تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چه طور میشه الکتریسیته ساکن برگه های کاغذ رو گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

14 چه طور میشه الکتریسیته ساکن برگه های کاغذ رو گرفت؟

تا حالا ممکنه به این مشکل برخورد کرده باشید. اینکه به خاطر الکتریسیته ساکن چند برگ به هم میچسبن و پرینت گیرنده رو کلافه می کنن.
    به نظرتون چه طور میشه حلش کرد؟
    پرینتر من هم 2050 hp. (جهت اطلاع)

پ.ن. نزدیک 60 هزار برگه رو باید پرینت بگیرم!
    Last edited by ehsan_nekooee; 23-02-2012 at 13:38.

2. این کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا حالا ممکنه به این مشکل برخورد کرده باشید. اینکه به خاطر الکتریسیته ساکن چند برگ به هم میچسبن و پرینت گیرنده رو کلافه می کنن.
    به نظرتون چه طور میشه حلش کرد؟
    پرینتر من هم 2050 hp. (جهت اطلاع)

پ.ن. نزدیک 60 هزار برگه رو باید پرینت بگیرم!
    براي اينكه موقع چاپ برگه ها به هم نچسبن توي انتشاراتي ها اگه بريد مي بينيد برگه ها رو توي دست باهاشون بازي ميكنند تا از هم جدا بشند.
    اما مشكل پرينتر ها اين نيست كه كاغذها باردار شدن و چسبيدن به هم!!! مشكل اغلب از پرينتر هست كه سپريشن پد يا پد جداكننده خوب عمل نمي كنه يه سطح ناهموار هست كه مثل چوب نئوپان مي مونه. اين سطح به مرور زمان صاف ميشه و كارش رو انجام نميده ابتدا بهتره با دستمال آغشته به الكل سطح اون رو تميز كنيد.
    اغلب پرينتر هاي جوهر افشان خونگي اين مشكل رو حداقل يكبار توي عمرشون تجربه مي كنند!

4. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

براي اينكه موقع چاپ برگه ها به هم نچسبن توي انتشاراتي ها اگه بريد مي بينيد برگه ها رو توي دست باهاشون بازي ميكنند تا از هم جدا بشند.
    اما مشكل پرينتر ها اين نيست كه كاغذها باردار شدن و چسبيدن به هم!!! مشكل اغلب از پرينتر هست كه سپريشن پد يا پد جداكننده خوب عمل نمي كنه يه سطح ناهموار هست كه مثل چوب نئوپان مي مونه. اين سطح به مرور زمان صاف ميشه و كارش رو انجام نميده ابتدا بهتره با دستمال آغشته به الكل سطح اون رو تميز كنيد.
    اغلب پرينتر هاي جوهر افشان خونگي اين مشكل رو حداقل يكبار توي عمرشون تجربه مي كنند!
    من هم چند بار برگه ها رو بر میزنم اما وقتی برگه ها باردار بشن هر چه قدر هم باهاشون بازی کنی بازم از هم جدا نمی شن. آخه برگه ها برگه های A4 معمولی نیستن. یه جور برگه هایی هستن که وفتی یک برگه پرینت گرفته میشه کلی گرد و غبار همراه کاغذ از دریچه پرینتر میاد بیرون! شاید مشکل الکتریسیته ساکن از همین گرد و غبار روی کاغذ باشه. متاسفانه نمیشه کاغذها رو هم عوض کرد.
    راه حلی به نظرتون میرسه؟

پرینترم هم لیزریه

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم چند بار برگه ها رو بر میزنم اما وقتی برگه ها باردار بشن هر چه قدر هم باهاشون بازی کنی بازم از هم جدا نمی شن. آخه برگه ها برگه های A4 معمولی نیستن. یه جور برگه هایی هستن که وفتی یک برگه پرینت گرفته میشه کلی گرد و غبار همراه کاغذ از دریچه پرینتر میاد بیرون! شاید مشکل الکتریسیته ساکن از همین گرد و غبار روی کاغذ باشه. متاسفانه نمیشه کاغذها رو هم عوض کرد.
    راه حلی به نظرتون میرسه؟

پرینترم هم لیزریه
    ليزريه؟! من با 2050 جوهر افشان اشتباه گرفتم احتمالا مال شما 2055 باشه!
    اگه با كاغذ هاي معمولي مشكل داري مشكل از هموني هست كه گفتم در غير اينصورت در مورد اين نوع كاغذ خاص اطلاعي ندارم

7. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •