تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: این مشگل را چگونه حل کنم؟

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض این مشگل را چگونه حل کنم؟

سیستم را که روشن میکنم میاد بالا اخر کارش 15 تا 20 تا پیام تو یک پنجره متصل بهم (do u want to save or run this file?) میاره که در وسط هم این 3 عبارت را داره : سیو ران کنسل که بایستی یک بیک همه را کتسل یزنم تا بر طرف بشه . تو سیستم ریستور یا ران هم که میخوام برم همینه اما فقط یک پیام میده و نه بیشتر . چه طوری درستش کنم؟ تشکر
    اگر بخوام ی عکس از این پیام ارسال کنم چه طوری بایستی اینکارو بکنم؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما یک عکس از همون پنجره ای که این پیام داخلش نمایش داده میشه اینجا قرار بدین برای اینکار وارد سایت پایین بشین بعدشم روی دکمه browse کلیک کنید مسیر عکس خودتون بدین روی دکمه شروع آپلود بعدش کلیک کنید تو صفحه بعدم اون قسمتی که نوشته لینک مستقیم برای انجمن ها رو کامل اینجا قراربدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

شما یک عکس از همون پنجره ای که این پیام داخلش نمایش داده میشه اینجا قرار بدین برای اینکار وارد سایت پایین بشین بعدشم روی دکمه browse کلیک کنید مسیر عکس خودتون بدین روی دکمه شروع آپلود بعدش کلیک کنید تو صفحه بعدم اون قسمتی که نوشته لینک مستقیم برای انجمن ها رو کامل اینجا قراربدین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    با تشکر از اینکه سریع پاسخ دادید خدمتتون عرض کنم من طبق توصیه شما وارد اون سایت شدم و برای اپلود عکس مربوطه ادرس دهی کردم و شروع اپلود را کلیک کردم و لی بعد از چند ثانیه پیام داد شما اجازه ندارید این فایل را اپلود کنید البته به انگلیسی به این شکل که کپی کردم:
    The image file rstrui.exe, with the extension .exe, is not allowed to be uploaded.

این مربوط به سیستم ریستور بود که باز نمیشه و اون پیام میاد حالا بازم با کلیک واسه باز کردن کنترل پنل یا جای دیگه که همین پیام ها میا و باز نمیشه صفحه دوباره سعی میکنم شاید بتونم عکس بگیرم و سند کنم واستونون. با تشکر از کمک خوب شما

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

و اینم یک کپی از عدم اجازه اپلود اون پنجره مشگل ساز که واسه باز کردن یکی از گزینه های کنترل پنل بود که میخواستم واستون بزارم:he image file rundll32.exe, with the extension .exe, is not allowed to be uploaded.

نکته قابل توجه اینکه واسه هر کدام یک اسم فایل متفاوت میاد .

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    با تشکر از اینکه سریع پاسخ دادید خدمتتون عرض کنم من طبق توصیه شما وارد اون سایت شدم و برای اپلود عکس مربوطه ادرس دهی کردم و شروع اپلود را کلیک کردم و لی بعد از چند ثانیه پیام داد شما اجازه ندارید این فایل را اپلود کنید البته به انگلیسی به این شکل که کپی کردم:
    The image file rstrui.exe, with the extension .exe, is not allowed to be uploaded.

این مربوط به سیستم ریستور بود که باز نمیشه و اون پیام میاد حالا بازم با کلیک واسه باز کردن کنترل پنل یا جای دیگه که همین پیام ها میا و باز نمیشه صفحه دوباره سعی میکنم شاید بتونم عکس بگیرم و سند کنم واستونون. با تشکر از کمک خوب شما

با عرض پوزش دوست عزیز فکر کنم یک جایی من درست و تا اخر عمل نکرده ام که نیاز به راهنمایی مجدد شما دارم مثلا بعد از کلیک روی شروع اپلود گفتید تو صفحه بعد لینک مستقیم واسه انجمنها ....... که من بعد از کلیک روی شروع اپلود دیدم نوشته اپلود در حال انجام و در نهایت هم همین پیامی که کپی کردم واستون اومده . با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

jafarian دوست عزیز خواهشا کمکی بیشتر زحمت راهنمایی منو بکش تا نتیجه بگیرم و این مزاحم اینترنتی را که نمیدونم چی هست را محو ش کنم بلاخره هر کاری راهی داره باید بهم کمک کنبم تا مشگلات را حل کنیم . با تشکر.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    شما از ارورتون یا دسکتاپتون باید عکس بگیرید و اون عکس رو اپلود کنید.
    اینطور که تو ارورتون معلومه شما فایل اجرایی( exe )رو آپلود می کنید
    (rstrui.exe مربوط به فایل سیستم ریستور هست,عکس و تصویرش رو بزارید نه خود فایل رو )

فایل exe معمولاً به خاطر مسائل امنیتی امکان آپلود رو نداره.

9. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •