دوست عزیز اینها جا نموند بلکه بسته به نوع لپ تاتون بود که الان مشخص کردید...
خود acer 5750g هم انواع مختلف داره که باز این هم مهمه برای مثال : Acer Aspire 5750G-9463 یا Acer Aspire 5750G-6653 و...
این مشکل گ[/B][B]یبورد رو راه حلی براش ندارید
همونطور که گفتم راحتترین راه استفاده از برچسبهای انگلیسیه ..ولی اگر اصرار دارید که تغییر کنه شاید بتونبد کلیدهای کیبورد رو تهیه کنید که در بازار برای موارد تعمیری هست و ببرید گارانتی تا خودشون براتون تعویض کنند (تا بعنوان نقض گارانتی تلقی نشه)
راستی آنتی ویروس رو خودمتصمیم داشتم بیتدیفندر یا پاندا پا نورتن رو نصب کنم ولی از آنجا که بیت دیفندر گزینه لپتاپ داره این رو بیشتر میخاستم نصب کنم ولی آیا نورتونم همین گزیزنه رو داره ؟؟کدوم نسخه از آنتی ویذوس های فوق بهتره برا لپتاپ کدوم ورزن نورتون مناسبه؟؟
تمام مواردی که نام بردید خوبند هم بیت دفندر، هم نورتون، و پاندا هم بد نیست.
در مورد گزینه لپتاپ نورتون2012 هم بصورت توکار داخل خودش داره و میتونه تشخیص بده که شما از لپ تاپ استفاده میکنید و تنظیمات رو بهینه کنه، توضیحات تکمیلی رو در تاپیک نورتون در انجمن آنتی ویروس هم میتونید بگیرید.
مورد بعدی اینکه من دیگه خیلی بخامم تنظیمات رو رو حد اقل ها بزارم باتریش بیشتر از 2:15تا 2:30 دوام نمیاره آیا این مقدار طبیعی هستش ؟
الان باتری های 9 یا 12 سل برای این لپتاپ (ایسر 5750 جی)هست اگه هست چنده؟
بله بنظر من طبیعیه ، بخصوص اگر از اول همینطور بوده
باتری لپ تاپ شما 6 سلولیه و برای قیمت هم فقط میتونید با قیمت کردن از چند مغازه در بازار قیمت روز رو بدست بیارید...ولی برای مظنه 9 سلولی باتری های اریجینال از حدود 100 شروع میشن
صفه نمایش این لپتاپ دقیقا چه نوع ال ای دی ای هست؟
15.6" HD 1366 x 768 pixel resolution, high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD
Mercury-free, environment-friendly
16:9 aspect ratio