف 4 گل فکر کنم برد .
    اما جدا یه بازی ضعیف رو از یونایتد دیدم .

باز هم می گم . طرفداران دیگر تیم های انگلیسی ناراحت نشن .
    در زمانی که اکثر تیم های انگلیسی در شرایط خوبی به سر نمی برن
    من سیتی داره جور خیلیا رو می کشه .

+

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علیرضا رو هم حیفم میومد توی این تایپک نذارم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آهان راستی این رو هم یادم رفت بگم .
    اگر با خود نژاد عرب مشکل دارین که بحثش جداست و
    به این تاپیک ربطی نداره و به مسائل نژاد پرستی بر می گرده .
    نژاد پرستی هم فرقی نداره چه واسه پاتریس اورا باشه چه واسه مالکِ من سیتی باشه .
    نژاد پرستیه !!!
    شعار اصلی فوتبال هم در تمام ورزشگاه های اروپا say no to racism هست !

9. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرمایه گذاری باید یه حد و مرزی داشته باشه
    نه اینکه یه شیخ عرب یا تاجر روس یه اسباب بازی بخره و از جیب خودش براش بریز و بپاش بکنه بدون اینکه بازدهی لازم رو(از نظر اقتصادی) داشته باشه.
    این یه رقابت غیر منصفانه بین تیمایی هستش که خودشون هرچی درمیارن خرج میکنن با تیمایی که متکی به جیب صاحبشون هستن

11. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرمایه گذاری باید یه حد و مرزی داشته باشه
    نه اینکه یه شیخ عرب یا تاجر روس یه اسباب بازی بخره و از جیب خودش براش بریز و بپاش بکنه بدون اینکه بازدهی لازم رو(از نظر اقتصادی) داشته باشه.
    این یه رقابت غیر منصفانه بین تیمایی هستش که خودشون هرچی درمیارن خرج میکنن با تیمایی که متکی به جیب صاحبشون هستن
    این کل اتفاقاتی هست که در صورت خرید دیوید بکام توسط مالک عرب پاریسن ژرمن می افتاد :

یه سری تیم ها کلا علاقه ای به خرج کردن ندارند .
    آرسنال الان باشگاهی هست که بهترین ترازنامه ی مالی توی اروپا رو داره ،
    بازیکن نمی خره نهایتا چندین سال بدون جام می مونه .

مطمئنا دلیل افت یونایتد در این فصل نداشتن ستاره و یا فوق ستاره هست .
    دلیل دیگه ای وجود داره برای افت یونایتد ؟؟؟

بعنوان هوادار دوست داری باشگاهت پول خرج کنی و جام ببری یا اینکه باشگاهت بازیکن پرورش بده و
    بعدش هم طعمه ی باشگاه های ثروتمند بشه ؟

حالا یه چیز هم از تیم خودمون بگیم
    بارسا هم اصل کارش بر این اساس هست که اگر نیازش رو از لاماسیا نتونه تامین کنه
    دست به خرید بزرگ بزنه .

هدایتی-ش هم اگه میاد 8 الی 14 ملیارد در سال خرج می کنه و آخرش هم تیمش سقوط می کنه و
    هیچ جاش هم حساب نمی کنه چون معاف مالیاتی می شه!
    خودت حساب کن چه مالیاتی می داده که به 8 میلیارد دادن (8 میلیارد سوزوندن توی فوتبال ایران) راضی می شه .

حالا با این هجوم ثروتمند های عربی به باشگاه های اروپایی می شه حدس زد اونور چه خبر هست .

فقط خواهشا تصورتون رو نسبت به سوسمارخوار های 14 قرن پیش عوض کنید .
    عرب ها دیگه فهمیدن پول های حاصل از درآمد نفتی-شون رو کجا باید خرج کنن که بازده اقتصادی داشته باشه .
    ماییم که ...

13. 2 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کل اتفاقاتی هست که در صورت خرید دیوید بکام توسط مالک عرب پاریسن ژرمن می افتاد :

یه سری تیم ها کلا علاقه ای به خرج کردن ندارند .
    آرسنال الان باشگاهی هست که بهترین ترازنامه ی مالی توی اروپا رو داره ،
    بازیکن نمی خره نهایتا چندین سال بدون جام می مونه .

مطمئنا دلیل افت یونایتد در این فصل نداشتن ستاره و یا فوق ستاره هست .
    دلیل دیگه ای وجود داره برای افت یونایتد ؟؟؟

بعنوان هوادار دوست داری باشگاهت پول خرج کنی و جام ببری یا اینکه باشگاهت بازیکن پرورش بده و
    بعدش هم طعمه ی باشگاه های ثروتمند بشه ؟

حالا یه چیز هم از تیم خودمون بگیم
    بارسا هم اصل کارش بر این اساس هست که اگر نیازش رو از لاماسیا نتونه تامین کنه
    دست به خرید بزرگ بزنه .

هدایتی-ش هم اگه میاد 8 الی 14 ملیارد در سال خرج می کنه و آخرش هم تیمش سقوط می کنه و
    هیچ جاش هم حساب نمی کنه چون معاف مالیاتی می شه!
    خودت حساب کن چه مالیاتی می داده که به 8 میلیارد دادن (8 میلیارد سوزوندن توی فوتبال ایران) راضی می شه .

حالا با این هجوم ثروتمند های عربی به باشگاه های اروپایی می شه حدس زد اونور چه خبر هست .

فقط خواهشا تصورتون رو نسبت به سوسمارخوار های 14 قرن پیش عوض کنید .
    عرب ها دیگه فهمیدن پول های حاصل از درآمد نفتی-شون رو کجا باید خرج کنن که بازده اقتصادی داشته باشه .
    ماییم که ...

منچسترم کم خرج نکرد امسال،نزدیک 60میلیون یورو خرج کردن واسه دخیا و اشلی یانگ و فیل جونز،الان خاطرم نیست خرید دیگه ای هم داشتن یا نه ولی خب ریسک کرد و اشنایدر رو نخرید که این یه قماری بود که طبق انتظار جواب نداد

بارسلونا اگه میاد نزدیک 60میلیون یورو بابت فابرگاس و سانچز میده ازونور 450میلیون یورو درامدش هستش و تراز منفیش فکر میکنم حدود 9میلیون باشه نه مثل سیتی 150میلیون پوند

بازم میگم این یه رقابت کاملا ناعادلانه هستش،توی آلمان کلا مالکیت خصوصی تیمها چه برای شرکتها چه برای افراد ممنوع هستش به استثنای کسایی که بیشتر از 20سال پشتیبانی مالی کردن که لورکوزن،هافنهایم و ولفسبورگ شامل این قاعده میشن ولی اونا هم اینجوری خرج نمیکنن در حالی که کمپانی های بایر و فولکس واگن غولایی هستن واسه خودشون که ده تا آبراموویچ و شیخ منصور رو تو جیبشون میزارن
    فولکس واگن طبق آخرین تراز مالیشون 80میلیارد یورو درامد داشتن توی سال مالی،میدونی چندتا صفر داره؟
    یا درامد کمپانی بایر 36میلیارد یورو بوده با 1.3 میلیارد یورو سود خالص بعد مالیات.
    اینا اگه بخوان قواعدی رو که بهش معتقدن بزارن کنار و مثل ریگ پول خرج بکنن برای ولفسبورگ و لورکوزن،ظرف 5سال رئال و بارسا هم حریفشون نمیتونن بشن ولی تیما باید مستقل و متکی به خودشون باشن و به اندازه ای که درمیارن خرج بکنن +کمکی از طرف کمپانی های صاحبشون.

حالا مقایسه بکنید با ولخرجی های تاجرای روس و عرب.
    اصلا هم بحث نژادپرستیش به من ربطی نداره،من دارم در مورد خود فوتبال صحبت میکنم پس نمیدونم چرا صحبت از سوسمار خوری و این حرفا رو میکنی.
    امیدوارم ffp پلاتینی بلاخره درست اجرایی بشه تا یه توازن به وجود بیاد

15. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    درسته که این فصل سیتی خیلی زیاد خرج کرد اما خب داره نتیجش رو میبینه
    هرچند من خودم مخالم که همه ی موفقیت های یک تیم بخاطر ثروتمند بودنش باشه اما شما یه تیمی مثل ارسنال رو نگاه کنید بازیکن خاص و گران قیمتی رو نخرید و جایگاهش توی جدول هم نگاه کنید یه تیم هم باید بازیکن خوب بخره و هم خودش پرورش بده مثلا بارسا ژاوی و اینیستا محصول خود باشگاهن ولی سانچس و ویا هم خرید که در کنار هم خیلی هم موفق اند

17. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •