تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: استفاده از خورشید برای شارژ پردازنده‌های گرافیکی و هارد دیسک

  1. #1
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض استفاده از خورشید برای شارژ پردازنده‌های گرافیکی و هارد دیسک

    به تازگی پردازنده های رایانه ای تازه ای طراحی شده اند که شارژ آنها با استفاده از انرژی خورشیدی صورت می گیرد.



    به گزارش فارس، شرکت اینتل امیدوار است در آینده با همکاری دیگر شرکت های سخت افزاری موفق به طراحی پردازنده های گرافیکی و انواع هارد دیسک شود که تامین برق آنها با استفاده از انرژی خورشیدی ممکن باشد.

    نوع اولیه این پردازنده های کم مصرف که تنها با استفاده از هشت پنل کوچک خورشیدی شارژ می شوندقادر به اجرای موفق هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس بر روی رایانه های شخصی هستند. اینتل می گوید در آینده نزدیک اطلاعات تازه ای را در مورد این پردازنده اعلام خواهد کرد.

    نسخه اولیه این پردازنده با عنوان Claremont قرار است هفته جاری در کنفرانسی در شهر سان فرانسیسکو در معرض دید علاقمندان قرار بگیرد. CPU طراحی شده که ابعاد آن به اندازه یک تمبر پستی است از نوع 3 مگاهرتز بوده و تنها 280 میلی ولت انرژی مصرف می کند. در صورت فعالیت با حداکثر توان یعنی یک گیگاهرتز میزان مصرف انرژی این CPU به 1.2 ولت می رسد.

    CPU یاد شده با حافظه های DDR3 هم سازگار است. اینتل امیدوار است ظرف چند سال آینده طراحی و ساخت رایانه هایی ممکن شود که به طور کامل با انرژی خورشیدی کار کنند.

  2. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •